Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Αν συνιδητοποιησουν οτι αυτη την στιγμη ειναι καλυτεροι απο τους γαυρους δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει αυτο το παιχνιδι κανενας σαντος δεν μπορει να τους το περασει αυτο μονοι τους πρεπει να το πιστεψουν και να τους ξεβρακωσουν.
Υ.Γ ζικο τελος
Υ.Γ ζικο τελος
Περα απο μια αλλαγη ψυχολογιας τιποτα αλλο δεν μπορει να κανει..Φυσικα ο Σαντος γνωριζει πολυ καλα οτι ενας -δυο παικτες μπορουν να "απειλησουν" και βασιζομαι στον Μηχανικο και στο στησιμο της ομαδας μας...
- PABLO GARCIA1
Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Αντε Φερνάντο,πάλι Μπάντοβιτς-Νινιάδη θα βρείς απέναντι...
τικ-τακ,τικ-τακ,τικ-τακ....Τρίτη σήμερα....
τικ-τακ,τικ-τακ,τικ-τακ....Τρίτη σήμερα....
Διαφωνώ ολίγον...Orwell έγραψε:Το κλειδί είναι ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ο Φερνάντο ότι ΔΕΝ παίζουμε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου...
Όπως είπε και ο φίλος nikos55, δεν είναι τόσο το θέμα πάνω του αλλά στους παίχτες...
Εγώ στα τελευταία ντέρμπι είδα ένα προπονητή να έχει στήσει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί και να κάνει αλλαγές για να ενισχύσει την επίθεση.
Το κακό ήταν ότι έβλεπα ένα Σάντος να ωρύεται 90' αλλά να εισπράτει αρκετή απάθεια και καθόλου πείσμα απο τους παίχτες.
Εάν πραγματικά η κακή ψυχολογία ειναι στο παρελθόν εγώ θα δώσω τα εύσημα ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ και όχι τόσο στο Δον. Γιατί αυτός τη δουλειά του την έκανε και θα την κάνει. Οι παίχτες πρέπει τώρα να δείξουν ότι μπορούν.
- PABLO GARCIA1
όταν μιά ομάδα κερδίζει ή παίζει καλά τα εύσημα ανήκουν σε όλους.
το ίδιο και στις ήττες.....
το ίδιο και στις ήττες.....
Φίλε Orwell, και εγώ διαφωνώ λίγο... το κλειδί είναι επιτέλους να πειστεί ότι δεν είμαστε πια η Νασιονάλ Μαδέϊρα...Orwell έγραψε:Το κλειδί είναι ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ο Φερνάντο ότι ΔΕΝ παίζουμε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου...
- PABLO GARCIA1
η να καταλαβουμε εμεις τι εννοουσε μ αυτον τον παραλληλισμο
Νομίζω ότι αγωνιστικά το είπε (γιατί τότε παίζαμε όντως σαν τη Μαδέϊρα...), απλά ήταν ατυχής ο παραλληλισμός καθώς έπρεπε να γνωρίζει ότι το μέγεθος του συλλόγου μας είναι τεράστιο... απλά πιστεύω ότι είναι τόσο ρεαλιστής που φθάνει καμιά φορά και στα όρια του κυνικού ρεαλισμού με τις δηλώσεις του...
συμφωνω..αυτο ειναι μια ερμηνεια που χει λογικη και τοποθετει τα πραγματα στη σωστη τους βαση.
Νεκροθάφτη χώσε κι άλλα στο όνομα ρε μπας και ψαρώσουν κάτι ... μάξιμοι....

Αυτος ο Da Costa παλι ποιος ειναι? Καναμε και 3η μεταγραφή? Δανεικός να υποθέσω και αν τα παει καλα μεχρι το καλοκαιρι θα τον κρατησουμε. Ετσι δεν ειναι Μαξιμε?

- DimisK
- Επικοινωνία:
Ελπίζω η θετική αύρα που αποπνέει πλέον ο προπονητής μας, να λειτουργήσει και στο τηγάνι. Πράγματι θα είναι ένα κρίσιμο τεστ. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ φοβισμένο, ταμπουρωμένο στην άμυνα και ηττοπαθή. Σαφώς και δεν είναι λογικό να παίξουμε φουλ επίθεση, αλλά συντηρητικά. Αυτό ναι, μπορώ να το δεχθώ, γιατί είναι διαφορετικό. Θέλω να μεταδώσει στους παίκτες ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.
Οι παίκτες μας δεν έχουν κανένα λόγο να αγχωθούν, αφού το ματς αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι το πλέον σημαντικό. Πιο σημαντικό είναι το ματς με τις Σέρρες. Μια ενδεχόμενη πρόκριση εκεί, θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών μας. Και μετά όλα γίνονται...
Ότι και να γίνει όμως, δεν θα αλλάξω πλέον τη γνώμη που έχω γι' αυτόν. Και αυτό ακριβώς νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Σάντος. Πολλούς από εμάς, έστω και δύσκολα, μας κέρδισε.
Οι παίκτες μας δεν έχουν κανένα λόγο να αγχωθούν, αφού το ματς αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι το πλέον σημαντικό. Πιο σημαντικό είναι το ματς με τις Σέρρες. Μια ενδεχόμενη πρόκριση εκεί, θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών μας. Και μετά όλα γίνονται...
Ότι και να γίνει όμως, δεν θα αλλάξω πλέον τη γνώμη που έχω γι' αυτόν. Και αυτό ακριβώς νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Σάντος. Πολλούς από εμάς, έστω και δύσκολα, μας κέρδισε.
Μιλάτε ρε εσείς, αλλάξαμε προπονητή και δεν το πήρα χαμπάρι!novito έγραψε:Νεκροθάφτη χώσε κι άλλα στο όνομα ρε μπας και ψαρώσουν κάτι ... μάξιμοι....![]()
![]()
Καλά ρε φούστη μου, πάλι πορτογάλο πήραμε!?
Έλεος!
Ε ρε το γ@μήσατε το όνομα του topic...!! Μπορούσατε για συντομία να το ονομάσετε και "καρπουζάς"...!!
Α...
..."Δωρεάν μάθημα τακτικής και οργάνωσης παρέδωσε ο ΠΑΟΚ (και) στο ματς με τον Αστέρα. Ομάδα που παίζει ουσιαστικά χωρίς φορ από το… καλοκαίρι (και οι τρεις «φουνταριστοί» του έχουν βάλει μαζί… 3 γκολ σε 18 αγωνιστικές, όταν μόνο οι Αναστασάκος - Περόνε έχουν ήδη φτάσει στα 13 στον Ατρόμητο), ξεμένει εντελώς από επιθετικούς στο 10', παίζει με δέκα από το 20ό λεπτό, χάνοντας κοτζάμ Βιεϊρίνια, βλέπει έναν «καινούργιο» να έχει… τυπική συμμετοχή (Κριστιάνο) και έναν ταλαντούχο «μικρό» (Κουτσιανικούλης) μες στο άγχος και τα λάθη (ακόμη και στο γκολ… σκόνταψε στην μπάλα αντί να πλασάρει) και παρ' όλα αυτά καταφέρνει να δίνει την εντύπωση ότι παίζει με… 14 παίκτες, δεν μπορεί παρά να είναι (και πάλι) μεγάλη! Εργο Σάντος"…
Γιώργος Κοσμάς - Διευθυντής (??)"Εξέδρα Σπορ"
http://www.exedrasports.gr/default.aspx ... &aid=51188
Α...
..."Δωρεάν μάθημα τακτικής και οργάνωσης παρέδωσε ο ΠΑΟΚ (και) στο ματς με τον Αστέρα. Ομάδα που παίζει ουσιαστικά χωρίς φορ από το… καλοκαίρι (και οι τρεις «φουνταριστοί» του έχουν βάλει μαζί… 3 γκολ σε 18 αγωνιστικές, όταν μόνο οι Αναστασάκος - Περόνε έχουν ήδη φτάσει στα 13 στον Ατρόμητο), ξεμένει εντελώς από επιθετικούς στο 10', παίζει με δέκα από το 20ό λεπτό, χάνοντας κοτζάμ Βιεϊρίνια, βλέπει έναν «καινούργιο» να έχει… τυπική συμμετοχή (Κριστιάνο) και έναν ταλαντούχο «μικρό» (Κουτσιανικούλης) μες στο άγχος και τα λάθη (ακόμη και στο γκολ… σκόνταψε στην μπάλα αντί να πλασάρει) και παρ' όλα αυτά καταφέρνει να δίνει την εντύπωση ότι παίζει με… 14 παίκτες, δεν μπορεί παρά να είναι (και πάλι) μεγάλη! Εργο Σάντος"…
Γιώργος Κοσμάς - Διευθυντής (??)"Εξέδρα Σπορ"
http://www.exedrasports.gr/default.aspx ... &aid=51188