Paokmania Τράπεζα Αίματος
Ξέρω ότι σας αφήνει παγερά αδιάφορους το θέμα.
Ξέρω ότι αφού δεν αναφέρομαι σε οινοποσία ή καφριλίκια ούτε που θα μπούνε οι περισσότεροι στον κόπο να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Επειδή όμως δεν είναι όλοι ίδιοι και υπάρχουν μερικοί οι οποίοι διατηρούν το αίσθημα της ανθρωπιάς να ενημερώσω ότι από τα παιδιά που συμμετείχαν σε αιμοδοσίες μπορούν πλέον να αιμοδοτήσουν ξανά οι
KAMINIA
aparadektos
danis
ilion
TOSS
καθώς πέρασε τρίμηνο ή και τετράμηνο για μερικούς από την ημερομηνία της τελευταίας αιμοδοσίας.
Ξέρω ότι αφού δεν αναφέρομαι σε οινοποσία ή καφριλίκια ούτε που θα μπούνε οι περισσότεροι στον κόπο να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Επειδή όμως δεν είναι όλοι ίδιοι και υπάρχουν μερικοί οι οποίοι διατηρούν το αίσθημα της ανθρωπιάς να ενημερώσω ότι από τα παιδιά που συμμετείχαν σε αιμοδοσίες μπορούν πλέον να αιμοδοτήσουν ξανά οι
KAMINIA
aparadektos
danis
ilion
TOSS
καθώς πέρασε τρίμηνο ή και τετράμηνο για μερικούς από την ημερομηνία της τελευταίας αιμοδοσίας.
Προ λίγων ημερών, μου ήρθε σπίτι ένα γράμμα από το Ιπποκράτειο, που περιείχε και την κάρτα αιμοδοσίας, όπου αναγράφετε η ομάδα αίματός μου και η ημερομηνία που έδωσα αίμα. Λογικά θα έχει έρθει και στους άλλους που έδωσαν αίμα, οπότε μπορούν να τη συμβουλεύονται ώστε να βλέπουν πότε μπορούν να ξαναδώσουν.
Υγ: Φυσικά πρέπει να επαναλάβουμε ότι είναι αμαρτία να έχουμε 7.000 μέλη και να έχουν δώσει αίμα 10 άτομα. Αυτό δείχνει πολλά δυστυχώς ..
Υγ: Φυσικά πρέπει να επαναλάβουμε ότι είναι αμαρτία να έχουμε 7.000 μέλη και να έχουν δώσει αίμα 10 άτομα. Αυτό δείχνει πολλά δυστυχώς ..
Παιδιά, στη μάζωξη που θα κάνουμε για την 1η προπόνηση καλό θα ήταν να παιχτεί και μία αιμοδοσία πριν.
Από αυτούς που έχουν δώσει, αν πέρασε το τρίμηνο να ξαναδώσουν (εγώ δυστυχώς είμαι στους δύο μήνες) και φυσικά να έρθουν και καινούρια μέλη να δώσουν για πρώτη φορά!
Ευαισθητοποιηθείτε λίγο ρε σεις .. Ξέρω ότι το κράξιμο δεν είναι λύση και ούτε βοηθάει την κατάσταση γι' αυτό απλά θα αναφέρω τα δεδομένα:
Μέλη Παοκμάνια : 7.500 .. αίμα έχουν δώσει 12 άτομα (vosis, aparadektos, vaggt, gash, predrag, danis, kaminia, toss, ilion, free, yiankos, apaixto$)! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο ..
Υγ: Vosi αν ξεχνάω κάποιον διόρθωσέ με!
Από αυτούς που έχουν δώσει, αν πέρασε το τρίμηνο να ξαναδώσουν (εγώ δυστυχώς είμαι στους δύο μήνες) και φυσικά να έρθουν και καινούρια μέλη να δώσουν για πρώτη φορά!
Ευαισθητοποιηθείτε λίγο ρε σεις .. Ξέρω ότι το κράξιμο δεν είναι λύση και ούτε βοηθάει την κατάσταση γι' αυτό απλά θα αναφέρω τα δεδομένα:
Μέλη Παοκμάνια : 7.500 .. αίμα έχουν δώσει 12 άτομα (vosis, aparadektos, vaggt, gash, predrag, danis, kaminia, toss, ilion, free, yiankos, apaixto$)! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο ..
Υγ: Vosi αν ξεχνάω κάποιον διόρθωσέ με!
- midenistis
- Επικοινωνία:
- midenistis
- Επικοινωνία:
- twoheadedphoenix
- steliospaoknikaia
Να κάτσω να γράψω για ποιον λόγο είναι καλή η εθελοντική αιμοδοσία είναι ανούσιο..Όλοι πάνω κάτω γνωρίζουμε.
Τώρα για όσους δεν γουστάρουν να δώσουν είναι δικό τους πρόβλημα (για όσους μπορούν να δώσουν). Στην πλειοψηφεία μας μεγάλα "παιδιά" είμαστε και καταλαβάνουμε μερικά πράγματα...
Τεσπα, εύχομαι να έχει συμμετοχή αυτή η αιμοδοσία, αν και από θέμα ώρας κτλ είναι κάπως δύσκολο..
Τώρα για όσους δεν γουστάρουν να δώσουν είναι δικό τους πρόβλημα (για όσους μπορούν να δώσουν). Στην πλειοψηφεία μας μεγάλα "παιδιά" είμαστε και καταλαβάνουμε μερικά πράγματα...
Τεσπα, εύχομαι να έχει συμμετοχή αυτή η αιμοδοσία, αν και από θέμα ώρας κτλ είναι κάπως δύσκολο..
Αίμα ρε ποιός θα δώσει;
Οι ώρες αιμοδοσίας είναι συγκεκριμένες. Εμείς ορίσαμε το πρωί, γιατί το βράδυ είναι η προπόνηση. Αλλά δε χρειάζεται να πάει κάποιος ντε και καλά εκείνη τη μέρα εκείνο το πρωινό .. Όποτε τον βολεύει αυτόν και την παρέα του, ας πάνε μόνοι τους και ας δώσουν (φυσικά να πούνε ότι είναι για το Παοκμάνια)! Πολύ απλό το θέμα, αλλά δε βλέπω συμμετοχή .. 12 άτομα έχουν δώσει μέχρι στιγμής και είμαστε ...!steliospaoknikaia έγραψε: αν και από θέμα ώρας κτλ είναι κάπως δύσκολο..