Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
- aspromauri
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Οχι που θα νομίζουν οι και καλά "οφ τοπικ" ότι είναι πιο μαλακιστήρια από εμάς!!!!

- dreamwarrior
Η απαντήσεις μας στο facebook αδέρφια μας.....
Οσο για τον μοντ σιδπανούλη θα του εξηγήσω από κοντά γιατί εδώ θα με μπανάρει ο Γκασουλινακουλίνος!!!!
Οσο για τον μοντ σιδπανούλη θα του εξηγήσω από κοντά γιατί εδώ θα με μπανάρει ο Γκασουλινακουλίνος!!!!
-
blackterror4
ο αγωνας συνεχιζεται,ανασυνταξις ολοι τωρα
Νυσταξα,παω να πιω ενα αβαταρ μου και να την πεσω...εχω και ταξιφι αυφιο γαλο τηβ τρεκα νου,ποθισ ξθπναμε αθριο μα οανε σρο φηοςδο
TI KANEIS???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????dreamwarrior έγραψε:Άλλες στη θέση σου θα είχαν γοητευτεί και θα ζητούσαν ραντεβού με τον φριξουλάκο μας αφού ξέρουν ότι είμαι ο μάνατζέρ του και του κανονίζω τα ραντεβού με την τύφλα του!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το μεγαλείο των οτινανιστών είναι ότι έχουμε...αυτογνωσία!!!dreamwarrior έγραψε:Έχετε πάρει χαμάρι ότι μας έχει πιάσει η μ@λ@κί@ ομαδικώς;;;;;
Να'μαι κ εγώ μετά από κάτι εκατομύρια χρόνια!!!!!!!!! Θέλω απλά να ενημερώσω ότι ο καταπληκτικός, φοβερός, wow, super duper πρόεδρος του Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ θα απουσιάσει μερικές μέρες από τα καθηκοντά του λόγω τραυματισμού από αδέσποτη μπουνιά(μου!!!) στους πανηγυρισμούς για τον γκολ του Βασιλάκη!!!!! Χαχαχαχα.. Περαστικά σου dreamako!!! Και άλλη φορά μην τα βάζεις με το αριστερό κροσέ μου!!!!!!!!!!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Αμάν! Τι του έκανες του ανθρώπου!! Κι έχουμε και πόλεμο....
Κουράγιο Ντριμίδη!!!
Κουράγιο Ντριμίδη!!!
- aspromauri
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στο αριστερό κροσέ της ΘΕΑΣ ΛΕΝΑΣ!!!!!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΤΡΗΜΙΔΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΤΡΗΜΙΔΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!
-
blackterror4
ελπιζω να επιστεψει γρηγορα γτ εχουμε στα σκαρια και εναν πολεμο,στρατηγε σε χρειαζομαστε.
να αναφερουμε βεβαια την απαραδεκτη αντιπολιτευτικη σταση της αντιπαλεως μας αλλα και προσωρινος συναγωνιστριας απο πανω μαντω α/μ μαυρογενους που καθεται και εχαχανιζει με τις δυσκολες στιγμες που βιωνει η ελπιδα και το καμαρι του τοπου μας.
Αναμενεται γιατριακο ανακοινωθεν για την κατασταση του στρατηγου συντομως
Λησταρχος Ανδρουτσος Μπλακτερροριδης
να αναφερουμε βεβαια την απαραδεκτη αντιπολιτευτικη σταση της αντιπαλεως μας αλλα και προσωρινος συναγωνιστριας απο πανω μαντω α/μ μαυρογενους που καθεται και εχαχανιζει με τις δυσκολες στιγμες που βιωνει η ελπιδα και το καμαρι του τοπου μας.
Αναμενεται γιατριακο ανακοινωθεν για την κατασταση του στρατηγου συντομως
Λησταρχος Ανδρουτσος Μπλακτερροριδης
- aspromauri
Και εγώ ελπιζω να ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ότι δεν μετά τον πόλεμο που οι γυναίκες θα θριαμβεύσουν το ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ θα έχει καινούρια κυβέρνηση.blackterror4 έγραψε:ελπιζω να επιστεψει .... γιατριακο ανακοινωθεν
Και επίσης ποιός είναι ο ΓΙΑΤΡΙΟΣ που παρακολουθεί τον Dr Ντρημίδη .... έτσι απλά για να ξέρω!!!!!
-
blackterror4
αγαπητη συναγωνιστρια μολις ληξει ο πολεμος για να προφυλαχτουμε απο τυχον πραξικοπημα θα καταστησουμε στρατιωτικην χουντα στην χωρα,οπου θα κυβερνουν τη χωρα λησταρχοι και νταβεληδες.
οσο για το αλλο ο αρχηγος μας παρακολουθειτε απο 5 αιθερεες υπαρξεις γιατρινες που ναι φανατικες ντριμιτσες,αρα σκεψεις να τον βλαψετε την ωρα που βρισκετε στο κρεβατι του πονου ξεχαστε τις,θα προσταξουν και τα στηθη τους για να τον προστατευσουν.
οσο για το αλλο ο αρχηγος μας παρακολουθειτε απο 5 αιθερεες υπαρξεις γιατρινες που ναι φανατικες ντριμιτσες,αρα σκεψεις να τον βλαψετε την ωρα που βρισκετε στο κρεβατι του πονου ξεχαστε τις,θα προσταξουν και τα στηθη τους για να τον προστατευσουν.
Ρε παιδιά εγώ κατά λάθος το έκανα!!! Δεν ήθελα να ξεσπάσει θερμό επεισόδιο!! Και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια!!!!
- aspromauri
"Τρομακτικά" ενδιαφέρον το πρόσταγμα που θα χρησιμοποιήσουν !!!!!!!!blackterror4 έγραψε:.... θα προσταξουν και τα στηθη τους ....