Σπόρ του Βορρά - sport103fm

vagbak4

Re: Σπόρ του Βορρά - Έξτρασπορ

Δημοσίευση από vagbak4 »

αδερφια πλεον ο ραπτοπουλοs για μενα τελειοσε ακουω πλεον τα παιδια 11-1 και μετα ακουω βενη-τσατσαρο και απο δευτερα επιστρεφει και το φιλαρακι μου ο βραναs οποτε αδερφια μονο ΠΑΟΚ θα ακουμε το βραδυ και οχι τα σκουλικοραδιοφωνα!!! βεβαια αν αλλαζαν τον λεοντιαδη και να τον εκαναν 2 ωρο και εδιωχναν την εκπομπη των γριων θα ηταν το ιδανικοτερο αλλα με τον καιρο θα γινει κι'αυτο!! το 6-9 παλι δεν μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι εκεινεs τιs ωρεs δεν θα εχει ακροαματικοτητα μεγαλη ο σταθμοs!!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ενταξει 6-9 δεν ειναι καλες εκπομπες ή τουλαχιστον δεν ειναι για τα γουστα μας αλλα δεν γινεται να ειναι ολες οι εκπομπες να ειναι παοκ...εμενα το προγραμμα μου αρεσει παντως
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Αφου πρωτα δηλωσω ευτυχισμενος διοτι απο δω που βρισκομαι δεν ακουω ραδιοφωνα (αν και θα μπορουσα) εχω να κανω μια ερωτηση.....

Ποτε κοιμαστε ρε μαγκες?????Θα μας τρελανετε???????
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω προσωπικα 4-11 (7 ωρες δεν ειναι και λιγο) κοιτα εγω δεν εχω δουλεια δεν εχω σχολειο στα τει ειμαι δευτερο εξαμηνο και κατα την διαρκεια της μερας κοιμαμαι....τρωω....παω καμια βολτα κανα δυο ωρες το πολυ εκτος αν καταιβω σαλονικα που φευγει η μερα.....μετα παλι κοιμαμαι.......μετα τι κανω? κοιμαμαι......δηλ. βρισκομαι σε χειμερια ναρκη με αποτελεσμα να μην μπορω να κοιμηθω το βραδυ.......ειμαι ομως πολυ περηφανος γιατι ουσιαστικα απολαμβανω τους κοπους της περσινης δυσκολης μαθαθητικης σεζον :nairepaok: ...................ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ αλλα πλεον οχι το βραδυ
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Με τον προλογο που πας να μας ταϊσεις για τη περσινη χρονια, μπερδεψες τα γραφομενα σου ρε....
tigon4 έγραψε:...τους κοπους της περσινης δυσκολης μαθαθητικης σεζον ...
ουτε στα ψεμματα δε σου βγαινει ρεεεεε :lol: :lol: :opaokara:

Πάντως, συμφωνω με τον Ισαακ στο γιατι τους ακουτε (αν οχι ολους τους περισσοτερους)... Υπάρχουν χιλιάδες καλύτεροι τρόποι να σκοτώσεις την ώρα σου, απ το να κάνεις τα νεύρα σου κρόσια
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

αμα σας πω κυριε novi που με κορο'ι'δευετε τι βαθμο εβγαλα περυσι θα αρχισετε τις κολοτουμπες......ναντια κομανετσι σας βλεπω.......κατσε γιατι κουραστηκα τωρα, παω να δω καμια ταινια :D, παντως ρε novi σε ζηλευω δεν ξερεις ποσο θα ηθελα να σηκωνομαι το πρωι για να πηγαινω στη δουλεια :lol: :lol: :lol:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

11 - 1 που κανουν τα παιδια ο Νικος, ο Αρσενης και ο Κλεανθης και 1-2 τώρα που θα κάνει και ο Κώστας ο Βρανάς θα ακούω το 103 στανταρ, και απο την αλλη ευτυχως δν θα βαζω ζαγορα και ραπτοπουλο...
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Πάλι καλά που κάνει ο Βρανάς εκπομπές, αλλά 1 ώρα είναι πολύ λίγη.
Ο Βρανάς είναι ΠΑΟΚτσάκι άρρωστο και Παληκάρι!
Στην αρχή το πρόγραμμα δεν είχε το όνομά του, αλλά μετά το βάλανε. Πάλι καλά.

Με τον Καμπά δεν ξέρω τι παίχτηκε. :?
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ρε συς σημερα διαβασε κανενας στα σπορ αυτο που λεει στο εξωφυλο για τα χρεη?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τα γνωστα γραφει παντως μεσα ... ντεμεκ ρεπορταζ και απορω που μπηκε και πρωτοσελιδο... τεσπα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

συναντηθηκαν βρυζας - ζαγορακης με καστανιδη που θα προωθηση το θεμα στην κυβερνηση λεει των χρεων....
ο καστανιδης ειναι στα μαχαιρια με βενιζελο αλλα ειναι και στην ομαδα παπανδρεου ενω ο αλλος οχι....
να δουμε τι θα γινει......
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

ΚΑΙ Ο ΤΖΑΜΑΛ ΣΤΟΝ SPORT 103 FM !!!

Aπό σήμερα στην ΡΙΓΕ ΦΑΝΕΛΑ 23.00-01.00 στην εκπομπή που κάνει ο Νίκος Παγκαλίδης με τον Τρέγια θα είναι μαζί τους καθημερινά μια μεγάλη μορφή ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ των συνδέσμων.

Ο Κώστας ο Τζαμάλ η αλλιώς όπως τον γνωρίζουν όλοι Τζαμαλίκο θα κάνει την εκπομπή 23.00-01.00 μαζί με τα παιδια στον νέο σταθμό sport 103 fm !!!

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 5&Itemid=2
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

έχω εκφράσει πολλές φορες αρνητική άποψη στο παρελθόν για το stathmo.

i καινούργια όμως προσπάθεια που έχει αρχίσει εδώ και ενάμισι μηνα είναι αξιόλογη και για αρχή με αφήνει ικανοποιημένο. οι περισσότερες εκπομπές έχουν αρχή και τέλος, υπάρχει μια ζωντάνια, δε βασίζεται στην αντιπαλότητα ΠΑΟΚ-Ari όπως εξαργυρώνουν άλλοι στα ερτζιανά , και δεν είμαι αναγκασμένος να ακούω ζαβλακες του συμπολίτη την ίδια ώρα που ακούω νέα για το ΠΑΟΚ.

κάνοντας μερικές μονόωρες εκπομπές δίωρες, διαφοροποιώντας έως ένα σημείο το 6-9 και προσελκύοντας 1-2 ακόμα δυνατές παοκτσιδικες ραδιοφωνικές φωνές και με λίγο από Αθηνα-Ηρακλή, θεωρώ ότι ο σταθμός έχει τι δυνατότητα να πιάσει ταβάνι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οντως ειναι καλη η προσπαθεια και μπορει να γινει και καλυτερη στη συνεχεια...προσωπικα δεν ακουω ραδιοφωνικες εκπομπες γιατι μονο πιεση μπορουν να σε ανεβασουν με αυτα που ακουγονται ωρες ωρες...παρολα αυτα ακουω παντα οταν μπορω βασιλοπουλο που κανει αναλυτικο ρεπορταζ και εχω διαπιστωσει οτι ειναι ο πιο ενημερωμενος ρεπορτερ του ΠΑΟΚ δεν ξερω πως και γιατι και ουτε με νοιαζει σημασια εχει το αποτελεσμα...πρωτα τα βγαζει αυτος τα θεματα και μετα οι αλλοι...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Όντας φαν της βραδινής ζώνης (λόγω χρόνου κυρίως) Λεοντιάδης και τα παιδιά 11-1 είναι για μένα κορυφή.
Αμα κάνανε τον λεοντιάδη 2ωρο πάνω στον Σωτηρόπουλο θα 'τανε εξαιρετικό.
Δουκας ωραίος όποτε ακούω και ο Βρανάς το ίδιο αλλα μεσημέρι ο ένας μετά τα μεσάνυχτα ο άλλος μου είναι δύσκολο να τους ακούω καθημερινώς!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”