Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.-
Τέλος στις μετακινήσεις οπαδών είναι αποφασισμένος να βάλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Με δήλωσή του αναφέρθηκε στα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στα γήπεδα της Καβάλας και των Ιωαννίνων, και διευκρίνισε πως εφεξής η Αστυνομία δεν θα επιτρέπει τις μετακινήσεις οπαδών. Επίσης, ο υπουργός θεωρεί πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα επεισόδια έχουν οι ΠΑΕ, οι οποίες λειτουργούν "υποκριτικά" όταν επιρρίπτουν τις ευθύνες στην αστυνομία.
Η δήλωση του κ. Χρυσοχοϊδη:
«Είναι υποκριτικό με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια, οι ΠΑΕ να εγκαλούν τις αστυνομικές αρχές και την Πολιτεία, προσδοκώντας έτσι να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους.
Μόνο χθες τέθηκαν επί ποδός 2.420 αστυνομικοί, έχοντας στη διάθεση τους 438 οχήματα, με το συνολικό κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ειρηνική διεξαγωγή των αγώνων.
Ωστόσο οι ΠΑΕ δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα η μετατροπή των αγώνων σε πολεμικές αναμετρήσεις, να είναι σύνηθες φαινόμενο.
Κατόπιν αυτού, οι αστυνομικές αρχές, δεν πρόκειται να επιτρέψουν εφεξής τις μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών, ενώ θα εισηγηθούμε στο Υπουργείο Πολιτισμού την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στις φιλοξενούμενες ομάδες.
Η μηδενική ανοχή στη βία, το χουλιγκανισμό και τους βανδαλισμούς είναι απόφασή μας και θα την τηρήσουμε. Επιτέλους, οι διοικούντες το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Το βαζω εδω για να το δει ο κοσμος.
Δεν ειμαστε στα καλά μας.
Δεν θα επιτρεπονται η μετακινησεις οπαδών
Χα Χα Χα.
Νομιζω πρεπει να μετακινηθει το ποστ στα ανεκδοτα.
Ασχετο
Ο Μιχάλ Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» από την Ολλανδία, για τις αναμετρήσεις της Χέρενφεν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας (έχει πάρει την τσεχική υπηκοότητα) επιθετικός δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Δικέφαλο του βορρά, αποκαλύπτοντας πως από μικρός είναι ΠΑΟΚ! Μεταξύ των άλλων τόνισε: «Είμαι εδώ στην Ολλανδία και τη Χέρενφεν και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ωραία ταυτόχρονα. Θα είναι απίστευτο το παιχνίδι στην Τούμπα, γιατί από μικρός υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, όπως και οι γονείς μου. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα, δεν το κρύβω πως είμαι ΠΑΟΚτσής». Για την δική του ομάδα τόνισε: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι, να είμαι καλός για να παίζω. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε καλή ομάδα και νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Τώρα παίζουμε με την Φίτεσε στην έδρα μας και μετά στην Τούμπα. Την ξέρω καλά την Τούμπα, έχω βρεθεί μια φορά εκεί. Θυμάμαι παίκτες του ΠΑΟΚ, που απέκλεισαν την Άρσεναλ, όπως ο Καφές, ο Φραντζέσκος και ο Βρύζας».
Μπορεί οι οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο να είναι περιορισμένες, παρόλα αυτά οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» βλέπουν ότι το πρόβλημα στην επίθεση συνεχίζεται.
Μετά τον νέο τραυματισμό του Λούσιο Φιλομένο, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει και ο Θανάσης Παπάζογλου μόλις επέστρεψε -επίσης- από τραυματισμό!
Ο διεθνής Πορτογάλος Εντίνιο αποκτήθηκε για να δώσει βάθος στο ρόστερ, παρόλα αυτά αυτή την ώρα είναι ο μοναδικός κυνηγός που έχει η ομάδα! Για αυτόν τον λόγο υπάρχει η σκέψη να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός στράικερ ακόμα, έστω με τη μορφή δανεισμού.
Τελικα με τον Μπιζερα τι θα γινει ρε παιδια θα φυγει?Με τον βερον εχουμε τπτ καινουριο?
αμα δεν ξαλαφρωσουμε λιγο θα ζοριστουμε οικονομικα
Γνωριζει κανεις τιποτα?
Πολυ άσχημο πράγμα που κάθετε πάνω στο συμβόλαιο του και το καλοκαίρι που θα επιστρέψει ο ΣΩΤΟΣ (οχι ο σουβλατζης απο σερρες) ο Μπαλαφίνιο δύσκολα να μπει σε αποστολή ολοκληρη τη χρονιά...
(το συμβολαιό του το καλοκαίρι του 11' δεν λήγει;)