Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
gate4mitsos
-
dimitris1988
-
dimitris1988
Re: Freitas Vieirinha Adelino André
Σίγουρο είναι ανακοινώθηκε.dimitris1988 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
αδερφε στο αναλογο τοπικ κανουμε αυτη τη κουβενταdimitris1988 έγραψε:με τι σχημα λετε να κατεβουμε?
Ρε σεις προσεχετε λιγο τι γραφετε, εδω και 1,5 ωρα που δεν ειχα επαφη με ραδιο/ιντερνετ εχω περασει γενεες 14 ο,τι μου ρχεται στο μυαλο. Τελικα ολα καλα.
Για τις τελευταιες προβληματικες εμφανισεις του Βιεϊρινια θελω να πω οτι ο δρομος προς την ωριμανση και την καταξιωση ενος ταλεντου αναγκαστικα σε καποια στιγμη θα περασει απο την αλαζονεια και την υβρη. Αλλα πρεπει αυτος να εχει τα απαραιτητα εσωτερικα εφοδια να καταλαβει το λαθος του και να επαναπροσδιορισει τη σταση του. Σε αυτο σημαντικο ρολο μπορει να παιξει ο "δασκαλος" του, ευτυχως για μας και καλο δασκαλο εχει και σε υγιες περιβαλλον βρισκεται.
Τοσο ο Αντελινο,οσο και ο Κουτσι αν συνεχισουν τη σκληρη δουλεια με σεμνοτητα και πιστη στις δυνατοτητες τους θα φτασουν πολυ ψηλα.
Για τις τελευταιες προβληματικες εμφανισεις του Βιεϊρινια θελω να πω οτι ο δρομος προς την ωριμανση και την καταξιωση ενος ταλεντου αναγκαστικα σε καποια στιγμη θα περασει απο την αλαζονεια και την υβρη. Αλλα πρεπει αυτος να εχει τα απαραιτητα εσωτερικα εφοδια να καταλαβει το λαθος του και να επαναπροσδιορισει τη σταση του. Σε αυτο σημαντικο ρολο μπορει να παιξει ο "δασκαλος" του, ευτυχως για μας και καλο δασκαλο εχει και σε υγιες περιβαλλον βρισκεται.
Τοσο ο Αντελινο,οσο και ο Κουτσι αν συνεχισουν τη σκληρη δουλεια με σεμνοτητα και πιστη στις δυνατοτητες τους θα φτασουν πολυ ψηλα.
- trelopaoki444
Ρε το καημενο τον Γκαλιτσιο....
του δινω 2 σακουλες αδιβροχες, αυθαρτες κ αρωματικες....

του δινω 2 σακουλες αδιβροχες, αυθαρτες κ αρωματικες....
-
dimitris1988
τπτ φιλε καλως ηρθες και μη γραφεις κεφαλαια(πωπω μονοτερμα σε πηρα ακομα δε μπηκες
) 
-
dimitris1988
nikos55 έγραψε:Ρε σεις προσεχετε λιγο τι γραφετε, εδω και 1,5 ωρα που δεν ειχα επαφη με ραδιο/ιντερνετ εχω περασει γενεες 14 ο,τι μου ρχεται στο μυαλο. Τελικα ολα καλα.
Νίκο όταν
ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης έφθασε στο σημείο μάλιστα κάποια στιγμή να αναφωνήσει: "Αν έχετε ήδη βγάλει απόφαση ανακοινώστε τη, μη μας αφήνετε να μιλάμε άσκοπα". Ζήτησε, μάλιστα, να βγει η απόφαση πριν τις 3 το μεσημέρι για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να καταθέσει άμεσα έφεση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή και να εκδικαστεί η υπόθεση την Παρασκευή (22/1).
Μπροστά στο όποιο τυχάρπαστο λαμόγιο το οποίο ειρωνεύεται κιόλας παίζοντας με την λέξη ΒΙΑ και με τα άρθρα κατά το δοκούν νομίζω πως έχουμε επίγνωση στο τι λέμε.