ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 σχόλια και παραλειπομενα
Re: ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 σχόλια και παραλειπομενα
PRAKTORINOS έγραψε:kass4 έγραψε: Γούστο ατέλειωτο και μεγάλη τύχη που το παιχνίδι το έδειξε ανοιχτό
κανάλι. Πόσα νέα παοκτσάκια γεννήθηκαν προχθές ;
Σπάνια συμφωνώ μαζί σου
αλλά έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη
για το σημαντικό γεγονός
της πανελληνιας ελεύθερης μετάδοσης.
++
κάπου διάβασα για 1,6 εκ. τηλεθεατες.
Επίσης η αλητικη κυριακη και η εκπομπη του σκαι έκαναν ρεκορ τηλεθεασης.
Επίσης , σημαντικό το ότι αποφύγαμε τις γραφικότητες του Γ.Μινου.
Τέλος να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την αμερόληπτη περιγραφη του κ.Ηλία Βλάχου της ΝΕΤ.
Πήρε θέση σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις και δεν ...ψυθίρισε το γκολ μας
Ενα νέο παιδί που έβαλε τα γυαλιά στον σχολιαστή Στεφ.Δημητριαδη (σερραιο και ολυμπιακο(!))
Γνωρίζω ένα παιδάκι που έχει να ψάλει πολλά στον μπαμπά του

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΒΙΤΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑΣΗΣ ΠΡΟς ΕΜΕΤΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ -ΚΑ? ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΛΕΩ?
-
O Γκαγκατσης παιρνει ενεργο ρολο στον γαυρο!!!!!!!!!!!!!!!
sport24.gr
αφιερωμενο σε αυτους που το δεχτηκαν!
Στο ματς...... ρε σεις τι διαστημικη εμφανιση ηταν αυτη ειδικα στο πρωτο???????? Και στο τελος ο Ιβιτς την ειδε ροναλντινιο και εσπαγε πλακα με τους αμυντικους του δαφνωστεφανωμενου πουστρ@κου!!!!
sport24.gr
αφιερωμενο σε αυτους που το δεχτηκαν!
Στο ματς...... ρε σεις τι διαστημικη εμφανιση ηταν αυτη ειδικα στο πρωτο???????? Και στο τελος ο Ιβιτς την ειδε ροναλντινιο και εσπαγε πλακα με τους αμυντικους του δαφνωστεφανωμενου πουστρ@κου!!!!
- ΑποστόληςΑ
Σιγά τον άθλο! Σκοτώσατε έναν ήδη πεθαμένο και πανηγυρίζετε σαν να πάρατε το Ch.L.
(γραπτή δήλωση οπαδού του τριφυλιού)
Δύο πράγματα ως απάντηση:
1. Φάνηκε πεθαμένος γιατί ΕΜΕΙΣ τον αναγκάσαμε να παίξει έτσι.
2. Οι φίλοι του ΠΑΟ ας θυμηθούν τι έκανε η δική τους ομάδα στο τηγάνι!
(γραπτή δήλωση οπαδού του τριφυλιού)
Δύο πράγματα ως απάντηση:
1. Φάνηκε πεθαμένος γιατί ΕΜΕΙΣ τον αναγκάσαμε να παίξει έτσι.
2. Οι φίλοι του ΠΑΟ ας θυμηθούν τι έκανε η δική τους ομάδα στο τηγάνι!
Ειμαι ΠΑΟΚ απο πολυ μικρο παιδακι αν και γεννηθηκα στην Καρδιτσα.Ολα αυτα τα χρονια λαχταρουσα παντα να βλεπω μικρος τον ΠΑΟΚ απο την τηλεοραση η να ακουω αναμεταδοση απο το ραδιοφωνο.Μεχρι που μεγαλωσα και επελεξα την Θεσσαλονικη για τα φοιτητικα μου χρονια λογω της ομαδας μου.Μετα απο 36 χρονια παραμενω αρρωστος με τον ΠΑΟΚ....Τελευταια μαστιζομαι απο προσωπικα και οικογενειακα προβληματα τοσο μεγαλα που επαιζε ο ΠΑΟΚ κ εγω δεν ειχα κουραγιο να δω την αμαδα μου σε ντερμπυ με τον βρωμερο ολυμπιακο...Δεν πηγα στη λεσχη με τα αδερφια εκατσα μονος στο σπιτι προσπαθουσα να ξεφυγω απο τα προσωπικα μου και να επικεντρωθω στο παιχνιδι....Στο 20 ξεσπασα εβγαλα ολη μου τη φωνη......αρχισα να πιστευω οτι μπορει να γινει ο ΠΑΟΚ να τους πατησει ολους γκευ διαιτησιες φαντασματα γιατι υπαρχει πιστη και δυναμη.Οταν το ματς μπηκε στο τριλεπτο των καθυστερησεων εγω εδενα τα κορδονια,μολις σφυριξε ο δαλουκας εκλεισα δυνατα την πορτα του σπιτιου και κατεβηκα με τα σκαλοπατια απο τριτο οροφο,σε λιγα λεπτα εφτασα κοντα στην κεντρικη πλατεια ενα βουητο περνουσε τα τζαμια του αυτοκινητου ανοιξα το παραθυρο και ακουγα τα αδερφια να δινουν τα ρεστα τους,παρκαρα οπως να ναι κ με γοργο βημα εφτασα κατο απο το συνδεσμο.Ο 5ος οροφος ηταν σε παραληρημα.....Ανεβηκα αγκαλιαστηκαμε φωναξαμε μαζι ολα σβηστηκαν απο το κεφαλι μου ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ηταν μεγαλη η ανακουφιση μου εδωσε κουραγιο..Μετα απο λιγα λεπτα ξαναεπεστρεψα σπιτι γεμματος πλεον και αισιοδοξος οτι αν αγωνιζεσαι καποια στιγμη θα ρθει η ρημαδα η ωρα που θα ανταμειφθεις......Ειμαι υπερηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ .....
ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 3οι? ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΟΥ...ΜΕ ΕΝΑ 0-2 ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ 2οι ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ...ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ....ΑΝΤΕ FORCA ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Π...ΑΝΑ ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ...
- Maximus
Κινδυνος στο φορουμ!
Κυκλοφορεί ο διδυμος αδελφος του Αποστολη, ο Αποστολ...! Δεν νομιζω οτι αντεχει ο σερβερ 2 Αποστοληδες...
Στο ματσακι τωρα...
Επιτελους! Εδειξε η ομαδα οτι μπορεί να ανταπεξελθει σε ματς με το ποκ και μαλιστα να κανει πλακιτσα! Δεν υπαρχει πλεον λογος γκρινιας μεχρι τα πλει οφ... (εκει βλεπουμε)
Συγχαρητηρια στην ομαδα και στον Σαντος που επαιξε αυτο το ασφυκτικο ποδοσφαιρο (για τον αντιπαλο) και το επαιξε τοσο καλά...
Κυκλοφορεί ο διδυμος αδελφος του Αποστολη, ο Αποστολ...! Δεν νομιζω οτι αντεχει ο σερβερ 2 Αποστοληδες...

Στο ματσακι τωρα...
Επιτελους! Εδειξε η ομαδα οτι μπορεί να ανταπεξελθει σε ματς με το ποκ και μαλιστα να κανει πλακιτσα! Δεν υπαρχει πλεον λογος γκρινιας μεχρι τα πλει οφ... (εκει βλεπουμε)

Συγχαρητηρια στην ομαδα και στον Σαντος που επαιξε αυτο το ασφυκτικο ποδοσφαιρο (για τον αντιπαλο) και το επαιξε τοσο καλά...
- ΑποστόληςΑ
Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτή η βαθμολογία Μαντασέ. Άλλωστε αν ο γαύρος και ο βάζελος δεν κερδίσουν το Σ/Κ θα συνεχιστεί η βαθμολογική ανατροπή!
Ας μην ξεχνάμε ότι και η πτώση του γαύρου ξεκίνησε από το Χαριλάου!
Ας μην ξεχνάμε ότι και η πτώση του γαύρου ξεκίνησε από το Χαριλάου!
Maximus έγραψε:Επιτελους! Εδειξε η ομαδα οτι μπορεί να ανταπεξελθει σε ματς με το ποκ και μαλιστα να κανει πλακιτσα! Δεν υπαρχει πλεον λογος γκρινιας μεχρι τα πλει οφ... (εκει βλεπουμε)![]()
.
Για ποια ομαδα θα γκρινιαζεις στα πλευ οφ?

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πουτσ@ κολογαβροι να την θυμαστε γ@μημενοι.....
Συγκίνηση, δέος και πάνω απ΄όλα ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ένιωσα με το τελευταίο σφύριγμα του Δαλούκα. ΝΑΙ!!! Επιτέλους ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!! Και δεν είναι μόνο το διπλό αλλά κυρίως ο τρόπος που το πήραμε. Μου ήρθαν στη μνήμη οι ατέλειωτες πορνοβραδιές του θρήνου στο CL. Τότε που ομαδάρες και ομαδούλες ξέσκιζαν τον δαφνοστεφανωμένο gay και αυτός ήταν ανήμπορος να αντιδράσει. Προχθές ήταν η ομαδάρα μας αυτή που του έκανε τον πάτο, χωνί από γραμμόφωνο. Τους έπνιξε, τους ταπείνωσε, τους εξευτέλισε. 2,5 φάσεις μας κάνανε στο βρωμοτήγανό τους κι αυτές έξω απ' την περιοχή. Κρίμα που δεν μπήκαν και τα δοκάρια να το έβαζαν και φωτιά το βρωμογήπεδό τους. Φανταστείτε να τους έβαζε τη γκολάρα ο Πάμπλο τι θα τους έκανε!!! Τεσπά, πήραμε το πολύτιμο 3ποντο, το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Όσο πανηγυρίσαμε, πανυγηρίσαμε. Το πρωτάθλημα έχει μακρύ και δύσκολο δρόμο αρχής γενομένης από το μας του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Εμείς θα είμαστε πάλι εκεί να κάνουμε την Τούμπα καζάνι αποθεώνοντας τους θριαμβευτές αλλά και σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται.