Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από free4 »

Μετά τον ΠρωθυπΥργό βρήκαμε και τον Υποργό!!
Αντε και σε λίγο τον Πόερδο της Δημοκρατίας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι ο ένας και μοναδικός Πλατωνίκας τεμέτερον ο παιδάς και δεν δέχομαι αντιρρήσεις από κανέναν οκ;;;
Ασπρομαυρουλίτα οι απαντήσεις σου δίνονται ετεροχρονισμένα οπότε δεν μπορεί να γίνει αντιπαράθεση με τον καβλιαρο-υποργουλίνο μας οκ;;;;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Eδώ Υπουργός Συγκοινωνιών όβερ. Δηλώνω παρών! Υπουργέ Playboy μας έλειψες...

Απαντες παρόντες και στις επάλξεις!!

Μόνο που ο εχθρός λάκισε....Δεν τον βλέπω πουθενά!! :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Ντρακουλάκιιιιιιιιι ...... ΑΚΟΜΑ??????!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

ΥΠΟΡΓΕΕΕΕΕΕ ......

ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΕΕΕΕΕΕ .....

DIMISKIΔΗΗΗΗΗΗ ......

WHERE ARE YOU ????????
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

dreamwarrior έγραψε:Ναι ρε εγώ θα σας μάθω.....υπάρχει κανένα πρόβλημα;;
Μέχρι σήμερις κοπελιά κανείς δεν έχει αρνηθεί την ποιότητα του Dr DreamWarrior οκ;;;;
Και απαντω στον πολυαγαπημενο μας ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5pciCx9qUho&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5pciCx9qUho&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
ΕΠΙΠΕΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DRACULATION
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O4w-5-4Tl_o&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O4w-5-4Tl_o&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paokintepo την Τετ 20 Ιαν 2010, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
draculation

Re:

Δημοσίευση από draculation »

Αχ αχ αχ.... Πόσο μου λείψανε αυτά.... Μην σας κρατάω όμως σε αγωνία δεσποινίδα μου... Ας περάσουμε στο
"ψητό"...
:ugeek: :geek: :ugeek: :geek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Πάλι καλά που κατεβήκατε από τα βουνά κε Ποντικάκι και αποφασίσατε να μας επισκεφτείτε .... η ¨αντιπολίτευση" όμως ήταν πάντα εδώ και έδινε τον αγώνα της !!!!!!!
Μπορεί αγαπητή μου να μην ήμουν ενεργός στα θέματα που "βλέπει η πεθερά", αλλά ο αγώνας μου ήταν και είναι πολύ σημαντικός για την αναβάθμιση της "ότι να ΄ναι" κοινωνίας μας... Ένα θέμα που ίσως θα θεωρούσατε πως σαν κυβέρνηση το έχουμε παραμελήσει, είναι στις δικές μου προτεραιότητες... Δεν θα μπορούσα να αναφέρομαι σε άλλον τομέα παρά την παιδεία που δίνεται στην "Ότι να 'ναι" νεολαία μας... Είμαι καθημερινά στις επάλξεις, ζω και εγώ το δράμα της καθημερινότητας και κάνω πολλά πράγματα για να κάνω καλύτερη την κατάσταση.. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία .... αποτελώ "σημείο" συζήτησης" αγαπητό μου τρωκτικό διότι ΑΣΚΩ σε καθημερινή βάση τα καθήξοντα μου!!!!!!
Θα απαντήσω και σε αυτήν σου την δήλωση στον ίδιο τόνο αγαπητή μου ασπρομαυρουλίτα... "Να 'σαι καλά μας υποχρέωσες δεν βρίσκω λόγια να πω ευχαριστώ" όπως λέει και ο Κιάμος.... : :lol: :lol: Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, τα καθήξοντά σας δεν ξέρω τι τα κάνεται τα καθήκοντά σας όμως τα διαχειρίζεστε με λάθος τρόπο... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Π Ρ Ω Θ Υ Π Υ Ρ Γ Ο Σ ......... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!
Θα εξηγηθεί παρακάτω ο λόγος που υπέπεσα σε ορθογραφικό λάθος....
aspromauri έγραψε: Εννοείς τον τραχανά που από δωρεές πήρατε ?????? Μιλάμε έχετε καταξοδευτεί!!!!!!!!! Εξαίρετη συνεργασία έχετε εσείς μεταξύ σας ..... τους ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ πολίτες για ρώτα τους!!!!!!
Και πάλι αβάσιμες πληροφορίες κυρία ασπρόμαυρη... Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες, μπορεί όχι εγώ αλλά άλλα μέλη της κυβέρνησης, και δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη που να μας χαρακτηρίζει ένοχους ... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Κύριε Πόντιξ η παράταξη μας όπως έχεις κατάλαβει και γι αυτό τρέμεις και επανήλθες κερδίζει μέρα με την μέρα έδαφος στις καρδιές των ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ πολιτών γιατί είναι πάντα ΕΔΩ .... σε αντίθεση με την δική σας και καλά κυβερνητική παράταξη που μόνο πόλεμο ξέρει να ξεκινάει και να ζητά την στήριξη μας την οποία βεβαίως βεβαίως ολοκληρωτικά δίνουμε για το καλό του ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ τόπου!
Ο πόλεμος κυρία ασπρόμαυρη είναι καθημερινό φαινόμενο όσο προσπαθεί η κυβέρνησή μας να παλέψει ενάντια στις ατιμίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα... Όσο για την επιστροφή μου, ουδέποτε φοβήθηκα ούτε καν στο ελάχιστο, κάτι που δεν αμφισβητεί εσάς σαν προσωπικότητα, το κόμμα σας διότι γνωρίζω πως κυβερνάμε αυτή την χώρα μεθοδικά και η δουλειά μας αποφέρει καρπούς...! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: ΥΠΟΡΓΕ ..... ΕΔΩ αλλάξαν τα πράγματα .... ο αγώνας πια είναι ΚΟΙΝΟΣ εναντίων των οχθρών μας!!!!!!!!
Θα σας πω μια ιστορία για το πως υπέπεσα στο να κάνω αυτό το ορθογραφικό λάθος...(Δεν είναι μεγάλη μην αγχώνεστε...)... Χτές μπήκα στο παοκμάνια, και ενώ ήμουν έτοιμος να πατήσω στο ότι να ναι, ένα ρίγος με κυρίευσε... Με παραξένεψε είναι η αλήθεια αλλά τελικά το αγνόησα.... Άρχισα να συντάσσω την χτεσινή μου δήλωση, και όταν αναφέρθηκα στον Πρωθυπουργό, ράγισα... Η βαρύτητα του ονόματός του είναι τόσο μεγάλη που δεν άντεξα την πίεση που ένιωθα... Αυτό για το πιο πάνω :Ρ Δεν το έβαλα κάτω όμως.. συνέχισα την δήλωσή μου... Η παράλειψης του "Υ" στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν τρόπο για να σας δείξω ότι θέλουμε να είμαστε όλοι ένα, και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το επιφανειακό(σ.σ. το όνομα του υπουργείου) αλλά οι πράξεις μας.... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aspromauri έγραψε: Παρεπιπτώντος ..... ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΗΡΘΕΣ !!!!!!
Welcome Home Sanitarium - Metallica... Στο αφιερώνω για να δεις πως δεν είμαι και τόσο αχάριστος τελικά ;) ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
draculation

dreamwarrior έγραψε: ΕΠΙΠΕΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DRACULATION
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O4w-5-4Tl_o&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O4w-5-4Tl_o&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Να ευχαριστήσω και τον πρωθυπουργό για το άσμα... :Ρ
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ξανα δες πιο πανω!!!!!
Άβαταρ μέλους
draculation

Paokintepo έγραψε:ξανα δες πιο πανω!!!!!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Paokintepo ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΜΑ... !!!! :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ΤΗΝ
Άβαταρ μέλους
draculation

Paokintepo έγραψε:ΤΗΝ

ΧΑχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχ Ε δεν με πάει σήμερα :redcard: :redcard: ..... Ευχαριστώ ΤΗΝ Paokintepo για το άσμα....
. :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Re:

draculation έγραψε:Welcome Home Sanitarium - Metallica... Στο αφιερώνω για να δεις πως δεν είμαι και τόσο αχάριστος τελικά ;)

Draculaki μου ..... ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ !!!!!!! Δεν μπορώ να γράψω τίποτα μετά από αυτό το "τέλος" που έδωσες στο post σου!!!!!! Όταν περάσει η συγκίνηση από την απίστευτη κομματάρα που μου αφιέρωσες και κερδίσει και η ΠΑΟΚΑΡΑ στις Σέρρες θα σε απαντήσω ΓΛΥΚΟ ΥΠΟΡΓΟΥΛΙΝΙ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
draculation

Re: Re:

aspromauri έγραψε:
Draculaki μου ..... ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ !!!!!!! Δεν μπορώ να γράψω τίποτα μετά από αυτό το "τέλος" που έδωσες στο post σου!!!!!! Όταν περάσει η συγκίνηση από την απίστευτη κομματάρα που μου αφιέρωσες και κερδίσει και η ΠΑΟΚΑΡΑ στις Σέρρες θα σε απαντήσω ΓΛΥΚΟ ΥΠΟΡΓΟΥΛΙΝΙ!!!!!!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΝΙΚΗΣΑΜΕ! ΝΙΚΗΣΑΜΕ! ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Σάλταρα τελείως! :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”