Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Makis44

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Makis44 »

46 σελιδες σε τοσο λιγο χρονο μετραει το topic........Ενταξει,δε γινονται αυτα.......Το καλοκαιρι οταν θα παει τελικα(με πονο στην καρδια)εξωτερικο θα καταλαβουμε οτι τζαμπα μαλωναμε ολο το προηγουμενο διαστημα για τον εν λογω επαγγελματια ποδοσφαιριστη..........
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αυτό μας νοιάζει περισσότερο ή η νίκη αύριο?
Κάτσε να γίνει καμιά έκπληξη να δεις μετά χαμπάρια μάστορα :evil:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αυτοι που λενε οτι διωξαν το γουμενο δεν το λενε γιατι δεν θελουν αλλους γιατι αυτοι ειναι οι σωστοι.το λενε γιατι στα δυσκολα ηταν εκει και αυτο αξιζει μιας αναγνωρισης.αυτοι που δεν θελουν τον κοντο δεν το λενε για να επιβαλουν τη γνωμη τους.απλα λενε τη γνωμη τους.θα την επεβαλαν αν προεβαιναν σε ενεργειες κατα της διοικησης.και δεν το κανουν.απλα εκφραζουν τη διαφωνια τους σε μια επιλογη της.και αυτοι θελουν τον ΠΑΟΚ μεγαλο και δεν βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα.αν το εκαναν δεν θα αφηναν τα σπιτια τους και τα λιγα λεφτα τους για πορειες ερανους και καταληψεις.σεβαστο να υπαρχουν αντιθετες αποψεις,αθλιο ομως να υποτιμας οσους εχουν αντιθετη αποψη με εσενα βριζοντας τους και λεγοντας τους τραμπουκους εγωιστες και σουπεραδες.εχουν απλα αντιθετη αποψη.που το κακο?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+39 ακριβως αυτα εγραψα και εγω αδερφε...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι..ενω με τον κοντοπουτ@νο θα βγουμε τσου λου,θα παρουμε πρωταθλημα,κυπελλο,διηπειρωτικο,διαγαλαξιακο και μετα..ξυπνησατε!

πουτ@νας γιος παν@θηναικος...

λυσαξτε τωρα.-
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Με Τόργκελε,
με Τόργκελε,
και με Χαραλαμπίδη...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

καλά δεν έχετε βαρεθεί να γράφετε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σ' αυτό το τόσο βαρετό topic??
απορώ που υπάρχει ακόμα.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Με Τόργκελε,
με Τόργκελε,
και με Χαραλαμπίδη...
με μιετσελ και τοργκελε και με χαραλαμπιδη...

νομιζω ετσι πηγαινε.... :ugeek: :ugeek:
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

Τζιμπι,ηταν που ηταν το τοπικ το.........ξεσκισες :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: ...Ολοι θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ απλα ο καθενας το αντιλαμβανεται με το δικο του τροπο.........Το σημαντικο ειναι να σεβονται οι μεν τους δε και το αντιστροφο............Καλη τυχη στο εξωτερικο κυριε Σαλπιγγιδη.............. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gash04 έγραψε:Αυτό μας νοιάζει περισσότερο ή η νίκη αύριο?
Κάτσε να γίνει καμιά έκπληξη να δεις μετά χαμπάρια μάστορα :evil:

Ελπίζω το μήνυμα να έχει ληφθεί από παίκτες και προπονητή. Ο αποκλεισμός (φτου, φτου) θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sera4 έγραψε:
Realcon έγραψε:
paokathens έγραψε:Με τέτοιο αποκρουστικό άβαταρ Realcon, δε δείχνεις για άνθρωπος που θα πετούσε τις 500,000€ :mrgreen:
Κοίτα το αβαντάρ μου :mrgreen:

500,000 ευρώ είναι πολύ μεγάλος πειρασμός. Η αλήθεια να λέγεται.
ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ... :twisted: :twisted:
Αδελφέ καλά να είσαι ότι και να κανείς στην ζωή σου. Μην παίζεις με την πίστη κάποιων ανθρώπων που θέλουν να την δυναμωσουν αν θες. Δεν είμαι κάποιος Αγιος μα ούτε τόσο πιστός, προσπαθώ να είμαι.
Είμαι υπερήφανος για τον Κυριο μου και Θεο μου. Δεν το συνεχίζω. Είδη είμαι εκτός θέματος.

Μέσα στο θέμα τώρα. Για το θέμα με τις 500 χιλιάδες το θέμα είναι μεγάλο και νομίζω πως δύσκολα άλλος θα το έκανε. Δηλαδή να αφήσει τόσα λεφτά κάθε χρόνο για να γυρίσει πίσω σε αυτό που αγαπάει.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Kolokotronis_4 έγραψε:
jibbie έγραψε:κοντοπουτ@νος μια ζωη
+ 66666666666666666
Αφού γράφει ο καθένας τη μαλακία του ας γράψω και εγώ τη δικιά μου... :lol:
[youtube]mT1WQL7D_ho[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 19 Ιαν 2010, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Απ΄ότι βλέπω κοντεύει ο κοντός σε τούτο το τόπικ να είναι...off topic....!! :lol: :lol:

Και για να σοβαρευτώ, συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω ποστ του Realcon. Η λέξη "αποκρουστικό" για το συγκεκριμένο άβαταρ είναι βαριά. Πολύ βαριά...
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

Καλα,ο εν λογω προπονητης δεν ειχε μαλωσει με τους δημοσιογραφους απο μικρο παιδι????????Τουλαχιστον ακαιρο να μιλαει συνεχως για τον ΠΑΟΚ(απο τον οποιο εχει τελειωσει)και να αναφερεται ετσι σε οσους εχουν αντιθετη απο τη δικη του αποψη.......Φτανει πια.........Ποιος νομιζει πως ειναι???????Κριμα και για τον ιδιο πραγματικα γιατι παρα τα λαθη του εχει σημαντικη προσφορα στον ΠΑΟΚ σε αντιθεση με τον ποδοσφαιριστη στον οποιο αναφερεται.........
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Realcon έγραψε:Εγώ δεν θα τα πετούσα τα 500,000 ευρώ και ας με πείτε προδότη και ας με διαγράψετε και από το PAOKMANIA!!!
Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου,ειμαστε εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”