Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Λες δηλαδη να προλαβει να παιξει την Κυριακη? Δυσκολα το κοβω. Σημερα λεει αρχισε ατομικο, οποτε στα Σερρας με τιποτα δε θα 'ναι. Αν ειναι με τον gayρο δυσκολα να παιξει πανω απο 20'.
ρεαλκον γτ ρε σύ?
και γω είμαι δυσαρεστημένος με την μέχρι τώρα πορεία του,αλλά οταν ήρθε κάναμε τούμπες...
τουλάχιστον ας μην απαξιώνουμε τους παίχτες
υγ..σοβαρά μιλώντας,έχουμε μόνο ένα σκάψιμο να θυμόμαστε με αεκ44...
Δεν τον απαξιώνω τον Μουσλίμοβιτς, απλά όπως είπες και εσύ είμαι δυσαρεστημένος. Μου αρέσει πολύ ο Μούσλι. Αλλά ως εδώ με τους τραυματισμούς και να είναι αυτό; κάθε παίκτης έχει την ατυχία του. Αλλά αυτός ο θόρυβος περί ποτού είναι που με έχει απομακρύνει από αυτόν. Δεν μιλάω για την ποδοσφαιρική του αξία, θα ήταν άλλωστε χαζό να αναλύσω και να προσδιορίσω εγώ τον παίκτη. Όχι γιατί δεν μπορώ αλλά γιατί η γνώση η δική μου, με την γνώση αυτών που παίξανε η που παίζουνε ποδόσφαιρο φυσικά ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα από εμένα και σαφώς γνωρίζουν το τι και πως να πράξουν.
Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που κάνανε τούμπες για τον Μουσλίμοβιτς και συνεχίζω να κάνω τούμπες επειδή τον έχουμε. Την δυσαρέσκεια μου για τον ποδοσφαιριστή Μουσλίμοβιτς είναι μόνο για τον θόρυβο του ποτού. Το οποίο αν δεν γνωρίζεται σε κάνει πιο αδύναμο στα μυϊκά νεύρα (μιλάω για ποσότητα) με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο εύκολος ένας τραυματισμός.
Δεν είμαι γιατρός, έχω φίλη Ινδή γιατρό την οποία την εξήγησα για την περίπτωση του Μουσλίμοβιτς. Η γιατρός αυτή ήταν αθλητίατρος για 4-5 χρόνια σε επαγγελματική γυναικεία ομάδα μπάσκετ.
Δεν ξερω αν πινει η αν κερναει το θεμα ειναι οτι δεν εχει βοηθησει καθολου την ομαδα και αυτο ειναι γεγονος που δεν πρεπει να το παραβλεψουμε ας παει στο καλο και καλη επιτυχια οτι και να κανει.
Υ.Γ Ημουν απο τους πιο φανατικους υποστηρικτες του αλλα τελικα το παληκαρι ειναι <<προβληματικο>> και αυτο δεν αλαζει.
το μονο προβλημα του ζλαταν ειναι οι τραυματισμοι και ελπιζω να τους ξεπερασει.
συμφωνω πως ρολος του επιθετικου ειναι να σκοραρει και ο ζλαταν τελευταια δεν τα παει καλα.
ο ζλαταν ομως ειναι πολυ αδικημενος απο την κριτικη που δεχεται.ειναι σεντερ φορ θωρηκτο.ο ρολος του θα επρεπε να ειναι μονο μεσα στην περιοχη.εντουτοις ας μην ξεχναμε πλαι σε ποια εξτρεμ και δεκαρια παιζει τοσον καιρο.κονσεισαο σορλεν και ιβιτς(φετος δεν εχει σχεδον προλαβει να παιξει λογω των τραυματισμων οποτε μονο απο περσι μπορει να κριθει).πιο αργο κεντρο δεν θα μπορουσε να εχει απο πισω του.αναγκαζοταν επι μια σεζον να βγαινει στο κεντρο του γηπεδου για να βοηθησει στην επιθετικη αναπτυξη με συνεπεια να μην ειναι στη σωστη θεση επιθετικα και να μην σκοραρει.εκανε εξ αιτιας του αργου κεντρου πολλα περισσοτερα χιλιομετρα απο οσα επρεπε και αυτο πληρωνει τωρα με τους τραυματισμους.τα ιδια λεγαμε καποτε και για το βρυζα που γκρινιαζαμε οποτε ακουμπουσε μπαλα και πηγε στο εξωτερικο τον χρησιμοποιησαν σωστα ειχαν υπομονη και τους δικαιωσε.
εγω θα ελεγα αντι να τον σταυρωνουμε ας κανουμε μια υπομονη να τον δουμε τωρα που με εντινιο βιειρινια κουτσιανικουλη και κριστανο η ομαδα ανεβασε ταχυτητα και θα μπορει να παιζει ανενοχλητα μονο επιθεση χωρις να ψοφαει στο κεντρο.ουσιαστικα θα ειναι η πρωτη φορα απο τοτε που ηρθε που θα παιξει μονο ως επιθετικος.αν παλι δεν εχει σωστες τοποθετησεις και επιλογες τοτε ας κριθει.εχουμε δωσει πιστωση χρονου σε πολυ πιο κακους παικτες.απορω γιατι τοση γκρινια για τον μουσλιμοβιτς.τωρα αρχισε να ρολαρει η ομαδα.ελαχιστες ομαδες εχουν επιθετικο της κλασης του.τωρα που οι συνθηκες ειναι δανικες πιστευω πως θα αποδειξει ποιος ειναι.
Αμα παιξει την κυριακη εχει παστελι...Αμα τον παιξουν σωστα...Τον πιστευω ακομα..Να συνελθει και με το ανεβασμα της ομαδας πιστευω θα βοηθηθει και ο ιδιος..Βεβαια αυτη ειναι η ιδανικη και η δυσκολη εκδοχη αλλα πιστευω εχει πιθανοτητες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourmenetes την Τετ 20 Ιαν 2010, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το δυστυχημα ειναι οτι δεν εχουμε καθολου επιθετικους να τον καθησουν λιγες μερες στον παγκο να δει οτι δεν ειναι βασικος βρεξει χιονισει
να συνελθει λιγο και να μην εχει αγχος οτι κρεμεται η ομαδα απο αυτον
φετος εχει χασει τα αχαστα
αμα βγει ο εντινιο που πιστευω ειναι σε κατασταση οπως ο σορλεν περσι (ξεκουραστος και διψασμενος για αγωνες)
θα τον δουμε τον βοσνιο να ζεσταινει τον παγκο