Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
- Aureliano Buendia
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
Θεωρώ πως το γκολ του Πανσερραϊκού ήταν κανονικό.
Χωρίς φυσικά να έχω τύψεις ότι έχω ευνοηθεί φυσικά, μην τρελαθούμε...
Αδικηθήκαμε φέτος κατάφορα στο ματς με Πανιώνιο.
Αδικηθήκαμε και στο Περιστέρι, σε μία οριακή φάση όμως, οπότε δεν το εκλαμβάνω ως σκόπιμο, καθώς και στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας όμως μία εμφάνιση που δεν μας νομιμοποιεί να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος.
Στην Τρίπολη αδερφέ eorptol δεν νομίζω πως υπήρξε κάποια αδικία εις βάρος μας.
Αρκετά με τα off topic όμως.
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ "8" ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Θέλουμε κατά προτίμηση α)Καλλιθέα β)ΠΑΣ, Ξάνθη, Καβάλα, Πανιώνιο εντός γ)οποιονδήποτε εντός.
Στα ημιτελικά που είναι διπλά παιχνίδια είναι αλλιώς.
Ένα ζητηματάκι είναι το ότι πιθανώς τις μεγαλύτερες πιθανότητες με βάζελο να τις έχουμε αν κληρωθούμε τώρα σε μονό αγώνα στην Τούμπα.
Αν και βέβαια, ο τελικός στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ είναι μέγιστη φαντασίωση...
Όπως και καμια διαδικασία πέναλτυ στο γήπεδο του συλλόγου που κατοικοεδρεύει από το 157 ως το πάρκο της Ν.Ελβετίας βέβαια...
Χωρίς φυσικά να έχω τύψεις ότι έχω ευνοηθεί φυσικά, μην τρελαθούμε...
Αδικηθήκαμε φέτος κατάφορα στο ματς με Πανιώνιο.
Αδικηθήκαμε και στο Περιστέρι, σε μία οριακή φάση όμως, οπότε δεν το εκλαμβάνω ως σκόπιμο, καθώς και στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας όμως μία εμφάνιση που δεν μας νομιμοποιεί να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος.
Στην Τρίπολη αδερφέ eorptol δεν νομίζω πως υπήρξε κάποια αδικία εις βάρος μας.
Αρκετά με τα off topic όμως.
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ "8" ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Θέλουμε κατά προτίμηση α)Καλλιθέα β)ΠΑΣ, Ξάνθη, Καβάλα, Πανιώνιο εντός γ)οποιονδήποτε εντός.
Στα ημιτελικά που είναι διπλά παιχνίδια είναι αλλιώς.
Ένα ζητηματάκι είναι το ότι πιθανώς τις μεγαλύτερες πιθανότητες με βάζελο να τις έχουμε αν κληρωθούμε τώρα σε μονό αγώνα στην Τούμπα.
Αν και βέβαια, ο τελικός στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ είναι μέγιστη φαντασίωση...
Όπως και καμια διαδικασία πέναλτυ στο γήπεδο του συλλόγου που κατοικοεδρεύει από το 157 ως το πάρκο της Ν.Ελβετίας βέβαια...
- ΑποστόληςΑ
Δεν μ' ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος! Ας είναι και ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Εφόσον μέχρι τότε θα έχουν ενσωματωθεί ο Cristiano με τον Edinho, δεν μ' απασχολεί το θέμα. Αν αξίζουμε θα περάσουμε. Αν είναι να αποκλειστούμε όπως πέρυσι, χαλάλι! Θέλω όμως να κυνηγήσουμε το παιχνίδι από το 1΄ μέχρι το 95΄!
Η πλάκα είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι ο Παναθηναικός είναι σίγουρα η μια ομάδα στο ζευγάρι στον τελικό.
Με ποιο επιχείρημα σας έρχεται αυτή η σκέψη πρώτη στο μυαλό?
Με ποιο επιχείρημα σας έρχεται αυτή η σκέψη πρώτη στο μυαλό?
Σε αυτη την φαση θελω τον βαζελο στον ΝΑΟ για να τον τελειωνουμε.. Στα ημιτελικα με τον ρουλη και τελικο με την καλλιθεα στο οακα με 60 χιλιαδες ΠΑΟΚτσακια να κανουν κολαση την χαβουζαααααααααα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Retzi την Πέμ 21 Ιαν 2010, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρέτζι απαγορεύονται οι εκδρομές απο σήμερα.
Αλλά και σε αυτές που επιτρέπονται μπορούν να βρούν μπελά οι οδηγοί των πούλμαντο γιατί κάνουν παρέα με εμάς.
Αλλά και σε αυτές που επιτρέπονται μπορούν να βρούν μπελά οι οδηγοί των πούλμαντο γιατί κάνουν παρέα με εμάς.

- PAOKfanAthens
+1 οσο πιο συχνα γινεται να βλεπουμε την ομαδα μας και δω κατω...e8nos έγραψε:καλιθεα-ΠΑΟΚ ενα χατηρι σ ζητω ρε κληρωτιδα!
- ilias4_koufalia
- pagotatzis
βρε παιδιά πως μπορείτε και θέλετε τώρα όλους εκτος παο και ari?
η καλύτερη κλήρωση θα ήταν με παο η ari τώρα στην έδρα μας.
με νίκη πετάς έναν από τους πιο δυνατούς αντιπαλους για το κύπελλο.
θέλω παοκ- αριθ και
ξάνθη -βάζελος
η καλύτερη κλήρωση θα ήταν με παο η ari τώρα στην έδρα μας.
με νίκη πετάς έναν από τους πιο δυνατούς αντιπαλους για το κύπελλο.
θέλω παοκ- αριθ και
ξάνθη -βάζελος