Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

Κλειδωμένο

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Ο Δ.Σ. δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ πάρτε το χαμπαρι

Αν και το συγκεκριμένο topic έχει καταντήσει πολύ-πολύ βαρετό βλέποντας το παραπάνω post -το οποίο το λένε σχεδόν όλοι όσοι δεν τον θέλουν- μου γεννήθηκε μιά απορία....
Αφού ρε σεις είστε τόσο σίγουροι ότι ο κοντός δεν θα έρθει γιατί έχετε ξεσκιστεί να γράφετε στο topic?? μήπως από βίτσιο?? ή -το πιθανότερο-για να ξορκίσετε το κακό που βλέπετε να έρχεται?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

nai nai nai

βου-ντου , βου-ντου, βου-ντου , βου-ντου, βου-ντου , βου-ντου, βου-ντου , βου-ντου, βου-ντου , βου-ντου

μην έρθεις κοντοπ@υτανε στον ΠΑΟΚ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

το παρών anti-stress topic έχει διπλή αξία, σου φτιάχνει τη μέρα και τη νύχτα σου.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Συμπαθέστατε γέρε του μοριά (ελπίζω να μη τόπνιξα) όσα :mrgreen: και :lol: και να βάλεις, ο Σάλπι πάλι κλεισμένος είναι...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Αδερφέ eleos ξέρεις πόσο εκτιμώ την ΠΑΟΚτσηδοσύνη σου, αλλά εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος.
Πάντως καθόλα σεβαστή η άποψή σου. ;)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κοιτα, γενικά ποτέ δε λέω πράγματα για μεταγγραφές γιατί ΠΑΝΤΑ δεν έχω ιδέα..

Στην περίπτωση αυτή όμως, κάτι ξέρω και γι αυτό μιλάω με τόση σιγουριά. Τέλος πάντων, θα φανεί σε λίγους μήνες!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

@arisk
οι επαγγελαμτικη εξελιξη μπορει να ειναι σοβαρος λογος μονο για εναν επαγγελματια ποδοσφαιριστη.φανταζομαι πως κανενα2 οπαδος δεν μπορει να δεχτει πως η ομαδα του ειναι σκαλοπατι των ποδοσφαιριστων για την εξελιξη τους ειδικα οταν ο δρομος που εχουν επιλεξει ειναι εξαρχης αυτος της ταυτισης με την κερκιδα(οπως εκανε ο κοντος).οπως εχω πει και παλιοτερα εγω ειμαι οπαδος και δεν μπορω να γινω τιμητης του επαγγελματισμου απο τη στιγμη που για μενα η ομαδα ειναι συναισθημα και οχι νουμερα.επομενως θεωρω πως η επαγγελματικη εξελιξη δεν αποτελει λογο ικανο να καμψει την οργη του οπαδου οταν ενας παικτης φευγει για μια ομαδα που στο παρελθον μονο κακο εκανε στη δικη του.
οσο για τον αλτρουισμο σε σχεση με τους απληρωτυς παικτες αν τον ενδιεφερε τοσο πολυ θα τον ενδιεφερε το συνολο της συμφωνιας και οχι μονο το συμβολαιο του.μας φορτωσαν τρια παλτα και οσο πληρωναμε αυτα κοστισε ολη η μεταγραφη.αν ηθελε να σωσει οικονομικα τον ΠΑΟΚ ας το εψαχνε και λιγο.η ζημια που εκανε ηταν πολυ μεγαλυτερη απο το οφελος.εκτος και αν δεν του το ειπαν και τον επιασαν κοροιδο.αν ηταν ετσι και πανω απο ολα βαζει στη ζωη του τον ΠΑΟΚ ας εβγαινε να το πει.με επιασαν κοροιδο..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άντε πάλι,κλείστε το θέμα ρεεε....Ο ΠΑΟΚ φορτσάρει και βαδίζει από νίκη σε νίκη και εμείς πάλι με Σαλπιγγίδη???Τη κυριακή παίζουμε με τον gay!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

να κανουμε ψηφοφορια για να κλεισει το συγκεκριμενο θεμα.ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το θέμα κλειδώνει λόγω της επιθυμίας πολλών.

Όταν και ΑΝ υπάρξει θέμα θα ανοιχτεί πάλι να καταθέσουμε τις ενδιαφέρουσες απόψεις μας.

Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και η επιλογή για το πότε θα ανοιχτεί είναι καθαρά δική μας.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”