Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σας ευχαριστώ Θοδωρή και Ζήση γιατί εσείς "δεν είστε σαν τους άλλους, αυτούς που κάνουν τους μεγάλους"............
ΥΓ1: Σ' ευχαριστώ Θεέ μου που έστειλες στο δρόμο μου αυτούς τους ανθρώπους.
ΥΓ2: Σ' ευχαριστώ Θεέ μου που μ' έκανες να στηρίζω πάντοτε τη διοίκηση αυτή, τον προπονητή που αυτή επέλεξε και τους παίκτες, χωρίς να γκρινιάζω ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
καλως ηρθες αδερφε...4ο ποσταρισμα κι αρχισες τα ευχαριστω? διαβασε λιγο τους κανονες λειτουργιας του φορουμ...εδω μονο γκρινια και σαλπιγγιδη!
ααα...και ευχες στους αντιπαλους!!
Χα! Χα!
Να 'σαι καλά ρε Θανάση! Προσπαθώ να αποκαταστήσω "το όνομά μου"!
Μελαμψές Βεδουίνες, ξελογιάστρες, τσαχπίνες
χορεύουν τα βράδια χορούς της αγάπης, ενώ το ταμ-ταμ
το χτυπάει ο αράπης, ο μαύρος, ο σκύλος, ταμ, ταμ, ταμ
Ταμ, ταμ, ταμ, χτυπάει ο αράπης
Η μικρή απ’ τ’ Αλγέρι, που ’χει ντέφι στο χέρι
τη βλέπουνε όλοι, της λένε γι’ αγάπη, ενώ η μικρή
γουστάρει τον αράπη, το μαύρο...
Και η μπουρδού απ’ τ’ Αλγέρι, με το ντέφι στο χέρι
τη βλέπουνε όλοι, της λένε γι’ αγάπη, ενώ η χουχού
γουστάρει τον αράπη, το μαύρο...
...γουστάρει κι αγαπάει, το μαύρο, το σκύλο
τον Μάικ Σμολ, τον Σαμπρί, τον Σικαμπάλα,
τον Ουντέζε, τον Φουτσίνι, τον...Αμαφούλε!
τον Ραμπούτλα, τον Εμπενίζερ, τον Μπαιάνο,
τον Λινο τον ΕΝΤΙΝΙΟ τον...αράπη!
Kριμα που το σκορ δεν ηταν μεγαλυτερο.Ενα γκολ ακομα...
Οπωσδηποτε νικες μεχρι το ντερμπακι με το εταιρο παραγκοβιο πρασινοσκουληκι.
Ο ΠΑΟΚ με τετοια αποδοση (που δεν πιστευω οτι αγγιξε καν το 70% της αποδοσης που μπορει να πιασει) πατησε τον γαυρο,την παραγκα και οτι αλλο,διδαξε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και μας δικαιωσε για την πιστη μας και την υπομονη μας.
Η θεα τυχη μας γυρισε την πλατη και δεν εκανε το χατηρι στον Παμπλο να σκοραρει στο τηγανι και να βγαλει τα γουστα του,αλλα δεν πειραζει και του χρονου θα παιξουμε εκει...
Ο Ιβιτς οταν με το καλο σταματησει την μπαλα μπορει να γινει ανετα καθηγητης Γεωμετριας...
Δεν θελω να ασχοληθω με υποδιεστερους αντιπαλους,ουτε θα θριαμβολογησω για μια αναμενομενη νικη(τουλαχιστον για εμενα),αλλα ο ΠΑΟΚ εδειξε τον δρομο για ολους...και οι τυφλοι ειδαν...
Ενα τελευταιο,θελω να δω το Σαββατο λιγο πριν τον αγωνα με τον Ατρομητο τον Κυριο Σαντος να υποκλινεται στον ΛΑΟ ΜΑΣ...
Μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στο Φάληρο, ο Ζήσης Βρύζας ανακοίνωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι θα μοιραστούν πριμ ύψους 100.000 ευρώ. Χρήματα που δεν θα βγουν από τα ταμεία της ΠΑΕ, αλλά από το πορτοφόλι οπαδού της ομάδας, ο οποίος... αρρώστησε με το διπλό επί του Ολυμπιακού!