φιλε μαλλον πρεπει να την πινεις με μετρο γιατι σε βλεπω λιγο εκτος πραγματικοτηταςRizla έγραψε:Ο Βιερινια εκανε λαθος,το πληρωσε.Ασχετο αν θα ειναι δικαιη ή αδικη η τιμωρια ο ΠΑΟΚ δεν εξαρταται απο ενα παιχτη.
Τωρα μιλωντας καθαρα αγωνιστικα ειμαστε καλυτερη ομαδα,αρα θα κερδισουμε.
Αν παιξει μπαλαρα ο γαυρος και χασουμε![]()
![]()
τοτε δεν θα με πειραξει η ηττα γιατι θα ερθει απο μια καλυτερη ομαδα
![]()
![]()
.
Ποτε μου δεν γκρινιαξα...και ουτε θα το κανω οσες στραβες και να ερθουν.
Επειδη ομως θα κερδισουμε,μετα δεν θελω να ακουω τους μαμησαμε και τετοια γιατι θα εχουμε κερδισει μια χειροτερη ομαδα,αλλο να κερδισεις το γαυρο και αλλο την Αρσεναλ...
ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 24/01, 19:00 ΝΕΤ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, 24/01, 19:00 ΝΕΤ
Λοιπον,επειδη πολλοι μου πατε κοντρα,δεν ξερω τι λεω κτλ,παρακαλω τους Μοντς μετα το τελος του ματσακιου να αλλαξουν το ψευδωνυμο μου απο Ριζλα σε Σασταλεγα...ή σε Κινεζο...

Και αν δεν γίνουν τα πράματα έτσι αλλά με τον παραδοσιακό γνωστό τρόπο της πουστιάς τους πως να πράξουμε μετά? 
- pagotatzis
ΝΙΚΗ μονο για έναν λόγο,
για τον κόσμο .
πιστέψτε στο όνειρο
ΝΙΚΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOUBLE
για τον κόσμο .
πιστέψτε στο όνειρο
ΝΙΚΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOUBLE
Καντε μου κινεζικα μαρτυρια...gash04 έγραψε:Και αν δεν γίνουν τα πράματα έτσι αλλά με τον παραδοσιακό γνωστό τρόπο της πουστιάς τους πως να πράξουμε μετά?
Μήπως να αλλάξουμε το άβαταρ για αρχή...? Ή στην τελική να το ... κάψουμε να ... ηρεμήσουμε...?Rizla έγραψε:Λοιπον,επειδη πολλοι μου πατε κοντρα,δεν ξερω τι λεω κτλ,παρακαλω τους Μοντς μετα το τελος του ματσακιου να αλλαξουν το ψευδωνυμο μου απο Ριζλα σε Σασταλεγα...ή σε Κινεζο...![]()
![]()
Σ'ΑΓΑΠΑΩpagotatzis έγραψε:ΝΙΚΗ μονο για έναν λόγο,
για τον κόσμο .
πιστέψτε στο όνειρο
ΝΙΚΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOUBLE
Rizla έγραψε:Λοιπον,επειδη πολλοι μου πατε κοντρα,δεν ξερω τι λεω κτλ,παρακαλω τους Μοντς μετα το τελος του ματσακιου να αλλαξουν το ψευδωνυμο μου απο Ριζλα σε Σασταλεγα...ή σε Κινεζο...![]()
![]()
Και μετα θα λεμε στον περιπτερα: ενα πακετο καμελ, δυο ντοριτος, δυο λακτα, και χαρτακια πρασινα σασταλεγα μεγαλα; Μπερδεφκα τωρα..
τουιστεδ
Νοβιτο το αβαταρ θα το αλλαξω σημερα...θα το κανω λιγο πιο αληθοφανες...να δεις μετα ποσο θα θελεις να το καψεις....

Καλά σήμερα έχεις πιει παραπάνω από τα επιτρεπτάRizla έγραψε:Σ'ΑΓΑΠΑΩpagotatzis έγραψε:ΝΙΚΗ μονο για έναν λόγο,
για τον κόσμο .
πιστέψτε στο όνειρο
ΝΙΚΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ DOUBLE
Ούτε διαιτητές ούτε απόφαση ακόμα. Τι σκατά κάνουνε γ@μώώώώ.
ΥΓ:Satan έγραψες
- desperando
- Επικοινωνία:
Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....