υ.γ. που ναι το σουτζουκ οεο??
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0hnPCGxlQwk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0hnPCGxlQwk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]pilotos έγραψε:ΠΑΒΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΣ ΡΕ ...
ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ????????????????????????????????????????????????
Novito μόνο ΝΑΙ μου πε και γέλασε (αλλά δυστυχώς δε φαινεται καλά)
ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, μου το χρωστάει...
απόρησα με τον εαυτό μου , πως μπόρεσα και κράτησα το κινητό και τράβηξα πάνω στην ένταση που ζήσαμε εκείνες τις στιγμές...
ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, μου το χρωστάει...
απόρησα με τον εαυτό μου , πως μπόρεσα και κράτησα το κινητό και τράβηξα πάνω στην ένταση που ζήσαμε εκείνες τις στιγμές...
ehemithos 199 έγραψε:νοβι κανε μου μια χαρη...ποσταρε αν βρεις φωτο του παυλαρα με υψωμενες γροθιες μεσα στο μπουρδελο να φωναζει de puta madre!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΠΕΙΔΗ διαβαζω τις σκεψεις των ανθρωπων ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥς ΓΑΜΗΣΕΣ απαντησε:
εγω τους εμπηξα λιγο την ακρουλα αλλα ο ντατολο απο τοτε με εχει τρελανει στις αναπαντητες

εγω τους εμπηξα λιγο την ακρουλα αλλα ο ντατολο απο τοτε με εχει τρελανει στις αναπαντητες
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ευχαριστω για τις φωτο...
πιλοτε εγω ξερω οτι αυτο που ετοιμαζες παλιοτερα θα ηταν ατομικη βομβα σε σχεση με αυτο το βιντεακι...
ευχομαι καποια στιγμη να το καταφερεις αδερφε!!

πιλοτε εγω ξερω οτι αυτο που ετοιμαζες παλιοτερα θα ηταν ατομικη βομβα σε σχεση με αυτο το βιντεακι...
ευχομαι καποια στιγμη να το καταφερεις αδερφε!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
πισοκωλλητο τον τορωσιδη??? εφτασε το σουτζουκ!!!novito έγραψε:http://img693.imageshack.us/img693/4704/gaypaok20092010garcia.jpg
υ.γ. που ναι το σουτζουκ οεο??
-
gate4mitsos
Λεμε οχι στην προσωπολατρεια κτλ αλλα αυτον τον ΠΑΟΚΤΣΗ τον προσκυνω 
- paoki_sweden
You are the biggest player ever played in Greece! You are the leeder on field and outside the field! I loved the moment when you shouted POUT@ M@DRE to the gay-bros!
Pablo Garcia para siempre en PAOK!!!!
Pablo Garcia para siempre en PAOK!!!!
Παιδιά εμένα με τρέλανε ο Πάμπλο όταν πήγαινε να εκτελέσει τις στημένες φάσεις και δίπλα έπεφταν οι κοκακόλες και τα μπουκάλια και ούτε καν ασχολήθηκε. Ούτε θεατρινισμούς, ούτε τίποτε
Αφού είναι άααααλλη πάστα παίχτη!! Σίγα μην έκλεγε για τα μπουκάλια πιο πολύ κάυλωνε και έλεγε από μέσα του μουνάκια πετάτε εσείς και θα το καρφώσω εγω από εδω αλλά η πόρνη πήγε δοκάρι!!nagbe έγραψε:Παιδιά εμένα με τρέλανε ο Πάμπλο όταν πήγαινε να εκτελέσει τις στημένες φάσεις και δίπλα έπεφταν οι κοκακόλες και τα μπουκάλια και ούτε καν ασχολήθηκε. Ούτε θεατρινισμούς, ούτε τίποτε
“Μα εσυ δεν ζεις γονατιστος
εισαι της Ουτοπίας Γιος,
εισαι της Ουτοπίας Γιος.
Μεσα στου Κοσμου τις Σκιες
εσυ του Ηλιου οι Φωτιες,
εσυ του Ηλιου οι Φωτιες.”
{Μουσικη: Βασιλης Τσιτσανης. Στιχοι : Νάντορ Χιντεγκούτι (ο πρεσβυτερος)}
εισαι της Ουτοπίας Γιος,
εισαι της Ουτοπίας Γιος.
Μεσα στου Κοσμου τις Σκιες
εσυ του Ηλιου οι Φωτιες,