Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Έχετε πάρει χαμάρι ότι μας έχει πιάσει η μ@λ@κί@ ομαδικώς;;;;;
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Οχι που θα νομίζουν οι και καλά "οφ τοπικ" ότι είναι πιο μαλακιστήρια από εμάς!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Η απαντήσεις μας στο facebook αδέρφια μας.....
Οσο για τον μοντ σιδπανούλη θα του εξηγήσω από κοντά γιατί εδώ θα με μπανάρει ο Γκασουλινακουλίνος!!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: η μ@λ@κι@ ειναι το σημα κατατεθεν των οτινανιστων ντιμιδοκοτρωνη,εγω συντροφοι αποχωρω παω να επαναστησω σε καμια καφετερια :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ο αγωνας συνεχιζεται,ανασυνταξις ολοι τωρα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Νυσταξα,παω να πιω ενα αβαταρ μου και να την πεσω...εχω και ταξιφι αυφιο γαλο τηβ τρεκα νου,ποθισ ξθπναμε αθριο μα οανε σρο φηοςδο
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

dreamwarrior έγραψε:Άλλες στη θέση σου θα είχαν γοητευτεί και θα ζητούσαν ραντεβού με τον φριξουλάκο μας αφού ξέρουν ότι είμαι ο μάνατζέρ του και του κανονίζω τα ραντεβού με την τύφλα του!!!!!
TI KANEIS???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

dreamwarrior έγραψε:Έχετε πάρει χαμάρι ότι μας έχει πιάσει η μ@λ@κί@ ομαδικώς;;;;;
Το μεγαλείο των οτινανιστών είναι ότι έχουμε...αυτογνωσία!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Να'μαι κ εγώ μετά από κάτι εκατομύρια χρόνια!!!!!!!!! Θέλω απλά να ενημερώσω ότι ο καταπληκτικός, φοβερός, wow, super duper πρόεδρος του Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ θα απουσιάσει μερικές μέρες από τα καθηκοντά του λόγω τραυματισμού από αδέσποτη μπουνιά(μου!!!) στους πανηγυρισμούς για τον γκολ του Βασιλάκη!!!!! Χαχαχαχα.. Περαστικά σου dreamako!!! Και άλλη φορά μην τα βάζεις με το αριστερό κροσέ μου!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αμάν! Τι του έκανες του ανθρώπου!! Κι έχουμε και πόλεμο.... :lol: :lol:

Κουράγιο Ντριμίδη!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στο αριστερό κροσέ της ΘΕΑΣ ΛΕΝΑΣ!!!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΤΡΗΜΙΔΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :nairepaok:
blackterror4

ελπιζω να επιστεψει γρηγορα γτ εχουμε στα σκαρια και εναν πολεμο,στρατηγε σε χρειαζομαστε.
να αναφερουμε βεβαια την απαραδεκτη αντιπολιτευτικη σταση της αντιπαλεως μας αλλα και προσωρινος συναγωνιστριας απο πανω μαντω α/μ μαυρογενους που καθεται και εχαχανιζει με τις δυσκολες στιγμες που βιωνει η ελπιδα και το καμαρι του τοπου μας.
Αναμενεται γιατριακο ανακοινωθεν για την κατασταση του στρατηγου συντομως

Λησταρχος Ανδρουτσος Μπλακτερροριδης
Άβαταρ μέλους
aspromauri

blackterror4 έγραψε:ελπιζω να επιστεψει .... γιατριακο ανακοινωθεν
Και εγώ ελπιζω να ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ότι δεν μετά τον πόλεμο που οι γυναίκες θα θριαμβεύσουν το ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ θα έχει καινούρια κυβέρνηση.

Και επίσης ποιός είναι ο ΓΙΑΤΡΙΟΣ που παρακολουθεί τον Dr Ντρημίδη .... έτσι απλά για να ξέρω!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :nairepaok:
blackterror4

αγαπητη συναγωνιστρια μολις ληξει ο πολεμος για να προφυλαχτουμε απο τυχον πραξικοπημα θα καταστησουμε στρατιωτικην χουντα στην χωρα,οπου θα κυβερνουν τη χωρα λησταρχοι και νταβεληδες.

οσο για το αλλο ο αρχηγος μας παρακολουθειτε απο 5 αιθερεες υπαρξεις γιατρινες που ναι φανατικες ντριμιτσες,αρα σκεψεις να τον βλαψετε την ωρα που βρισκετε στο κρεβατι του πονου ξεχαστε τις,θα προσταξουν και τα στηθη τους για να τον προστατευσουν.
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Ρε παιδιά εγώ κατά λάθος το έκανα!!! Δεν ήθελα να ξεσπάσει θερμό επεισόδιο!! Και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια!!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

blackterror4 έγραψε:.... θα προσταξουν και τα στηθη τους ....
"Τρομακτικά" ενδιαφέρον το πρόσταγμα που θα χρησιμοποιήσουν !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”