Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- ΑποστόληςΑ
Re: Freitas Vieirinha Adelino André
Δικαιώματα έχουμε ΚΑΙ εμείς! Κόλωσαν - προφανώς - οι δικαστικοί και έβγαλαν την μόνη σωστή απόφαση! Να μην τους φοβηθούμε ρε!
Η σακατεμένη ΑΕΚ (διοικητικά, οικονομικά, ψυχικά και αγωνιστικά) τους νίκησε!
Αντελίνο μου, τι κρίμα που ΔΕΝ θα σκοράρεις!
Η σακατεμένη ΑΕΚ (διοικητικά, οικονομικά, ψυχικά και αγωνιστικά) τους νίκησε!
Αντελίνο μου, τι κρίμα που ΔΕΝ θα σκοράρεις!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πολύ καλή εξέλιξη για το ματς με τους απόγονους του στόλου. Ελπίζω όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γι' αυτόν να τον πεισμώσουν και την Κυριακή να παίξει την μπάλα που ξέρει.
Ουδέν καλόν αμιγές καλού αγόρι μου...
Ουδέν καλόν αμιγές καλού αγόρι μου...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Με Βιεϊρίνια και εισαγγελέα στο ντέρμπι!
Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραταχθεί την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague.
Κι αυτό γιατί τελικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για την βίαιη απώθηση του (σ.σ. όπως σημείωσε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ντάκος) στον Μπαστία, στην αναμέτρηση του «δικεφάλου» με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο Βιεϊρίνια εξέτισε την ποινή του χθες (20/1) στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.
Να σημειωθεί ότι τον Βιεϊρίνια... έσωσε η παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς αν αυτή δεν υπήρχε, τότε ο ποδοσφαιριστής θα τιμωρούνταν με ποινή τριών αγωνιστικών και φυσικά θα έλειπε από το «Καραϊσκάκη».
Αναλυτικότερα οι νομικοί εκπρόσωποι των «ασπρόμαυρων», κατά την ακροαματική διαδικασία επικαλέστηκαν ένα προηγούμενο περιστατικό, και συγκεκριμένα, το επεισόδιο που είχε πριν μερικά χρόνια ο Νέρι Καστίγιο με τον Φερέιρα Κινγκ σε ματς του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό. Το δικαστήριο το δέχθηκε ως δεδικασμένο κι έτσι ο Πορτογάλος επιθετικός, έπεσε στα μαλακά...
Ζητάει τρεις εισαγγελείς
Την διεξαγωγή του ντέρμπι του «Καραϊσκάκη», παρουσία εισαγγελικής δύναμης ζητάει ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» ζητούν τρεις εισαγγελείς, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να είναι σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6988107
Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραταχθεί την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague.
Κι αυτό γιατί τελικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για την βίαιη απώθηση του (σ.σ. όπως σημείωσε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ντάκος) στον Μπαστία, στην αναμέτρηση του «δικεφάλου» με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο Βιεϊρίνια εξέτισε την ποινή του χθες (20/1) στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.
Να σημειωθεί ότι τον Βιεϊρίνια... έσωσε η παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς αν αυτή δεν υπήρχε, τότε ο ποδοσφαιριστής θα τιμωρούνταν με ποινή τριών αγωνιστικών και φυσικά θα έλειπε από το «Καραϊσκάκη».
Αναλυτικότερα οι νομικοί εκπρόσωποι των «ασπρόμαυρων», κατά την ακροαματική διαδικασία επικαλέστηκαν ένα προηγούμενο περιστατικό, και συγκεκριμένα, το επεισόδιο που είχε πριν μερικά χρόνια ο Νέρι Καστίγιο με τον Φερέιρα Κινγκ σε ματς του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό. Το δικαστήριο το δέχθηκε ως δεδικασμένο κι έτσι ο Πορτογάλος επιθετικός, έπεσε στα μαλακά...
Ζητάει τρεις εισαγγελείς
Την διεξαγωγή του ντέρμπι του «Καραϊσκάκη», παρουσία εισαγγελικής δύναμης ζητάει ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» ζητούν τρεις εισαγγελείς, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να είναι σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.
- paok4kyriakos
Μεγάλη οργάνωση δείχνει απο πλευράς ΠΑΕ το ζήτημα του Βιειρίνια! Μπράβο!
Εγώ ένα έχω να πω στον Βιεϊρίνια.Τσογλανάκο τη μέρα που παίζουμε τους απόγονους του στόλου έχεις τα γενέθλια σου.Δώσε μια μοναδική παράσταση στους 30.000 καλεσμένους που θα έρθουν να σε παρακολουθήσουν έτσι ώστε να μην την ξεχάσουν ποτέ...

Gash πιο πολυ αναφερομουν στην αποδοση του Βιεϊρινια απο τοτε που εγινε καποιος ντορος για την ποδοσφαιρικη του αξια και λιγοτερο στην ενεργεια του στο ματς με Τριπολη. Ασε που θεωρω οτι δεν εχουν σχεση τα 2 θεματα, δηλαδη ναι μεν θα ηταν σκανδαλο η τιμωρια με πανω απο 1 αγωνιστικη (για αυτο και ημουν εξω φρενων οταν αρχικα διαβασα για 3), αλλα απο την αλλη ηταν ανωριμη και ασκεφτη η αντιδραση του μικρου που εχει ακομα πολλα να μαθει. Δεν βλεπω τι κακο ειπα.
Α έτσ!
Τι το έχουμε το νομικό τμήμα για να κάθεται?
Α έτσ!
Τι το έχουμε το νομικό τμήμα για να κάθεται?
- ΑποστόληςΑ
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Βιερι μην ξεχάσεις τον Diogo, όταν πρόκειται να τους εκτελέσεις! Μπαμ και κάτω! Έντιμα, παλικαρίσια, ανδρίκια! Όχι πουστριλίκια σαν κι αυτόν!
- paok4kyriakos
Αν και τα μοντς μου κάνουν έντιτ και μου βάζουν παπάκια στα υβριστικά εκείνα μια χαρά γράφουν αυθεντικά τα μπινελίκια....
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον γκάς...
Απλά Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον γκάς...
Απλά Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Xρόνια πολλά Αντρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πολύχρονος κι ότι επιθυμείς...
Παστέλωσε το αγόρι μου!!!
Γάμησε τουςςςςςςςςςςςςςςς
Πολύχρονος κι ότι επιθυμείς...
Παστέλωσε το αγόρι μου!!!
Γάμησε τουςςςςςςςςςςςςςςς
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χρονια πολλα αλλανι βαλτους τον στο κολο βαθια.............
χρονια πολλλα αντελινο.....ευχομαι οι φημες για το νινι να μην ισχυουν και να εχεις μια υπεροχη απο συναισθηματικη ποδοσφαιρικη και υγειας χρονια