ετσι για να μαθαινουμε και απο που βγηκε το ''ΜΑΓΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ'' που φωναζουμε...sidpanos έγραψε:[youtube]C2yd580gBjc[/youtube]

ετσι για να μαθαινουμε και απο που βγηκε το ''ΜΑΓΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ'' που φωναζουμε...sidpanos έγραψε:[youtube]C2yd580gBjc[/youtube]
Ντιμι κοιταξε, τα πραγματα δεν ειναι απλα,το ποδοσφαιρο ομως ειναι...DimisK έγραψε:Ετσι πίστευα κι εγώ κάποτε καλέ μου φίλε. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Αυτο να δω απο εσενα και τι στον κοσμο..!!!gika έγραψε: Αν δεν παίξουμε θα βρίζουμε τον Σάντος μετά...
elgrego83 έγραψε:Αδερφέ μου ας σταματήσει πια αυτή η καραμέλα με τα κοράκια, γιατί όσες φορές έπαιξες με τη μαγκια σου και σαν ΠΑΟΚ μέσα στο τηγάνι τους πήρες και μεγαλοπρεπέστατα διπλά. Να σου θυμίσω το 0-4 του '76;;;; το 1-2 της Ριζούπολης ;;;;;;; το 1-2 το 2005 στο τηγάνι όπου μάλιστα κερδίσαμε με ανατροπή;;;;;
Δεν με νοιάζουν πια τα κοράκια, εμένα με νοιάζει η ομάδα μου να κερδίσει........ Κι άμα παίξει σαν ΠΑΟΚ δεν φοβάμαι τίποτα.... Ακόμα και την ήττα............
moican4 έγραψε:Γιατι τοση αμφιβολια και δισταγμος ..? Δεν υπαρχει λογος..Η ομαδα μας ειναι καλη και αναμενουμε να παρουσιασει το ιδιο καλο αγωνιστικο προσωπο και σε αυτο το παιχνιδι...
Κρύβω έναν Μάξιμο μέσα μου....moican4 έγραψε:Αυτο να δω απο εσενα και τι στον κοσμο..!!!gika έγραψε: Αν δεν παίξουμε θα βρίζουμε τον Σάντος μετά...![]()
![]()