Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από sidpanos »

efstathios έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ.ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ρε συ στάθη όλη η μουσική απο την τζαζ μέχρι την house αλληλο-επηρεάζεται...το ένα δανείζει στο άλλο κτλ...
ρυθμός είναι...δεν υπάρχει κλέβω ρυθμό...λόγια κλέβεις..
και εμείς δεν το κάναμε ποτέ...
Άβαταρ μέλους
efstathios

Δημοσίευση από efstathios »

του αποελ ειναι φιλε και η παρτιζαν απο τον αποελ το πηρε
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

λινκ ορ νοτ χαπεντ
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχουμε τοσο ωραια συνθηματα,ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!Προσωπικα,δεν μ'αρεσει να κανουμε οτι κοροϊδευω.....Και κατι ακομα......μηπως ηρθε η ωρα να εχουμε ΟΛΟΙ κασκολ στο γηπεδο?
AndreasI

Δημοσίευση από AndreasI »

ApoelPontikos:
to sevasmo mas ston PAOK KAI THN
8YRA 4 kai timh mas pou phrate ry8mo apo ta dika mas synthimata kai eseis kai ta aderfia mas sthn servia
APOEL ULTRAS
PROUD & LOUD
KYPROS GH ELLHNIKH
..σχόλιο στο youtube.

Αυτά είναι τα σχόλια όταν παίρνει ο ΠΑΟΚ ρυθμό από άλλη ομάδα, οι λέξεις "σεβασμός" και "τιμή" βγαίνουν από στόμα οπαδού άλλης ομάδας, γι αυτό φίλε μου δε με ενοχλεί (τόσο) που πήραμε τον ΡΥΘΜΟ από αλλού (πόσο μάλλον απ τη Κύπρο). Αν κάνει το ίδιο κάποιος άλλος θα ακούσει τα μπινελίκια της ζωής του και λέξεις όπως "κλέφτες" κτλ κτλ..
Όπως και να χει το ξέρουμε ότι μέσα στις τάξεις μας υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βγάλουν συνθήματα που θα μείνουν για δεκαετίες όπως έχουμε αποδείξει άλλωστε και τότε θα είναι δική μας τιμή να δανειστούν το ρυθμό μας τα αδέρφια μας της Παρτιζάν ή οποιοσδήποτε άλλος οπαδός που του αξίζει να ακουμπάει κάτι που έφτιαξε ο ΠΑΟΚ.
Ας τα φτιάξουμε λοιπόν..
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Μη το τραγουδάς εσύ ρε φίλε.Τι να κάνουμε τώρα?Διάβασε όλες τις σελίδες να δεις πόσα συνθήματα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα.Τον ένα τον δεν τον αρέσουν τα λόγια τον άλλον ο ρυθμός τον άλλον και γω δεν ξέρω τι.Αλλοι πάλι "κράζετε" όπως εσύ...Κάποια στιγμή είπα σε κάποιους,αντί να κράζουν να σκεφτούν κι αυτοί κανά ρυθμό και έπεσαν να με φάνε.Νταξ...Χαλάρωσε.Και το οοο ΠΑΟΚάρα αν το πας έτσι κι αυτό κλεμμένο είναι από Αργεντινή.Αλλά από σενα μέχρι και οι τις Λίβερπουλ το πήραν.Ηρεμήστε λίγο.Αν έχεις κάτι καλύτερο εσύ εσώ είναι το τόπικ.Σκέψου ρυθμό και στοίχους και ρίξτο.Αν δεν σ αρέσει μη το τραγουδάς.Εμάς πάντως μας άρεσε πολύ και θα το τραγουδάμε... :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

κλεμενο ειναι το οοοΠΑΟΚαρα?
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

AndreasI έγραψε:ApoelPontikos:
to sevasmo mas ston PAOK KAI THN
8YRA 4 kai timh mas pou phrate ry8mo apo ta dika mas synthimata kai eseis kai ta aderfia mas sthn servia
APOEL ULTRAS
PROUD & LOUD
KYPROS GH ELLHNIKH
..σχόλιο στο youtube.

Αυτά είναι τα σχόλια όταν παίρνει ο ΠΑΟΚ ρυθμό από άλλη ομάδα, οι λέξεις "σεβασμός" και "τιμή" βγαίνουν από στόμα οπαδού άλλης ομάδας, γι αυτό φίλε μου δε με ενοχλεί (τόσο) που πήραμε τον ΡΥΘΜΟ από αλλού (πόσο μάλλον απ τη Κύπρο). Αν κάνει το ίδιο κάποιος άλλος θα ακούσει τα μπινελίκια της ζωής του και λέξεις όπως "κλέφτες" κτλ κτλ..
Όπως και να χει το ξέρουμε ότι μέσα στις τάξεις μας υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βγάλουν συνθήματα που θα μείνουν για δεκαετίες όπως έχουμε αποδείξει άλλωστε και τότε θα είναι δική μας τιμή να δανειστούν το ρυθμό μας τα αδέρφια μας της Παρτιζάν ή οποιοσδήποτε άλλος οπαδός που του αξίζει να ακουμπάει κάτι που έφτιαξε ο ΠΑΟΚ.
Ας τα φτιάξουμε λοιπόν..
Και εγώ το διάβασα αυτό το σχόλιο.Και όχι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα των Αποελιστών.Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

evans4 έγραψε:κλεμενο ειναι το οοοΠΑΟΚαρα?
Ναι φίλε.Ο ρυθμός είναι της Αργεντινής...
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Μη το τραγουδάς εσύ ρε φίλε.Τι να κάνουμε τώρα?Διάβασε όλες τις σελίδες να δεις πόσα συνθήματα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα.Τον ένα τον δεν τον αρέσουν τα λόγια τον άλλον ο ρυθμός τον άλλον και γω δεν ξέρω τι.Αλλοι πάλι "κράζετε" όπως εσύ...Κάποια στιγμή είπα σε κάποιους,αντί να κράζουν να σκεφτούν κι αυτοί κανά ρυθμό και έπεσαν να με φάνε.Νταξ...Χαλάρωσε.Και το οοο ΠΑΟΚάρα αν το πας έτσι κι αυτό κλεμμένο είναι από Αργεντινή.Αλλά από σενα μέχρι και οι τις Λίβερπουλ το πήραν.Ηρεμήστε λίγο.Αν έχεις κάτι καλύτερο εσύ εσώ είναι το τόπικ.Σκέψου ρυθμό και στοίχους και ρίξτο.Αν δεν σ αρέσει μη το τραγουδάς.Εμάς πάντως μας άρεσε πολύ και θα το τραγουδάμε... :D :D :D :D
Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο, πολύ φορτωμένος μπήκες. Το παιδί είπε την άποψή του ότι δεν του αρέσει γιατί το θεωρεί κλεμμένο. Εσύ γιατί διχάζεις του στυλ μην το τραγουδάς και βγάλε και εσύ ένα και το τόπικ εδώ είναι κ.λπ. Καθήστε ρε φρόνιμα όλοι οι ΠΑΟΚάρχες.
Άβαταρ μέλους
efstathios

κραζω τωρα ρε?ακομα να κραξω...και εσυ χαλαρωσε.μου βαλατε και σχολια απο το youtube αν ειναι δυνατον ρε φιλε να εχω την αναγκη να περνω απο τον αποελ ρυθμο
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Εσένα τώρα τι να σε πω...Για πες...Βλέπεις να διχάζω πουθενά?Κατ αρχήν κατάλαβες καλά το ποστ μου?Αν όχι ξαναδιάβαστο και μετά έλα να με πεις.

Οσο για σένα Ευστάθιε...Στο ξαναλέω...Αν εσύ προσωπικά δεν έχεις αναγκη σκέψου έναν ρυθμό και λόγια και ρίξτο...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ηρεμια :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
efstathios

Ισως να μην εχεις ακομα μαθει τι σημαινει κραζω οπως αποκαλεις οτι κανω εγω και τι να εχω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Αν παρατηρήσεις αδερφέ...το κράζεις είναι σε ""..."κράζετε".Αν δεν σου κάνει κόπο ξαναδές το.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”