Δεν αντιλέγω αδερφέ.Και ο ρυθμός και τα λόγια τα σπάνε....eorptol έγραψε:καλος ο ρυθμος αλλα τα λογια ειναι ολα τα λεφτα ......fofanaserres έγραψε:Είναι ρυθμός από το Αποέλ.Το καλοκαίρι στα προκριματικά ΠΑΡΤΙΖΑΝ-Αποέλ το πήραν και οι ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ και το ματς με το γαύρο στο μπάσκετ το τραγουδούσαν και το πήραμε κι εμείς...
ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 24/01, 19:00 ΝΕΤ
- fofanaserres
Re: ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 24/01, 19:00 ΝΕΤ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
nagbe δε τι παλευεις καθολου πραγματικα.........

Μηπως εισαι bot...??????

Μηπως εισαι bot...??????
nagbe.....με το συμπαθειο δηλαδη....αλλα νομιζω οτι πρεπει να δωσεις ενα ποσοστο και στο παοκμανια από τις διαφημισεις που θα κονομησει το sportonio.....
2ΠΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

2ΠΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
-
εντάξει το παραξήλωσα. Δεχτείτε με με τα ελαττώματά μου. Μοιάζω προπαγανδιστής αλλά δεν το κάνω για κανέναν ύποπτο λόγο. Αν μου τη δώσει μπορεί νας σας κουράσω με το sport2 ή με οποιοδήποτε άλλο σάιτ. Απλά παίζουν ΠΑΟΚ και τσεκάρω το σπορτονιο καθημερινά 

Η πλάκα είναι ότι όχι μονο βάζεις συνέχεια λινκ από σπορτόνιο, αλλά έχεις βάλει 3 φορές μονο σήμερα το ίδιο άρθρο!!!
Μία στου παυλάρα, μία 5 σελίδες (περίπου) πριν και μία πριν λίγο...
Με το μπαρδόν, αλλά τόσο πολύ σ' άρεσε??
Μία στου παυλάρα, μία 5 σελίδες (περίπου) πριν και μία πριν λίγο...
Με το μπαρδόν, αλλά τόσο πολύ σ' άρεσε??
ναι ρε παιδιά μ' άρεσε αυτό με τον Γκαρσία και απλά το προτείνω να το δουν και άλλα ΠΑΟΚια. Εσένα δεν σ΄άρεσε; Πολύ ΠΑΟΚτσήδικο το βρήκα και πορωτικό για αύριο. Κουραστικός γίνομαι αλλά δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να μπαίνει σ' αυτό το σάιτ αν δε γουστάρει. Δεν έχω δίκιο;
Δηλαδή άμα ποστάρω το ίδιο κείμενο κάθε τόσο εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα σωστά?? Και άμα 500 άτομα που γράφουν εδώ ποστάρουν το ίδιο κείμενο πολλές φορές ούτε τότε θα είχες προβλημα σωστά?? Δηλαδή αν τα πόσταρα επί τρία όλα τα ποστ, απο 3000 θα έφτανα στις 9000... Μη μιλήσω για το Φρι... Αν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα μας χωρούσε το φόρουμ... 25000 ποστ θα είχε...
-
- sidpanos
γ@μηστε τον π@ύστη τον ολυμπι@κο
υγ.γκικα αυτό με το ολυμπι@κο,το χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον για ανθρώπους που δεν θέλω καν να λερώσω το στόμα μου...
πχ γούν@ρης κτλ
στην επικεφαλίδα του τόπικ μόνο δεν μπορεί να μπει για ευνόητους λόγους...
υγ.γκικα αυτό με το ολυμπι@κο,το χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον για ανθρώπους που δεν θέλω καν να λερώσω το στόμα μου...
πχ γούν@ρης κτλ
στην επικεφαλίδα του τόπικ μόνο δεν μπορεί να μπει για ευνόητους λόγους...
Οκ σ' αυτό έχεις δίκιο αλλά είναι λίγο αστείο να ασχολούμαστε με το σπορτονιο απλά επειδή βάζω κάποια ποστ. Εδώ έχουμε ντέρμπι 

ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.............ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ...................ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...........................ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@ΜΑ ΤΑ Μ@ΥΝΙΑ
-
Εσύ θέλεις να δεις κλάμματα, αλλά τα δικά μας τα μάτια που κλαίνε δε τα λυπάσαι..
ΒΑΛΕ @ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ CAPS LOCK MIA ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ.
ΒΑΛΕ @ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ CAPS LOCK MIA ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ.