10. Olivier Sorlin
- ΑποστόληςΑ
Re: Olivier Sorlin
Μέτριος ο γάλλος αν και έβγαλε κάποιες κοντινές μπαλιές που βοήθησαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά σαν κακομαθημένος που είμαι πλέον από τον Πάμπλο, θα ήθελα κι από τον γάλλο πολλά περισσότερα.
Εξαιρετική η σέντρα στο γκολ του Παπάζογλου. Θύμησε κάτι από τον περσινό.
Εξαιρετική η σέντρα στο γκολ του Παπάζογλου. Θύμησε κάτι από τον περσινό.
Ούτε εμένα με ενθουσίασε ο Γάλλος και εκεί που άρχισα να σκέφτομαι, πάει κουράστηκε πάλι και εξαφανίστηκε από το γήπεδο, σου κάνει τη σέντρα και καθαρίζεις το ματσάκι.
Έτσι είναι, όταν έχεις παίχτες με ποιότητα...
Έτσι είναι, όταν έχεις παίχτες με ποιότητα...
Ο αγαπημενος μου παικτης Τεν Τεν αν και ντεφορμε με εμφανη την ελλεψη παιχνιδιων ηταν το "κλειδι" στο 2ο γκολ με μια γλυκια σεντρα στον Σακη...Εξακολουθω να πιστευω πως θα παιξει καλα στην συνεχεια.."Αθορυβος" ,εργατικος...

Έτσι ακριβώς.
Αρχίζει και ξεπερνάει το αρχικό ψυχολογικό ΣΟΚ με κάτι ληστείες και κάτι διαζύγια ο άνθρωπος και επιστρέφει σιγά σιγά στους ρυθμούς του.
Ασίστ και 0-2.
Στους μεγάλους παίχτες και ομάδες μια στιγμή είναι αρκετή.
Αρχίζει και ξεπερνάει το αρχικό ψυχολογικό ΣΟΚ με κάτι ληστείες και κάτι διαζύγια ο άνθρωπος και επιστρέφει σιγά σιγά στους ρυθμούς του.
Ασίστ και 0-2.
Στους μεγάλους παίχτες και ομάδες μια στιγμή είναι αρκετή.
Ναι ολίγον τι του γαμήθηκε η ψυχολογία του παίχτη με τον χωρισμό του.
Φυσικά στους συναισθηματίες οπαδούς μας αυτά τα θέματα είναι στα @@ τους.
Κατά τα άλλα ο παίχτης δεν κάνει είναι παλτό δεν μπορεί είναι έτσι και γιουβέτσι .
Φυσικά στους συναισθηματίες οπαδούς μας αυτά τα θέματα είναι στα @@ τους.
Κατά τα άλλα ο παίχτης δεν κάνει είναι παλτό δεν μπορεί είναι έτσι και γιουβέτσι .

- ΑποστόληςΑ
Αυτό με το διαζύγιο πρώτη φορά το ακούω. Αν είναι ετσι, αλλάζει το πράγμα, είναι πολύ λογικό να έχει μεταπτώσεις.
μηπως ο γκασιδης εννοει οτι αφησε την οικογενεια στη γαλλια μετα το συμβαν??? :ugeek: :ugeek:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος φέτος σπάει κάθε όριο γκαντεμιάς: τραυματισμός, διαζύγιο, κλοπή στο σπίτι του ενώ κοιμόταν μέσα και πάλι τραματισμός μετά. Και μέσα σε όλα αυτά αναγκάζεται μετά τη φυγή του Κονσεϊσάο για πολλά παιχνίδια στον α΄γύρο να παίξει για πρώτη φορά στη ζωή του ως αριστερό εξτρέμ στο 4-2-3-1 του Σάντος.... Νομίζω ότι θα βοηθήσει στο β΄γύρο και στα πλέι οφς... και θα παίζει και στη θέση του (αριστερά ή δεξιά στο κέντρο)
- paok4kyriakos
Re: 10. Olivier Sorlin
Το γράφω τώρα κι ας γίνω ρόμπα.Το παληκάρι δεν είναι για ντέρμπι.Δεν το βλέπεις ρε Φερνάντο? Πάλι ενδεκάδα.