ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 24/01, 19:00 ΝΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
interad

Re: ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 24/01, 19:00 ΝΕΤ

Δημοσίευση από interad »

Lexus έγραψε:λοιπόν καθησα και σκεφτηκα μια εντεκαδα που θα δημιουργηση αρκετα προβληματα στον θρυνο.εχουμε και λεμε.

αραμπατζής............μαλεζάς --- contreras............lino

vitolo --------- garcia

vierhnia...............edhnio............κουτσιανικούλης

Muslimovic

Στην διαρκεια του αγωνα θα μπορουνε να εναλασωντε εντινιο με μουσλιμοβιτς στην θεση φορ, κατι με την παρουσια του βιερινια δεν θα περαση καλο απογευμα η αμυνα του γαυρου!τον κουστιανικουλη ας τον αφησει να εχει ελευθερο ρολο στο παιχνιδι οπου στις αντεπιθεσεις θα μπωρει να διμηουργει πολλα προβληματα ,αν και κατα την γνωμη μου πρεπει στις αντεπιθεσεις να τους χτηπαμε με 2 παιχτες ειτε ειναι ο εντινιο ειτε ο βιερινια.το μονο που φοβαμαι ειναι τον φιογκο επηδη λογο υψους θα υπερτερει σε κεφαλιες απο τον μαλεζά , και του λινο που δεν ξερω πως θα τα παει στο μαρκαρισμα του ζαιρι!ολη η βαση ειναι στο κεντρο που αμα κραταμε το τοπι και εχουμε τον ελενχο του παιχνιδιου εχουμε την νικη .

με έφτιαξε τρελά αυτό το σχήμα...

αλλά ούτε σε 4 + 35 + 3 ζωές δεν πρόκειται να το δούμε από τον Δον αυτό...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μούσλι ακόμα δεν έχει συνέλθει συνεπώς δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς κιόλας interad.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Petm έγραψε: το μονο που θα έδινα δεύτερη σκέψη είναι η χρησιμοποίηση του φωτάκι στη θέση του κριστιάνο, κύριος γιατί φοβάμαι το ψάρωμα του από τις κλοτσιές που θα δεχθεί.
αυτό ίσwς να φέρει αλλαγή στις θέσεις με το sorlin και τι πλευρά που θα παίξει ο βιερινηα.
Φωτάκη στη θέση του Κριστιάνο είναι όντως μιά καλή επιλογή, για να έχεις ακόμα περισσότερα τρεξίματα στο κέντρο και ακόμα περισσότερο μπετόν στο κέντρο αλλά έτσι χάνεις το πιό επιθετικό και απρόβλεπτο που (ελπίζουμε ότι θα) προσφέρει ο Κριστιάνο...δεν είναι και σε καλή κατάσταση ο Φωτάκης....τον Κριστιάνο θα τον προτιμούσα μόνο και μόνο για την άγνοια κινδύνου που έχει σε σύγκριση μ' αυτόν.
Σορλέν δεξιά δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Χωρικός έγραψε:Ο ΠΑΟΚ φέτος ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΛΕΥ ΟΦ! και θα το δείτε!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Κυριακο...μην το παρεις στραβα,αλλα...

Σ ΑΓΑΠΑΩ
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πολλή αγάπη παραμονές τέτοιου σημαντικού αγώνα.Μπράβο... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Σας αφιερώνω το επόμενο τραγουδάκι ρε πιτσουνάκια... :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]OnAovInMNtQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κι εγώ συμφωνώ με χωρικό.. και συμφωνούνε κι άλλοι πιο ψηλά ιστάμενοι. Είμαι σίγουρος. Το τί θα γίνει θα το δούμε. ΠΑΟΚΑΡΑ κλείσε σπίτια την Κυριακή!!
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Χαλκιάς
Αραμπατζής Κοντρέρας Μαλεζάς Λίνο

Γκαρσία Βιτόλο

Κουτσιανικούλης Κριστιάνο Βιειρίνια

Εντίνιο

Το σκεπτικό μου με την παραπάνω ομάδα εχει ως εξής: η αμυντική τετράδα είναι βράχος έχω εναν φόβο με Αραμπατζή γιατι απο εκεί θα είναι ο ζαιρί αλλά κατα τα αλλά δεν την φοβάμε την αμυνά μας.
Στο κένρο το γνωστό δίδυμο δεν περνάει τίποτα και πάμε τώρα πτέρυγες και μεσοεπιθετικά που είναι και το βασικό σημείο της σκέψης μου ξεκινάω απο Κούτσια απεναντί του θα έχει τον μπράβο που είναι απο τα ποιό αργά μπακ του πρωταθλήματος και επισής συμαντικό όταν ανεβαίνει για επιθέση ξεχνάει να γυρίσει επομένος αφήνει ανοιχτό χώρο για τον Κούτσια για τον ζαιρί δεν το συζητάω δεν μαρκάρει ουτε με τα μάτια πάμε στον Κριστιάνο σαν 10αρι θέλω να πιστεύω πως θα αποδόσει καλύτερα καθώς μέχρι στιγμής μας έχει δίξει οτι έχει φοβερή κάθετη πάσα και μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο ενω έχει και το σούτ το θέμα είναι να μην φοβάτε να βάλει το πόδι του στην φωτιά και πάμε στον Βιειρίνια στην σκέψη μου τον τοποθέτησα αριστερά καθώς απο εκεί είναι ο γκαλίτσιος και ο τοροβούτας επομένος αν έχουν τον Βιειρί απο εκει θέλω να πιστεύω οτι θα δώσουν έμφαση στο μαρκάρισμα του επομένος και ποιο λίγες επιθέσης απο την δεξιά μεριά του γαύρου θα έχουμε και ευκαιρίες στον Λίνο να ανεβαίνει και τέλος ο Εντίνιο βέβαια τον είδα μόνο στο μάτς με τον πανσεραϊκό αλλα είδα οτι έχει την ταχύτητα έχουμε δει οτι το έχει και στα στημένα είτε εκτελέσεις είτε κεφάλι ενω μπορεί να διμηουργήσει και αναστάτωσει στο κέντρο άμυνας του γαύρου ανοίγωντας έτσι χώρο για Κούτσια και Βιειρί

Υ.Γ ελπίζω να μην σας κούρασα και σόρρυ για τα ορθογραφικά το παραπάνω κείμενο ειναι απλά μια σκέψη που έκανα εγω το μόνο που θέλω ειναι να γ@μήσουμε τον γαύρο και δεν με νοιάζει πως θα παίξουμε η με τον τρόπο που θα έρθει η νίκη αρκεί μόνο να έρθει... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Δυό παρατηρήσεις....
Ο Μπράβο δεν ανεβαίνει επιθετικά σχεδόν ποτέ,και δεν το χει, και δεν το κάνει....
Ο Γκαλίτσιος έχει βελτιωθεί πολύ απ' αυτό που θυμόμαστε πέρυσι στο κύπελο...καμιά σχέση...
Άβαταρ μέλους
deep_down

Δημοσίευση από deep_down »

Ξέρω ότι πάντα στα ντέρμπι μεταμορφωνόμαστε προς το χειρότερο. Επίσης, η απόλυση Ζίκο με χάλασε... Βλέποντας όμως τα τελευταία παιχνίδια δεν μπορώ να μη μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις μου και την αισιοδοξία μου.

Αν ο Σάντος κατεβάσει κορυφή Μούσλι (αν ξεκινήσει), δεξιά Εντίνιο, αριστερά Βιέρι και 10αρι Κριστιάνο μπορούμε να τους τρέξουμε στο άνετο. Όποιος από τους 3 τελευταίους παίρνει μπάλα μπορεί να την κουβαλήσει, ενώ οι άλλοι μετατρέπονται σε υποψήφιοι εκτελεστές, πράγμα που ξέρουμε ότι γίνεται. Αυτό το σενάριο μπορεί να γίνει με 3 αμυντικά χαφ - Βιτόλο, Γκαρσία και ίσως Σορλέν.

Αν όλα πάνε καλά, φτάνουμε στο 60-65 και βάζει Κούτσια (ξεκούραστο) αντί για Κριστιάνο. Και μετά να δω εγώ ποια αμυνάρα του Θρήνου θα μας κόψει τη νίκη!! Τουλάχιστον με αυτό το σχήμα αποκλείεται να κάνουμε μισή ευκαιρία όπως πέρισυ. Να είναι κανένα 0-0 και να θέλουν τη νίκη και να πιέζουν και να βγουν κι άλλο μπροστά και και και, έχουν χάσει. Τέλος.

Έτσι το βλέπω εγώ. Ή θα βγάλουμε μερικές καλές αντεπιθέσεις ή αν προηγηθούν θα έχουμε έμεις την υπεροχή, δηλαδή θα ψιλοκλειστούν. Φυσικά και μπορεί να μου ξεφεύγουν πράγματα που αναιρούν τα λεγόμενά μου, απλά έτσι το βλέπω και φυσικά ΔΕΝ είμαι εγώ αρμόδιος, ο ΣΑΝΤΟΣ είναι και ξέρει καλύτερα.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! :opaokara:

edit: Φτου ρε π..., 12 παίχτες έβαλα! Γι'αυτό υπάρχει ο Σάντος! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος deep_down την Σάβ 23 Ιαν 2010, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Mάγκες, το παίρνω από δω, το πασπαλίζω από κει, το τραβάω από εδώ, το μαζεύω από εκεί, αλλά πως να το πω ρε παιδί μου, δε βρίσκω τρόπο να δω πως θα χάσουμε αυτό το παιχνίδι.. Δηλαδή αν είμαστε το ίδιο σοβαροί παντού ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 360 ΛΕΠΤΑ!!!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλα σημερα στην προπονηση δεν εφτιαξε κανενα σχημα ο "μηχανικος"???Το κραταει για εκπληξη??? :o :o :o :o
Ωχ θεε μου..Αντε και κοντευει το ματς..
Να πω και γω τι βλεπω για σχημα..Θεωρω πως θα ξεκινησει ο μουσλι διοτι απ'οτι εδειξε προχθες ο εντινιο δεν μπορει κεντρικο φορ.Ειναι καλυτερα στις πτερυγες.Η μια πτερυγα ειναι του βιειρινια και η αλλη θεωρωπως παιζει μεταξυ κουτσια και εντινιο.Τελος οσον αφορα τη θεση του ιβιτς(αν δεν προλαβει) βλεπω (για τα δεδομενα ΣΑΝΤΟΣ) Σορλεν αλλα μπορει και να γινει η εκπληξη με κριστιανο.Η αμυνα θεωρειται δεδομενη.Μακαρι και τα ακρα να ειναι σε καλη αμυντικη βραδια και μου φαινεται ο Κοντρερας για mvp της βραδιας.Αυτα ολα βεβαια στη θεωρια.Μολις μπουν στο γηπεδο ολα ειναι αλλιως.Απλα θεωρω πως ο ΠΑΟΚ ειναι κλασης καλυτερος σε θεματα τακτικης και οργανωσης του παιχνιδιου.Εφτασε η ωρα...ΑΙΝΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ....ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ FACEBOOK....ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΑΥΡΟ.....(ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ)ΕΙΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ......ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΥΛ@Σ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.....ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ....ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ....ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ......ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ..../....ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ο ΕΝΤΙΝΙΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΛΑΓΙΑ.....ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΕΙΚΕ ΩΣ ΦΟΡ Ο ΣΑΚΗΣ .....ΑΛΛΑ Ο ΕΝΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΑΤΗ....
ΤΕΣΠΑ ΕΙΔΩΜΕΝ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Π@ΥΤ@Ν@ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/////////
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
kikonec

Δημοσίευση από kikonec »

παοκι19 θα ειναι και αλλα πολλα παοκια κατω μαζι σου αλλα προσεξτε τους καφρους!!!
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

ωραια τα ονομασατε (συμαζέψατε) τα пροσωπικα fora των παιχτων. καλή δουλειά παιδιά

αντε διπλο με Еdinho
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”