στο λυκειο που ειναι γυρω στα 500 παιδια τα 280 ασχολουνται με μπαλα...
110 βαζελοι
90 γαυροι
60 χανουμια
25 ατρομητοι(κρυφοβαζελοι

3 ΠΑΟΚτσηδες...(οι αλλοι 2 δεν ειμαι σιγουρος αν ξερουν οτι εχουμε το Βρυζα προεδρο τωρα και οχι τον ζαγορ...

PAOKfanAthens έγραψε:εδω στην αθηνα καταλαβαινετε πως εχουν τα πραγματα...
110 βαζελοι
90 γαυροι
60 χανουμια
25 ατρομητοι(κρυφοβαζελοι)
3 ΠΑΟΚτσηδες...(οι αλλοι 2 δεν ειμαι σιγουρος αν ξερουν οτι εχουμε το Βρυζα προεδρο τωρα και οχι τον ζαγορ...)
PAOKfanAthens έγραψε:εδω στην αθηνα καταλαβαινετε πως εχουν τα πραγματα...
110 βαζελοι
90 γαυροι
60 χανουμια
25 ατρομητοι(κρυφοβαζελοι)
3 ΠΑΟΚτσηδες...(οι αλλοι 2 δεν ειμαι σιγουρος αν ξερουν οτι εχουμε το Βρυζα προεδρο τωρα και οχι τον ζαγορ...)
Τα κορίτσια με συνοπτικούς λόγους ήταν ή γίνονταν όλα ΠΑΟΚ έτσι???tigon4 έγραψε:εμεις περυσι στο λυκειο ημασταν περιπου.......
20 παοκια
3 ηρακληδεις
2 ολυμπιακοι
2 αριανοι
αρα περιπου
παοκ 75%
ηρακλης 10%
οσφπ 7,5%
αρης 7,5%
τα παραπανω ειναι μονο για τα αγορια της γ' λυκειου.
free4 έγραψε:Τα κορίτσια με συνοπτικούς λόγους ήταν ή γίνονταν όλα ΠΑΟΚ έτσι???tigon4 έγραψε:εμεις περυσι στο λυκειο ημασταν περιπου.......
20 παοκια
3 ηρακληδεις
2 ολυμπιακοι
2 αριανοι
αρα περιπου
παοκ 75%
ηρακλης 10%
οσφπ 7,5%
αρης 7,5%
τα παραπανω ειναι μονο για τα αγορια της γ' λυκειου.
Περνούσαν από... "ιερά εξέταση"!!!![]()
![]()
![]()
novitok έγραψε:Γενικά στα περισσότερα σχολεία έχουμε πρόβλημα.. όχι μόνο σαν Β.Ελλάδα αλλά και σαν ΠΑΟΚτσήδες...στο γυμνάσιο που είμαι πολλές φορές ο γυμνασιάρχης με έχει κάνει παρατήρηση γιατί φοράω μπλούζες του Π.Α.Ο.Κ..Μάλιστα, με έχουν βγάλει και από το μάθημα...Δεν είναι κατάσταση αυτή........![]()
Εμείς πέρσυ στο γυμνάσιο, στα διαλήμματα κτλ φωνάζαμε συνέχεια συνθήματα. Τελευταία μέρα μαθήματος πριν της εξετάσεις στο μεγάλο διάλειμμα κάναμε ένα αμπαλαέα στον διάδρομο του σχολείου και ένας μπάσταρδος καθηγητής που ευτυχώς δεν μας είχε, μας είδε και μας πήγε στο γραφείο γιατί λέει ότι η βία δεν επιτρέπεται στο σχολείο και ότι θα φάμε αποβολή κτλ... Εγώ είχα πεθάνει στα γέλια γιατί λίγα λεπτά πριν έλεγα στον κολλητό μου ότι τελειώνει η χρονιά (τελευταία μέρα ήταν..) και δεν έχω φάει ούτε μία αποβολή. Και θα έτρωγα τελευταία μέρα...Paokintepo έγραψε:novitok έγραψε:Γενικά στα περισσότερα σχολεία έχουμε πρόβλημα.. όχι μόνο σαν Β.Ελλάδα αλλά και σαν ΠΑΟΚτσήδες...στο γυμνάσιο που είμαι πολλές φορές ο γυμνασιάρχης με έχει κάνει παρατήρηση γιατί φοράω μπλούζες του Π.Α.Ο.Κ..Μάλιστα, με έχουν βγάλει και από το μάθημα...Δεν είναι κατάσταση αυτή........![]()
Πλακα κανεις τωρα ρε....εγω μια φορα ειχα παει με εναν φιλο μου σε μια καφετερια και επειδη το παιδι φορουσε μπλουζα Π.Α.Ο.Κ. μας εδιωξαν λεγοντας δεν θελουμε φασαριες εδω!! Δηλαδη τι φασαρια μπορουσε να κανει μια κοπελα με ενα αγορι?
![]()
![]()
![]()
στο σχολειο ποτε δεν ειχα θεμα με τις μπλουζες !!!