Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
θοδωρη ευχαριστω που γυρνας στην ΠΑΟΚαρα μας την ημερα των γενεθλιων μου και το δωρο σου ειναι πολυ μεγαλο και σε ξανα ευχαριστω ομως ρε αδερφε μου βγες και πες σε ολους εμας τον λογο που εφυγες!λογια σταρατα οπως μας εχεις συνηθισει εσυ να μας μιλας και ας ειναι ο λογος σου ασχετος....
- navigator11
κολληματα τρωτε φιλοι μου και δη ασχημα.δλδ αν βγει ο ζαγορακης και προφασιστει λογους προσωπικους,στους οποιους δεν επιτρεπεται να υπεισελθει απολυτα κανενας εξ ημων,θετε ρεπορτερ,θετε δημοσιογραφος,θετε οπαδος,θετε φιλαθλος,θετε ο Θεος ο ιδιος,τί θα εχει αλλαξει οσον αφορα στην οπτικη σας ως προς την επιστροφη του θοδωρη στην προεδρια της ομαδας?αν δεν μπορει να ειπωθει ειτε δεν υπαρχει διαθεση του θοδωρη να εξηγησει γιατι αποχωρησε,φανταζεστε πως δεν θα καταφερει να πετυχει να μην προβει σε "αποκαλυψεις" κι "επεξηγησεις"??κι αν γινει κατι τετοιο,βγαινοντας ο ζαγορακης και λεγοντας "προσωπικοι οι λογοι,καταλαβαινετε οτι αδυνατω να επεκταθω περαιτερω",οσοι θελετε ή θελουμε εξηγησεις πώς θα ξερουμε αν πραγματι μας μιλαει σταρατα ή κρυβεται πισω απ'το δαχτυλο του?θα κανει ο καθενας μιαν προσωπικη,μαλλον συνομωσιολογικη,ερμηνεια και νασου τα μαυρα συννεφα και τα ερωτηματικα περι την επιστροφη ζαγορακη!προσωπικα δεν προτιθεμαι να αυτοδηλητηριαζομαι με τετοιυς ειδους σκεψεις.το μονο που μου φτανει ειναι να παραμεινουν οι μεταξυ θοδωρη και ζηση σχεσεις απολυτως αρραγεις!
Αυτό ακριβώς,από τη στιγμή που αυτοί δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους εμείς τουμπεκί.
Μονο ενωμενοι θα παμε μπροστα.. Δεν εχουμε καιρο για διχονιες ειδικα για ενα ατομο οπως ο Θοδωρος που πραγματικα αν δεν επαιρνε την πρωτοβουλια να μπει μπροστα πριν 2,5χρονια θα ημασταν ακομα στα σκ@τ@!! Εχει και αυτος το δικαιωμα να κανει λαθη.. Και για να επιστρεφει θα το εχει σκεφτει και θα τα εχει βαλει τα πραγματα αλλιως στο μυαλο του. Πρεπει να σταματησουμε να βγαζουμε θεματα και διχονιες απο εκει που δεν υπαρχουν.. 

-
Εφόσον το υπόλοιπο ΔΣ δεν έχει πρόβλημα αλλά αντιθέτως τον θέλει να γυρίσει, εμάς δε μας πέφτει και πολύς λόγος αφού έχουμε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Εγώ προσωπικά, αν βγει και πει ότι οι λόγοι ήταν προσωπικοί, θα το δεχτώ επειδή πιστεύω το άτομό του, είναι άνθρωπος απλός και ειλικρινής. Αλλά, όταν έφυγε είπε ότι θα δώσει συνέντευξη. Έδωσε το λόγο του και πρέπει να τον κρατήσει, πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα δώσει το παράδειγμα της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας. Ας βγει να πει έστω ότι είχε προσωπικούς λόγους, κακό είναι ή θα του πάρει το κεφάλι κανένας επειδή λύγισε σαν άνθρωπος?
Εγώ προσωπικά, αν βγει και πει ότι οι λόγοι ήταν προσωπικοί, θα το δεχτώ επειδή πιστεύω το άτομό του, είναι άνθρωπος απλός και ειλικρινής. Αλλά, όταν έφυγε είπε ότι θα δώσει συνέντευξη. Έδωσε το λόγο του και πρέπει να τον κρατήσει, πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα δώσει το παράδειγμα της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας. Ας βγει να πει έστω ότι είχε προσωπικούς λόγους, κακό είναι ή θα του πάρει το κεφάλι κανένας επειδή λύγισε σαν άνθρωπος?
Μετά το ματς λογικά θα μιλήσει. Αλλά προσωπικά χέστηκα γιατί εφόσον είναι αποδεκτός από το συμβούλιο.
Καλωσήρθε.
Καλωσήρθε.
Κάποιοι από τους λόγους δεν λέγονται γιατί απλά είναι...γελοίοι και αν βγει να τους πει ακριβώς θα γελάει όλη η Ελλάδα μαζί μας και θα ξευτιλιστεί ο θεσμός του Προέδρου του ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί με ευθύνη του ίδιου του Θόδωρου 1-2 ανθρωπάκια τριγυρνούσαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Ακόμη και αν κάνει μια τέτοια συνέντευξη δεν θα μας πει 100% την αλήθεια. Οπότε ας μην ''ψειρίζουμε'' τόσο το θέμα άλλωστε μια ζωή τα άπλυτα του ΠΑΟΚ βγαίνουν στον αέρα ας μείνει και κάτι κρυφό 

η πορτα του ΠΑΟΚ για τον θοδωρη παντα ειναι ανοικτη,αλλα δεν μπορει καποιος να μπαινοβγαινει και να μην δινει λογο σε αυτους που τον στηριζουν.συγγνωμη κιολας αλλα αυτη ειναι η αληθεια!
Παιδιά αν αρχίσει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ να δίνει συνεχώς εξηγήσεις επειδή αγοράζουμε διαρκείας τότε έχουμε μπερδευτεί.
αδερφε η στηριξη δεν ειναι ουτε μετοχες ουτε διαρκειας!η στηριξη ειναι ο κοσμος του ΠΑΟΚ και οι ΟΠΑΔΟΙ του ειναι οι περισοτεροι στην Ελλαδα ¨αντικειμενικα¨ και του δινουν δυναμη να παει κοντρα σε πολιτικες ηγεσιες κ.λ.π με παντα συμφερον του ΠΑΟΚ.αλλα αν δεν βγει και δν πει τπτ τοτε ειναι σαν να μας υποβαθμιζει ολους εμας σε μερικα σοβαρα θεματα ολους εμας!
- Maximus
Ενταξει Θοδωρε...Παιρνω πισω αυτο που ειπα! Δεν θελω να μαθω τους λόγους που πηγαινοερχεσαι...Δεν με ενδιαφερει...Αγαπας τον ΠΑΟΚ και αυτο μου φτανει...
...Αλλα ρε φιλαρακι σε παρακαλω...Μια τελευταια μεταγραφη Ιανουαριου σου ζηταω!
Αλλαξε τους σεκιουριταδες της Τουμπας και παρε μας αυτη του Πανσερραικου! Σε παρακαλω! Και μετα ανανεωσε και τον Σαντος για 2 χρονια...Δεν με πειραζει το θεαμα εντος αγωνιστικου χωρου πλεον...
...Αλλα ρε φιλαρακι σε παρακαλω...Μια τελευταια μεταγραφη Ιανουαριου σου ζηταω!
Αλλαξε τους σεκιουριταδες της Τουμπας και παρε μας αυτη του Πανσερραικου! Σε παρακαλω! Και μετα ανανεωσε και τον Σαντος για 2 χρονια...Δεν με πειραζει το θεαμα εντος αγωνιστικου χωρου πλεον...