36. Mirko Savini
Savini Mirko
τραγικος στο πρωτο θυμιζε τσιριλο στις αρχες και χειροτερα....κακος απλα στο 2ο...ειχε τη διακαιολογια οτι ηταν αρρωστος και δεν ειχε προπονηθει... 

Re: Mirco Savini
Σαβίνι: "Το κύπελλο ο πιο σημαντικός στόχος"
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ιταλός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίρκο Σαβίνι, έθεσε ως πιο σημαντικό στόχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης την κατάκτηση του κυπέλλου hellas online.
«Το σημαντικότερο και το πιο θεμελιώδες για μια ομάδα είναι να υπάρχει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιότητα αμυντική», δήλωσε αρχικά ο Σαβίνι στην συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis ο οποίος για το που αποδίδει καλύτερα τελικά, επισήμανε:
«Είμαι γεννημένος κεντρικός αμυντικός, αυτό ξέρω καλά να κάνω, αν και αποκτήθηκα ως αριστερό μπακ. Αλλά και εκεί υπερισχύει περισσότερο η αμυντική του δυνατότητα. Χρειάστηκε παλαιότερα και με μεταφέρανε στο αριστερό άκρο της άμυνας, είχα ξεκινήσει ως κεντρικός αμυντικός».
Για το στόχο του φετινού ΠΑΟΚ τόνισε: «Το ζήτημα είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς χωριστά με προσήλωση, έχουμε σταθεροποιηθεί, μπροστά μας βρίσκονται δύο πολύ καλές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα».
Για την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Σαβίνι ανέφερε: «Το κύπελλο είναι ο πιο σημαντικός στόχος και ο πιο εφικτός για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Θα κοιτάξουμε να αποκλείσουμε τον Πανσερραϊκό για να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ακολουθεί παντού την ομάδα του, σχολίασε: «Είναι ένα συναίσθημα πολύ όμορφο για μας να έχουμε τον κόσμο μας και εντός και εκτός έδρας. Είναι πολύ σημαντικοί οι φίλαθλοί μας, μας βοηθάνε πάρα πολύ. Οι οπαδοί της Νάπολι, στην οποία αγωνίστηκα για χρόνια, είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και θερμοί, σαν του ΠΑΟΚ. Και αυτό με χαροποιεί ακόμα περισσότερο».
Τέλος, για τον ίδιο, τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη, είναι μια πολύ ζεστή πόλη και με εκπληκτικό κόσμο. Είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή να ζει εδώ. Είμαι ικανοποιημένος, αν και δεν παίζω πολύ».
http://www.sport24.gr/html/ent/520/ent.337520.asp
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ιταλός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίρκο Σαβίνι, έθεσε ως πιο σημαντικό στόχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης την κατάκτηση του κυπέλλου hellas online.
«Το σημαντικότερο και το πιο θεμελιώδες για μια ομάδα είναι να υπάρχει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιότητα αμυντική», δήλωσε αρχικά ο Σαβίνι στην συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis ο οποίος για το που αποδίδει καλύτερα τελικά, επισήμανε:
«Είμαι γεννημένος κεντρικός αμυντικός, αυτό ξέρω καλά να κάνω, αν και αποκτήθηκα ως αριστερό μπακ. Αλλά και εκεί υπερισχύει περισσότερο η αμυντική του δυνατότητα. Χρειάστηκε παλαιότερα και με μεταφέρανε στο αριστερό άκρο της άμυνας, είχα ξεκινήσει ως κεντρικός αμυντικός».
Για το στόχο του φετινού ΠΑΟΚ τόνισε: «Το ζήτημα είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς χωριστά με προσήλωση, έχουμε σταθεροποιηθεί, μπροστά μας βρίσκονται δύο πολύ καλές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα».
Για την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Σαβίνι ανέφερε: «Το κύπελλο είναι ο πιο σημαντικός στόχος και ο πιο εφικτός για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Θα κοιτάξουμε να αποκλείσουμε τον Πανσερραϊκό για να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ακολουθεί παντού την ομάδα του, σχολίασε: «Είναι ένα συναίσθημα πολύ όμορφο για μας να έχουμε τον κόσμο μας και εντός και εκτός έδρας. Είναι πολύ σημαντικοί οι φίλαθλοί μας, μας βοηθάνε πάρα πολύ. Οι οπαδοί της Νάπολι, στην οποία αγωνίστηκα για χρόνια, είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και θερμοί, σαν του ΠΑΟΚ. Και αυτό με χαροποιεί ακόμα περισσότερο».
Τέλος, για τον ίδιο, τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη, είναι μια πολύ ζεστή πόλη και με εκπληκτικό κόσμο. Είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή να ζει εδώ. Είμαι ικανοποιημένος, αν και δεν παίζω πολύ».
http://www.sport24.gr/html/ent/520/ent.337520.asp
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν σκεφτείς ότι έχουμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα σε όλη την Ευρώπη, έτσι είναι. Βέβαια, σε αυτό το ρεκόρ ο Σαβίνι δεν έχει μεγάλη συμμετοχή...Photis έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαα......τι ναπω???Προφανώς από αμυντικής απόψεως είμαστε υπερομάδα....![]()
![]()
Τον πάω τον ρουφιάνο-ιταλιάνο.Ελπίζω να μείνει του χρόνου, πάντα ήθελα φανέλα με το νούμερο...36
grande Savini
grande Savini
- Pegasus1589
Ναι ρε συ, λέω θα το καρφώσει τώρα...
Πάντως με Κοντρέρας που έπαιξαν σε αγώνα πρώτη φορά δεν τα πήγαν και πολύ καλά αν και αυτό μπορεί να μην οφείλεται απαραίτητα σε έλλειψη χημείας.
Πάντως με Κοντρέρας που έπαιξαν σε αγώνα πρώτη φορά δεν τα πήγαν και πολύ καλά αν και αυτό μπορεί να μην οφείλεται απαραίτητα σε έλλειψη χημείας.
- ΑποστόληςΑ
Εργαλείο: Left stopper και left back. Εντάξει, δεν είναι φοβερός, είναι όμως ένας καλούτσικος παίκτης που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις στην άμυνα και να λύσει τα χέρια του προπονητή του. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τον ΠΑΟΚ, εκτός κι αν αυτός βρει ένα πραγματικά καλό αριστερό μπακ.
Όταν από κακές εμφανίσεις κάνεις και μια μέτρια, φαίνεται σε όλους οτι έκανες παιχνιδάρα... απλά χθες δεν ήταν κακός...gash04 έγραψε:Τι έγινε ούτε ένα καλό λόγο για χθες?
Το λιγότερο να μετονομαστεί το topic σε "Savini Mirco" σύμφωνα με τη νέα μόδα του forum ως ένδειξη αναγνώρισης της εμφάνισής του
Παίδες δεν είναι κακός παίκτης, τεχνικά πολύ καλύτερος του Τσιρίλο.Νομίζω πως του ταιριάζει καλύτερα η θέση του κεντρικού απ ότι του αριστερού μπακ και μην υποτιμάτε τον ''κλασσικό'' Ιταλό αμυντικό που έχει κάνει καριέρα στο καμπιονάτο.Σε θέματα τακτικής είναι πολύ μπροστά και βλέπω ''κάπως'' τον Κοντρέρας φέτος.Πιστεύω πως θα δώσει λύσεις φέτος.
-
Δεν ξέρω αν θα γίνει "Savini Mirco", αλλά "Mirko" πρέπει να γίνει οπωσδήποτε.. Gash?Tolaros έγραψε:Το λιγότερο να μετονομαστεί το topic σε "Savini Mirco" σύμφωνα με τη νέα μόδα του forum ως ένδειξη αναγνώρισης της εμφάνισής του
-
Re: 36. Mirko Savini
Κυριάκο??????? Πες κι εδώ κάτι ρε συ... Τα πατριωτάκια του μας δίνουν προγνωστικό 1-4 ακριβές σκορ...