80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: Cristiano Moraes de Oliveira
Κακός σε όλο το ματς(αν και είναι πολύ νωρίς)..
Εξαιρετική πάσα στο γκολ..
Εξαιρετική πάσα στο γκολ..
-
με ολο το σεβασμο σε συνοπαδους μου, αλλα πιστευω πως καποιοι εδω μεσα ισως ειναι πιο πολυ παοκμανια παρα ΠΑΟΚ...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
έδειξε ότι έχει πολύ καλή τεχνική, αλλά ακόμα δεν έχει δέσει σε τακτικό επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. πιστέυω θα βοηθήσει αρκετά
???thegrayscaleart έγραψε:με ολο το σεβασμο σε συνοπαδους μου, αλλα πιστευω πως καποιοι εδω μεσα ισως ειναι πιο πολυ παοκμανια παρα ΠΑΟΚ...

-
Αν και δεν μπορεις να κρινεις εναν παικτη απο 3-4 παιχνιδια ,σημερα περασε σχεδον απαρατηρητος...Βεβαια τον ειδα ζητουσε συνεχως την μπαλα και εκανε ψιλοκαταχρηση σε μια δυο φορες στο Α μερος..Φυσικα την πασα της αντεπιθεσης την βγαζει με την μια ετσι οπως πρεπει να γινεται...Εχει μελλον μπροστα του και θα το δειξει ...Δεν βιαζομαστε πιστευω..
Ένα κλικ ακόμα.
Το πρώτο γκολ στη Λιβαδειά και το σημερινό δείχνουν ότι η ομάδα ανέβηκε ένα κλικ ακόμα. Και τα δύο γκολ ξεκινούν από μια εξαιρετική πρώτη πάσα που αδειάζει την άμυνα του αντιπάλου. Έχουμε πλέον του παίχτες να δώσουν αυτή την πάσα, το κάτι παραπάνω που ξεκλειδώνει την άμυνα του αντιπάλου και σε βοηθάει να πετύχεις γκολ.
Το πρώτο γκολ στη Λιβαδειά και το σημερινό δείχνουν ότι η ομάδα ανέβηκε ένα κλικ ακόμα. Και τα δύο γκολ ξεκινούν από μια εξαιρετική πρώτη πάσα που αδειάζει την άμυνα του αντιπάλου. Έχουμε πλέον του παίχτες να δώσουν αυτή την πάσα, το κάτι παραπάνω που ξεκλειδώνει την άμυνα του αντιπάλου και σε βοηθάει να πετύχεις γκολ.
Από το γήπεδο μου φάνηκε άυλος, ούτε καν αόρατος. Δικαιολογώ ένας παίκτης να είναι τρακαρισμένος κτλ, και να μην βγαίνουν οι φασεις ή να μην έχεις καλές τοποθετήσεις που δεν είχε. Αλλά ρε αδελφέ παίζω με 10 και θέλω να μαρκάρεις και εσύ λιγάκι. Εκεί βλέπω αν ο παίκτης έχει αυτή την "σπίθα" που την περιμένω τουχρόνου από τον Σάλπι. Όταν μπήκε ο Σορλέν είπα επιτέλους, και έκανα τον σταυρό μου. Τον πιστεύω τον παίκτη, είναι πολύ τεχνίτης, καλη πάσα και θα βοηθήσει σίγουρα, αλλά με χαλάνε τα φλωράκια. Στα Βιντεάκια δεν φάνηκε βέβαια για φλώρος, για αυτό και περιμένω από αυτόν περισσότερα. Τα λέω τώρα γιατί νικήσαμε. Με τους πολλούς τραυμτισμούς δεν έχουμε παίκτες και ο Σάντος με τις δηλώσεις του μου έδωσε να καταλάβω ότι ο παίκτης είναι έτοιμος και θα ξεκινήσει βασικός με γαύρο. Τώρα παρακαλάω να είναι αλλαγή, γιατί τα ντέρμπι θέλουν πάθος και ΟΛΟΙ να μαρκάρουν. Βαθμός 3 για σήμερα και αυτό γιατί είναι καινούργιος. Πάντως στα Play off προβλέπω ότι θα τα βγάλει με το παραπάνω τα λεφτά του.
ΥΓ: Δεν έπρεπε να πω τόσα, ήτανε η 1η του εμφάνιση και δικαιολογείται, όμως με γαύρο θέλω ΠΑΘΟΣ!
ΥΓ: Δεν έπρεπε να πω τόσα, ήτανε η 1η του εμφάνιση και δικαιολογείται, όμως με γαύρο θέλω ΠΑΘΟΣ!
Σίγουρα δεν έκανε την καλύτερη εμφάνιση αλλά η πάσα του στο γκολ ήταν all the money..... Νομίζω ότι το μισό γκολ πρέπει να χρεωθεί στον Κριστιάνο παρά την κακή του εμφάνιση......
Καλημέρα παληκάρια,
Θεωρω οτι ειναι αδικο το σημερινο παιχνιδι για τον Κριστιανο οποτε ας μην τον κρινουμε ακομα.
Ολη την εβδομαδα προετοιμαζοταν ως αριστερο εξτρεμ σε μια ομαδα που τωρα μαθαινει.Του παιδιου του ηρθαν ολα αναποδα , βγαινει ο Φιλομενο και αμεσως ακυρωνεται η σεντρα του αφου δεν ειναι κανεις μεσα στην περιοχη ,κοκκινη ο Βιειρινια ,στον αξονα ο Κριστιανο χωρις στραικερ , ειναι μεγαλες αλλαγες για εναν ποδοσφαιριστη που ακομα μαθαινει την ομαδα.
Η αμυντικη του λειτουργεια ειναι καπως νωχελικη ειναι αληθεια αλλα μην ξεχναμε οτι προερχεται απο μια ομαδα που επαιζε με τετραδα πισω ,δυο κοφτες μπροστα οποτε δεν χρειαζοταν καν να μαρκαρει,
απο παραδοση και μονο αν το παρουμε και ο Τζεραλντο Αλβες που ηρθε ως μεγαλος αμυντικος απο την Πασος στην ΑΕΚ δεν επιασε απλα λογω διαφορετικης αμυντικης νοοτροπιας των 2 ομαδων, στην Πασος ειχε να καλυψει πολυ λιγοτερους χωρους σε σχεση με την ΑΕΚ οποτε δεν φαινοταν η ελλειψη ταχυτητας , αλλα ο Τζουνιορ του Εργοτελη ηταν σουπερ εκει και πολυ καλος εδω σε ομαδα ιδιου επιπεδου.
Ο Πεσανια ηταν σουπερ τερματοφυλακας εκει και στον Θρασυβουλο εκανε μια σχετικα καλη χρονια αλλα απορριφθηκε σε δοκιμη απο την ξανθη και ακομα ο αρχηγος και θρυλλος της ομαδας Παουλο Σοουζα (οχι ο γνωστος φυσικα) πηγε μετα βαιων και κλαδων στην Κυπρο και σε εξι μηνες τον εδιωξαν κακην κακως,
ο δικος μας εχει στοιχεια που με κανουν να αισιοδοξω ,στοιχεια που μας ελειπαν εκει αριστερα, θα πρεπει ομως να καταλαβει οτι δεν θα εχει τους χωρους που ειχε στην Πασος αφου με τον ΠΑΟΚ οι αντιπαλοι δεν βγαζουν παικτες απο πισω.
Θα τα καταφερει , σημερα ηρθαν ολα αναπαντεχα
Θεωρω οτι ειναι αδικο το σημερινο παιχνιδι για τον Κριστιανο οποτε ας μην τον κρινουμε ακομα.
Ολη την εβδομαδα προετοιμαζοταν ως αριστερο εξτρεμ σε μια ομαδα που τωρα μαθαινει.Του παιδιου του ηρθαν ολα αναποδα , βγαινει ο Φιλομενο και αμεσως ακυρωνεται η σεντρα του αφου δεν ειναι κανεις μεσα στην περιοχη ,κοκκινη ο Βιειρινια ,στον αξονα ο Κριστιανο χωρις στραικερ , ειναι μεγαλες αλλαγες για εναν ποδοσφαιριστη που ακομα μαθαινει την ομαδα.
Η αμυντικη του λειτουργεια ειναι καπως νωχελικη ειναι αληθεια αλλα μην ξεχναμε οτι προερχεται απο μια ομαδα που επαιζε με τετραδα πισω ,δυο κοφτες μπροστα οποτε δεν χρειαζοταν καν να μαρκαρει,
απο παραδοση και μονο αν το παρουμε και ο Τζεραλντο Αλβες που ηρθε ως μεγαλος αμυντικος απο την Πασος στην ΑΕΚ δεν επιασε απλα λογω διαφορετικης αμυντικης νοοτροπιας των 2 ομαδων, στην Πασος ειχε να καλυψει πολυ λιγοτερους χωρους σε σχεση με την ΑΕΚ οποτε δεν φαινοταν η ελλειψη ταχυτητας , αλλα ο Τζουνιορ του Εργοτελη ηταν σουπερ εκει και πολυ καλος εδω σε ομαδα ιδιου επιπεδου.
Ο Πεσανια ηταν σουπερ τερματοφυλακας εκει και στον Θρασυβουλο εκανε μια σχετικα καλη χρονια αλλα απορριφθηκε σε δοκιμη απο την ξανθη και ακομα ο αρχηγος και θρυλλος της ομαδας Παουλο Σοουζα (οχι ο γνωστος φυσικα) πηγε μετα βαιων και κλαδων στην Κυπρο και σε εξι μηνες τον εδιωξαν κακην κακως,
ο δικος μας εχει στοιχεια που με κανουν να αισιοδοξω ,στοιχεια που μας ελειπαν εκει αριστερα, θα πρεπει ομως να καταλαβει οτι δεν θα εχει τους χωρους που ειχε στην Πασος αφου με τον ΠΑΟΚ οι αντιπαλοι δεν βγαζουν παικτες απο πισω.
Θα τα καταφερει , σημερα ηρθαν ολα αναπαντεχα
- Pegasus1589
Περιττό να γράψω κάτι. +1589danirifle έγραψε:έδειξε ότι έχει πολύ καλή τεχνική, αλλά ακόμα δεν έχει δέσει σε τακτικό επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. πιστέυω θα βοηθήσει αρκετά
- Isaak the Greek
Τελικα μονο εγω και το παιδι που καθοτανε διπλα μου στο συνδεσμο ειδαμε πως οταν εχανε τη μπαλα εκανε τρελα σπριντ να παει να μαρκαρει

φαινεται οτι ειναι μπαλαδοφατσα, καλος τακτικα και παικτης με προσωπικοτητα........
απλα ειναι πολυ νωρις για αυτον ακομη
απλα ειναι πολυ νωρις για αυτον ακομη
- DimisK
- Επικοινωνία:
Λίγα πράγματα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για κρίσεις. Να το στηρίξουμε το παλικάρι....
Συνέχισε παλικάρι μου. Κάτω η μπάλα, λίγα λόγια και πολύ δουλειά....
Συνέχισε παλικάρι μου. Κάτω η μπάλα, λίγα λόγια και πολύ δουλειά....