Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- PABLO GARCIA1
Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ
Γούναρης και Ορφανός δεν εξομειώνονται σε καμιά περίπτωση....
και ο ορφανος γλυφει τον γαβρο παντα .....τιμαει τα λεφτα που πηρε ....οταν παει καποιος στον γαβρο εστω για λιγο τον κανουν να νοιωθει οτι ειναι σε αυτην την οικογενεια παντοτινα ....οικογενεια με την μαφιοζικη εννοια της
......
......
To κείμενο δεν μπορώ και δεν πρέπει να το βάλω απλά όποιος θέλει ας το διαβάσει..
http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=297
Από μένα μια πράσινη χλέπα στη μάπα για δώρο!!
Μπ@στ@ρδε, έλα να σε δείξουμε πως γ@μ@ει ο Βορράς!
http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=297
Από μένα μια πράσινη χλέπα στη μάπα για δώρο!!
Μπ@στ@ρδε, έλα να σε δείξουμε πως γ@μ@ει ο Βορράς!
- sidpanos
αν είσαι πουτ@νας γιος έτσι είναι...
ο λ@μπροπουλος είναι πουτ@νας γιος...ο μπαμπάς ήταν απο τον 6ο αμερικάνικο στόλο...
αλλά δεν ξέρουμε το όνομα του...
ο λ@μπροπουλος είναι πουτ@νας γιος...ο μπαμπάς ήταν απο τον 6ο αμερικάνικο στόλο...
αλλά δεν ξέρουμε το όνομα του...
- PABLO GARCIA1
τουλάχιστον πληρώνεται ή κάνει τον καραγκιόζη αμισθί και από πεποίθηση??
- sidpanos
αυτο το γ@μοσαιτ η σκατομπαλα τι μέρος του λόγου είναι?
καμια μύνηση μπορεί να φάει?
και ο πουτ@νας γιος και το σαιτ....
υγ..πόσο χαίρομαι ρε μπάτσοι απο κάτω μεριά που μπαίνεται να δείτε αν έχουμε τίποτα μυνήσιμο αλλά έχουμε τα @
τα @@ μας παίρνετε...
καμια μύνηση μπορεί να φάει?
και ο πουτ@νας γιος και το σαιτ....
υγ..πόσο χαίρομαι ρε μπάτσοι απο κάτω μεριά που μπαίνεται να δείτε αν έχουμε τίποτα μυνήσιμο αλλά έχουμε τα @
τα @@ μας παίρνετε...
Μην ασχολείσαι με τον απόγονο Σίντ.
Εδώ έχουμε χειρότερους ανάμεσα μας.
Ένας δεν άντεξε να μιλήσει για την αγάπη του και τον σκιαγράφησε ο Όργουελ πολύ σωστά.
Εδώ έχουμε χειρότερους ανάμεσα μας.
Ένας δεν άντεξε να μιλήσει για την αγάπη του και τον σκιαγράφησε ο Όργουελ πολύ σωστά.

Εχει και το μαιλ του παντως...
Καλο αυτο...Βαλανε εναν οπαδο να πει την αποψη του για το παιχνιδι....Ας περιμενουμε το παιχνιδι γιατι βλεπω πολλες κοπριες εχουν βγαλει γλωσσα εχοντας προδικασει το αποτελεσμα..Μετα ....τα λεμε..!!!! 

- Maximus
Συμφωνω με τον DimisK στην αποψη του που εγραψε στο τοπικ του Σαντος...Σεβαστη η αποψη του αλλα δεν πρεπει να εκφραζεται δημοσια πριν απο ενα ντερμπι...Και φυσικα σε πολλα σημεια κανει υπερβολες και σκοπιμα λαθη...Πχ. Οτι ο ΠΑΟΚ ποτε δεν εχει αποδειξει οτι μπορει να κερδισει τον γαυρο στην Αθηνα (σκοπιμο λαθος) ή οτι αν οι παίκτες του Ολυμπιακού παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία ελπίδα...Αυτο ειναι υπερβολικό,παραπλανά και δειχνει γαυρικες προθεσεις!
Τωρα σε πολλα απο αυτα που λεει, αν και εκφραζονται υπερβολικά, εχω και εγώ συμφωνησει κατα καιρους και τα εχω εκφρασει...Ειναι λογικό να υπαρχουν και αυτες οι αποψεις στους "ασπρομαυρους" κυκλους...Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ΠΑΟΚτσης! Αλλο αν αυτος ειναι δημοσιο προσωπο, εχει ιστορια στον χωρο του ποδοσφαιρου και γλυφει γλυφει σλουπ:lol: και θεωρειται (υποτιθεται) βετερανος του ΠΑΟΚ...Τοτε αλλαζει η ιστορια...
(κανω συγκριση με τον εαυτο μου οχι επειδη ειμαι καποιος-που δεν ειμαι
-αλλα μονο και μονο επειδη εκφραστηκε οτι αν καποιος εχει αυτες τις αποψεις δεν ειναι ΠΑΟΚτσης)
Παραθετω και μια αλλη αποψη, η οποια ειναι ενδιαφερουσα (και γαυρικη φανταζομαι επισης)...
Μύρτσος: «Για γέλια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός…»
http://www.sport-fm.gr/article/214466
Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Είναι κακή εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, αλλά περισσότερο κακή είναι η επιστροφή του… Κόκκαλη. Πιστεύω ότι αυτό θα “αφυπνίσει” τους παίκτες του Ολυμπιακού και νομίζω ότι είναι το φαβορί στο παιχνίδι. Από την άλλη είναι και το θέμα με τον Σάντος. Με συγχωρείτε, αλλά δεν νομίζω να κατηγορείται άδικα ως ηττοπαθής, όταν στα παιχνίδια με τις ομάδες του τέως ΠΟΚ έχει κοντά στις είκοσι ήττες. Από ‘κει πέρα και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, το παιχνίδι είναι ντέρμπι, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει…»
Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης: «Στη Θεσσαλονίκη μας έχει φάει το κόμπλεξ κατωτερότητας με την Αθήνα. Βλέπουμε τώρα τον ΠΑΟΚ. Έχει φτάσει εκεί που έφτασε, κάνει μερικά καλά αποτελέσματα και οι εφημερίδες στην πόλη αρχίζουν να γράφουν για τα “ρεκόρ της καλύτερης άμυνας από το ‘70”, “Μακεδονομάχοι”, “πάμε να τους φάμε” κλπ. Και το πολύ που μπορεί να φτάσει είναι δεύτερος! Και πέρυσι, που βγήκε δεύτερος, όμως, τι κατάλαβε; Έχει μάθει ο νεοΠΑΟΚτσής να βολεύεται με την 3η-4η θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος όταν τερματίζει πάνω από τον Άρη, ο Άρης το αντίστροφο, ο Ηρακλής έχει στο τέλος θα έχει στόχο την παραμονή. Έχουν “κοντύνει” τους στόχους τους και μοιραία “κονταίνουν” και οι ίδιες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης»
Τωρα σε πολλα απο αυτα που λεει, αν και εκφραζονται υπερβολικά, εχω και εγώ συμφωνησει κατα καιρους και τα εχω εκφρασει...Ειναι λογικό να υπαρχουν και αυτες οι αποψεις στους "ασπρομαυρους" κυκλους...Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ΠΑΟΚτσης! Αλλο αν αυτος ειναι δημοσιο προσωπο, εχει ιστορια στον χωρο του ποδοσφαιρου και γλυφει γλυφει σλουπ:lol: και θεωρειται (υποτιθεται) βετερανος του ΠΑΟΚ...Τοτε αλλαζει η ιστορια...
(κανω συγκριση με τον εαυτο μου οχι επειδη ειμαι καποιος-που δεν ειμαι

Παραθετω και μια αλλη αποψη, η οποια ειναι ενδιαφερουσα (και γαυρικη φανταζομαι επισης)...
Μύρτσος: «Για γέλια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός…»
http://www.sport-fm.gr/article/214466
Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Είναι κακή εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, αλλά περισσότερο κακή είναι η επιστροφή του… Κόκκαλη. Πιστεύω ότι αυτό θα “αφυπνίσει” τους παίκτες του Ολυμπιακού και νομίζω ότι είναι το φαβορί στο παιχνίδι. Από την άλλη είναι και το θέμα με τον Σάντος. Με συγχωρείτε, αλλά δεν νομίζω να κατηγορείται άδικα ως ηττοπαθής, όταν στα παιχνίδια με τις ομάδες του τέως ΠΟΚ έχει κοντά στις είκοσι ήττες. Από ‘κει πέρα και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, το παιχνίδι είναι ντέρμπι, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει…»
Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης: «Στη Θεσσαλονίκη μας έχει φάει το κόμπλεξ κατωτερότητας με την Αθήνα. Βλέπουμε τώρα τον ΠΑΟΚ. Έχει φτάσει εκεί που έφτασε, κάνει μερικά καλά αποτελέσματα και οι εφημερίδες στην πόλη αρχίζουν να γράφουν για τα “ρεκόρ της καλύτερης άμυνας από το ‘70”, “Μακεδονομάχοι”, “πάμε να τους φάμε” κλπ. Και το πολύ που μπορεί να φτάσει είναι δεύτερος! Και πέρυσι, που βγήκε δεύτερος, όμως, τι κατάλαβε; Έχει μάθει ο νεοΠΑΟΚτσής να βολεύεται με την 3η-4η θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος όταν τερματίζει πάνω από τον Άρη, ο Άρης το αντίστροφο, ο Ηρακλής έχει στο τέλος θα έχει στόχο την παραμονή. Έχουν “κοντύνει” τους στόχους τους και μοιραία “κονταίνουν” και οι ίδιες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης»
- PABLO GARCIA1
Ορφανός: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του προπονητή»Orwell έγραψε:Γούναρης και Ορφανός δεν εξομειώνονται σε καμιά περίπτωση....
Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα θεωρεί πως θα είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των δύο αυριανών αντιπάλων, Κώστας Ορφανός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. σχολίασε πως «το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις και όλα είναι ανοιχτά». «Ομάδα του προπονητή του» το σχόλιο του Κώστα Ορφανού για τον ΠΑΟΚ. «Δεν θα έχει προλάβει να βάλει τη σφραγίδα του» αυτό για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Ο Κώστας Ορφανός που κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» και τόνισε πως «ο Ολυμπιακός έπειτα από πάρα πολλά χρόνια έχει βρεθεί σε άσχημη θέση. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ανησυχήσει τον κόσμο του. Είναι λογικό μια ομάδα που παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα ανησυχεί τον κόσμο της όταν μένει με εφτά βαθμούς πίσω πριν καν μπει ο Φλεβάρης. Ο κόσμος, όμως, ανησυχεί και για το μέλλον καθώς βλέπει να μην υπάρχει σχεδιασμός».
Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Ορφανό, κάνει «τεράστια προσπάθεια για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να γίνει και πάλι πρωταθλητής, όπως στο παρελθόν. Να γίνει και πάλι η ομάδα φόβητρο. Ο ΠΑΟΚ εκτιμώ πως είναι ομάδα του προπονητή του. Ο χαρακτήρας του Φερνάντο Σάντος βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν καλύτερες μονάδες αλλά δεν πιστεύω πως έχουν καλύτερο σύνολο από τον ΠΑΟΚ».
Όσο για το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Ορφανός, τόνισε πως «το μόνο που μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, είναι η ψυχολογία των παικτών, ίσως και του κόσμου. Ο χαρακτήρας και η δουλειά του προπονητή φαίνεται μετά από μερικές εβδομάδες, όχι μετά από μερικές μέρες. Οπότε δεν περιμένω να δω μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό. Θυμάστε άλλωστε πως όταν ανέλαβε ο Ζίκο όλοι τον αποθέωναν μετά τις πρώτες επιτυχίες, αλλά μετά όλα αυτά ακυρώθηκαν. Ο ΠΑΟΚ λόγω άμυνας καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα και αν και αύριο παρουσιαστεί καλός στην άμυνα, δύσκολα δεν θα πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας».
http://www.sport-fm.gr/article/214479
Νομίζω ότι η διαφορά του Ορφανού με τον άλλον τον καραγκιοζάκο είναι εμφανέστατη.....
Αυτο το γιδι ο Μυρτσος "τρωει" ψωμακι εδω στην Θεσ/νικη και τωρα το παιζει ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ..Ουστ ρε kwlog@yre και εσυ...Κομπλεξικοι ολοι με τον Π.Α.Ο.Κ.....
-
Πολύ σοβαρή προσέγγιση από τον Ορφανό.Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο περί καλύτερων μονάδων του Ολυμπιακού.Ειδικά μετά το πρόβλημα του Γκαλέτι,δε νομίζω οτι συνολικά οι μονάδες του είναι καλύτερες.Ειδικά Γκαλίτσιος,Ντομί,Ραούλ Μπράβο,Όσκαρ,Φιόγκο,Πάντος,μερικοί από τους οποίους θα ξεκινήσουν βασικοί αύριο,στον ΠΑΟΚ του 2010 δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν βασικοί(και μερικοί ούτε καν στο πάγκο).
- Maximus
Πλακα θα εχει την επομενη εβδομαδα να βαλουν oι Praktorinos-Gordon ερωτηση για τον Γουναρη στο PAOK RETRO GAME... 

Είπα να μην ασχοληθώ ξανά με τα αναμενόμενα ειδικά απο εδώ και πέρα, αλλά σε αφήνει η πουτ@να να αγιάσεις?
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... CE%BD.html
Υ.Γ
Πολλά σχόλια παρατηρώ απο κάτω περίεργα.
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... CE%BD.html
Υ.Γ
Πολλά σχόλια παρατηρώ απο κάτω περίεργα.

Ρε παιδια τι ειναι αυτα που γραφουνε στο contra.gr τι αποχη και μαλακιες ειναι αυτες ? δεν πιστευω να ειναι αληθεια, και να προσπαθουν να χαλασουν τα αποδητιρια? τι θα πει ειναι απληρωτοι οι πεκτες τις ομαδας? αληθευουν αυτα που γραφουνε ρε παιδια γιατι αν ειναι αληθεια θα τρελαθο!