Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
Ελα ρε Σαλπι παικτουρα.
Εφώσον σε προσεγγισει η διοικηση.
Οσο για σενα ρε αδερφε jibbie ειμαι παρα πολυ περιεργος, αν θα πετουσες περισοτερο απο 500 000 ευρο ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ.
Ξερεις κανενα αλλο ποδοσφαιριστη στο κοσμο που θα κανε το ιδιο για την ομάδα του?
Οσο για σενα ρε αδερφε jibbie ειμαι παρα πολυ περιεργος, αν θα πετουσες περισοτερο απο 500 000 ευρο ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ.
Ξερεις κανενα αλλο ποδοσφαιριστη στο κοσμο που θα κανε το ιδιο για την ομάδα του?
Εγώ δεν θα τα πετούσα τα 500,000 ευρώ και ας με πείτε προδότη και ας με διαγράψετε και από το PAOKMANIA!!!
- PABLO GARCIA1
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τσ τσ τσ τσ τσ τσ
ακόμα στο 55% είμαστε?
εκατό εκατό .... κατοστάρα 100 θέλω....
νάναι καλά αυτό το γκάλοπ, μου φτιάχνει τη μέρα μου κάθε φορά!

ακόμα στο 55% είμαστε?
εκατό εκατό .... κατοστάρα 100 θέλω....

νάναι καλά αυτό το γκάλοπ, μου φτιάχνει τη μέρα μου κάθε φορά!

- Maximus
Ποιος; Ο προδοτης ο Realcon; Που εκανε 1000 ποστ και μετα μας παρατησε για 500.000 ψωροευρω; Να διαγραφει...Orwell έγραψε:ας κάνουμε ένα poll...να διαγραφεί ο Realcon ή όχι?

Σοβαρα τωρα...Αν ειχα 1 εκατομυριο στην μπαντα, θα επαιζα στον ΠΑΟΚ τσαμπα εγω προσωπικα...(Βεβαια, αυτο το λεω τωρα που δεν εχω μια...Αν ομως ημουν οντως πλουσιος, μπορει να ημουν πιο απληστος απο οτι τωρα...)
- DaFFy_NaSH
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο ποστ!
Thanx, Admin Team
Απληστε!!! Να φύγεις, να πας αλλού! Σλουρπ
Thanx, Admin Team
Απληστε!!! Να φύγεις, να πας αλλού! Σλουρπ
- Isaak the Greek
Απ' το τριτο-τεταρτος μια ζωη , το προτιμω.Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα , ειναι θρησκεια , ειναι κορωνα στο κεφαλι μας , αλλα ειναι και ποδοσφαιρικη ομαδα.Κι αν η ομαδα δεν εχει επιτυχιες , δεν προσελκυει κοσμο.Εκτος αμα αρχισουμε παλι με τα επιχειρηματα "Οταν εμεις διωχναμε το Γουμενο μπλα μπλα μπλα".Οπερ σημαινει πως αλλους δε θελουμε.Γιατι θα μας χαλασουν την πιατσαjibbie έγραψε:κοντοπουτ@νος μια ζωη

Δεν μπορει απο τη μια να θελουμε ενα ΠΑΟΚ μεγαλο κι απο την αλλη να προσπαθουμε να τον κρατησουμε σε Μασωνικο κλειστο κυκλωμα.Αληθεια ποσοι απο τους hardcore brutal ΠΑΟΚτσηδες ειναι ετοιμοι να δεχτουν νεο αιμα στις ταξεις των οπαδων της ομαδας?
Οπαδους που δεν ακολουθανε καμια γραμμη καμιας θυρας αλλα εχουν αλλες ιδεες?Τελικα τι φοβιζει ή τι εκνευριζει πιο πολυ?Ο Σαλπιγγιδης ή οι νεες ιδεες?
Κακα τα ψεματα συμμετεχουμε σε ενα βρωμικο παιχνιδι.Εφοσον λεμε πως θελουμε να συνεχισουμε μεσα σε αυτο πρεπει να εφοδιαστουμε με οτι οπλα εχουμε.Και ειδικα οταν καποιος σου πεταει δοκιμασμενο σε πολεμους Μ16 στην αυλη σου θα σαι αφελης να μην το αρπαξεις.Πολεμο εχουμε και στον πολεμο καμια φορα παλευεις και με αθεμυτα μεσα.Τιθεται θεμα επιβιωσης κι οχι υπερηφανιας.
Εαν η διοικηση ειχε τα φραγκα δε νομιζω οτι θα χαλουσε μια τριχα απο τ' @@ της για τον καθε Σαλπιγγιδη , ειδικα οταν ξερει πως αυτος ο δρομος δεν ειναι και ο ομαλοτερος.Αλλα αφου ειμαστε σε πολεμο με τους Αμερικανους κι εμεις ειμαστε οι Ταλιμπαν οτι οπλο πεσει στα χερια μας πρεπει να το αρπαξουμε.
Σεβομαι το θυμο του καθενος που δεν τον θελει πισω.Κι εγω δεν τον ηθελα οπως κι αλλοι που τελικα αναθεωρησαμε μολις αντιληφθηκαμε οτι ειμαστε σε πολεμο.Οταν ο εχθρος δεν εχει ιερο και οσιο και σε πολεμαει με χτυπηματα κατω απο τη μεση , για ποια υπερηφανια μιλαμε?Γι αυτο λοιπον ας αφησουμε αυτους που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αγαπανε την ομαδα να πραξουν οπως νομιζουν (απο τη στιγμη που δεν ζημιωνουν την ομαδα) και ας το καταπιουμε κι αυτο.
Κατα συνθηκην μεγαλος ΠΑΟΚ δε γινεται ρε παιδια.Ή μεγαλος θα ειναι ή ομαδα της γειτονιας.Διαλεχτε και παρτε και πειτε το και σε μας να φυγουμε...... να παμε αλλου!!!!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Θα το ξαναγράψω και ας με μαλώσει ο gashguardian4 έγραψε:Ελα ρε Σαλπι παικτουρα.

Τον έχουμε κλείσει ήδη τον παίχτη και εκτός και αν του κάνει το καλοκαίρι πρόταση καμιά ρεάλ, θα έρθει σεμάς...
- paokathens
Με τέτοιο αποκρουστικό άβαταρ Realcon, δε δείχνεις για άνθρωπος που θα πετούσε τις 500,000€ 

-
Isaak the Greek έγραψε:Απ' το τριτο-τεταρτος μια ζωη , το προτιμω.Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα , ειναι θρησκεια , ειναι κορωνα στο κεφαλι μας , αλλα ειναι και ποδοσφαιρικη ομαδα.Κι αν η ομαδα δεν εχει επιτυχιες , δεν προσελκυει κοσμο.Εκτος αμα αρχισουμε παλι με τα επιχειρηματα "Οταν εμεις διωχναμε το Γουμενο μπλα μπλα μπλα".Οπερ σημαινει πως αλλους δε θελουμε.Γιατι θα μας χαλασουν την πιατσαjibbie έγραψε:κοντοπουτ@νος μια ζωη![]()
Δεν μπορει απο τη μια να θελουμε ενα ΠΑΟΚ μεγαλο κι απο την αλλη να προσπαθουμε να τον κρατησουμε σε Μασωνικο κλειστο κυκλωμα.Αληθεια ποσοι απο τους hardcore brutal ΠΑΟΚτσηδες ειναι ετοιμοι να δεχτουν νεο αιμα στις ταξεις των οπαδων της ομαδας?
Οπαδους που δεν ακολουθανε καμια γραμμη καμιας θυρας αλλα εχουν αλλες ιδεες?Τελικα τι φοβιζει ή τι εκνευριζει πιο πολυ?Ο Σαλπιγγιδης ή οι νεες ιδεες?
Κακα τα ψεματα συμμετεχουμε σε ενα βρωμικο παιχνιδι.Εφοσον λεμε πως θελουμε να συνεχισουμε μεσα σε αυτο πρεπει να εφοδιαστουμε με οτι οπλα εχουμε.Και ειδικα οταν καποιος σου πεταει δοκιμασμενο σε πολεμους Μ16 στην αυλη σου θα σαι αφελης να μην το αρπαξεις.Πολεμο εχουμε και στον πολεμο καμια φορα παλευεις και με αθεμυτα μεσα.Τιθεται θεμα επιβιωσης κι οχι υπερηφανιας.
Εαν η διοικηση ειχε τα φραγκα δε νομιζω οτι θα χαλουσε μια τριχα απο τ' @@ της για τον καθε Σαλπιγγιδη , ειδικα οταν ξερει πως αυτος ο δρομος δεν ειναι και ο ομαλοτερος.Αλλα αφου ειμαστε σε πολεμο με τους Αμερικανους κι εμεις ειμαστε οι Ταλιμπαν οτι οπλο πεσει στα χερια μας πρεπει να το αρπαξουμε.
Σεβομαι το θυμο του καθενος που δεν τον θελει πισω.Κι εγω δεν τον ηθελα οπως κι αλλοι που τελικα αναθεωρησαμε μολις αντιληφθηκαμε οτι ειμαστε σε πολεμο.Οταν ο εχθρος δεν εχει ιερο και οσιο και σε πολεμαει με χτυπηματα κατω απο τη μεση , για ποια υπερηφανια μιλαμε?Γι αυτο λοιπον ας αφησουμε αυτους που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αγαπανε την ομαδα να πραξουν οπως νομιζουν (απο τη στιγμη που δεν ζημιωνουν την ομαδα) και ας το καταπιουμε κι αυτο.
Κατα συνθηκην μεγαλος ΠΑΟΚ δε γινεται ρε παιδια.Ή μεγαλος θα ειναι ή ομαδα της γειτονιας.Διαλεχτε και παρτε και πειτε το και σε μας να φυγουμε...... να παμε αλλου!!!!
Οχι ρε συ τι μας νοιαζει αν ο ΠΑΟΚ δε δυναμωνει με τις καλυτερες επιλογες που μπορει να κανει η διοικηση? ο εαυτος μας πανω απο ολα, τι λες ρε βρυζα που θα κανεις εσυ επιλογες!!!
Κοίτα το αβαντάρ μουpaokathens έγραψε:Με τέτοιο αποκρουστικό άβαταρ Realcon, δε δείχνεις για άνθρωπος που θα πετούσε τις 500,000€

500,000 ευρώ είναι πολύ μεγάλος πειρασμός. Η αλήθεια να λέγεται.
Όσο για σένα
Maximus έγραψε:Ποιος; Ο προδοτης ο Realcon; Που εκανε 1000 ποστ και μετα μας παρατησε για 500.000 ψωροευρω; Να διαγραφει...Orwell έγραψε:ας κάνουμε ένα poll...να διαγραφεί ο Realcon ή όχι?![]()

τιμο, εδω και 15 μερες δεν εχεις αφησει αναπαντητο ουτε ενα ποστ των φιλων που δεν θελουν πισω τον σαλπι.
κανονισε να μην ερθει ο δικος σου. να δω που θα κρυφτεις μετα.
κανονισε να μην ερθει ο δικος σου. να δω που θα κρυφτεις μετα.
ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ...Realcon έγραψε:Κοίτα το αβαντάρ μουpaokathens έγραψε:Με τέτοιο αποκρουστικό άβαταρ Realcon, δε δείχνεις για άνθρωπος που θα πετούσε τις 500,000€![]()
500,000 ευρώ είναι πολύ μεγάλος πειρασμός. Η αλήθεια να λέγεται.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam