Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
- PABLO GARCIA1
- PRAKTORINOS
Re: Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
Ξέφυγες!SATANAS έγραψε:Δεν αφησατε κανενα ασχολιαστο εκτος απο τον τυπο δεξια που του παιρνει πιπα μια γκομενα και γουσταρει. τουιστεδ
Παρ'όλα αυτά,
είναι αυτό το αποχαυνωμένο χαζογελαδερό ύφος,
τού τύπου δεξιά,
που με κάνει να συμφωνήσω μαζί σου.
Ισως καθοριστικό ρόλο στη στάση του,
παίζει και η ξανθιά ερωτογενής κυρία,
η μοναδική της φωτογραφίας (!)
με το μαλλί αλά Seka,
στο κέντρο του στιγμιοτυπου.
..δεν τους ξεφυγα, με αμολήσανε.PRAKTORINOS έγραψε:Ξέφυγες!
υγ. Σορρυ παντως ήθελα να γραψω και εγω την εξυπναδα μου για να κρατησω το rating ως σαλτιμπαγκος ψηλα... τουιστεδ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος interad την Τρί 19 Ιαν 2010, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- PRAKTORINOS
Συγκινητική η απόπειρα του interad
να εκτιμήσει την βιολογική και πνευματική ηλικία μου,
αν και δεν κατάλαβα το κίνητρο του
να με εγκλωβίσει εντός δακτυλίου.
Κατά τα λοιπά,
κρίνω ως σωστή (fair) την επιλογή της ηλικιακής απεικόνισής μου
έναντι των γερουνδίων Maximus και kass4.
να εκτιμήσει την βιολογική και πνευματική ηλικία μου,
αν και δεν κατάλαβα το κίνητρο του
να με εγκλωβίσει εντός δακτυλίου.
Κατά τα λοιπά,
κρίνω ως σωστή (fair) την επιλογή της ηλικιακής απεικόνισής μου
έναντι των γερουνδίων Maximus και kass4.
ο maximus δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον γηραιότερο...
ο kass δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πιο smoky της φωτό...
το περίγραμμα-christmas-tree είχε σκοπό να μην τολμήσει κανείς να σε μπερδέψει με τους διπλανούς από το όνομα...
και κάπου εδώ αποκαλύπτεται το μικρό μυστικό του praktorinos...
είχε πέσει μικρός στη χύτρα με το μάτε και έκτοτε είναι καταδικασμένος να μην γερνάει...
φανταστείτε λοιπόν να έχετε απέναντί σας ένα (φαινομενικά) τόσο μικρό αγόρι και όταν του μιλάς για ΠΑΟΚ να σου απαντάει με τόσες και τόσες ιστορίες (που να δεις όταν αρχίζει να σου δείχνει και τα αποκόμματα των εισιτηρίων)
ο kass δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πιο smoky της φωτό...
το περίγραμμα-christmas-tree είχε σκοπό να μην τολμήσει κανείς να σε μπερδέψει με τους διπλανούς από το όνομα...
και κάπου εδώ αποκαλύπτεται το μικρό μυστικό του praktorinos...
είχε πέσει μικρός στη χύτρα με το μάτε και έκτοτε είναι καταδικασμένος να μην γερνάει...
φανταστείτε λοιπόν να έχετε απέναντί σας ένα (φαινομενικά) τόσο μικρό αγόρι και όταν του μιλάς για ΠΑΟΚ να σου απαντάει με τόσες και τόσες ιστορίες (που να δεις όταν αρχίζει να σου δείχνει και τα αποκόμματα των εισιτηρίων)
Καλα τα λες αλλα σε παρακαλω μετακινησε την πιπα tria ατομα δεξια (στον πρακτορινο κανε μια σταση για να παρει και κι αλλa xp. points) γιατι αλλος γλενταει αλλος τη χρεωνεται. τουιστεδ
βγαλτε το ριβερμπ βερμπ βερμπ
βγαλτε το ριβερμπ βερμπ βερμπ
Επώνυμος? όχι και τόσο, αλλά...
Γιώργος Μπάρκογλου χτες στην εκπομπή της nova, novaexperts.
Μπραουδάεκ :Γιώργο πες μας την άποψή σου για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Μπάρκογλου : Κοιτάξτε να δείτε εγώ επειδή είμαι από τις Σέρρες και η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι είναι με τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει το ματς...
κάγκελο ο Μπραουδάεκ...
Μα έπαιξες στον Αρη.
Καμμία απάντηση ο Γιώργος.

Γιώργος Μπάρκογλου χτες στην εκπομπή της nova, novaexperts.
Μπραουδάεκ :Γιώργο πες μας την άποψή σου για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Μπάρκογλου : Κοιτάξτε να δείτε εγώ επειδή είμαι από τις Σέρρες και η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι είναι με τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει το ματς...
κάγκελο ο Μπραουδάεκ...
Μα έπαιξες στον Αρη.
Καμμία απάντηση ο Γιώργος.

Ξερω τον αδερφο του Μπαρκογλου αλλα εχω να τον δω γυρω στα 3 χρονια απο τοτε που ο Γιωργος επαιζε στο Αιγαλεω αλλα δεν τον ρωτησα ποτε αν ειναι ΠΑΟΚ... 

Και το ξανθό το γκομενάκι στον Γεωργίου δε μάσησε και δήλωσε ΠΑΟΚτσάκι πριν το ματς με το γαύρο.Βέβαια δεν είναι και τόσο επώνυμη 

Ακόμη μία
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5n-bfQ2Qyfw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5n-bfQ2Qyfw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
ΥΓ. Μιλάς για κάποια.. Νάζλα?

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5n-bfQ2Qyfw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5n-bfQ2Qyfw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
ΥΓ. Μιλάς για κάποια.. Νάζλα?