Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- paok nafplio
Re: Fernando Santos
Μπουφαν ,ξεμπουφαν για αλλη μια φορα διδαξε...Βαθια υποκλιση στον αρχιτεκτονα αυτης της "καλοδουλεμενης μηχανης" που λεγεται 

ελα ρε μη με χρεώνεις ετσι...απλά στο άλλο ήθελα να το γράψω και κατα λάθος το έβαλα εδώ...paok nafplio έγραψε:teod1980 εισαι ωραιος εκανες το ιδιο ποστ κ στο τοπικ του αγωνα!!![]()
βαριεσαι να γραψεισ ρε??
![]()
ωραιος ο παιχτης!!
εχεις δικιο ομως ετσι ειναι..
ότι έχω δίκιο όμως έχω...

Του χρονου που θα εχει 2-3 εργαλεια ακομα θα ειναι για ολους μας Θεος.
Γραφει ιστορια και θα αφησει εποχη. Σε μερικα χρονια θα μιλαμε για την εποχη Σαντος οπως τωρα μιλαμε για την εποχη Σανον. Μακαρι μονο να συνδυαστει και με καποιο τιτλο αυτη η περιοδος.
Γραφει ιστορια και θα αφησει εποχη. Σε μερικα χρονια θα μιλαμε για την εποχη Σαντος οπως τωρα μιλαμε για την εποχη Σανον. Μακαρι μονο να συνδυαστει και με καποιο τιτλο αυτη η περιοδος.
- abc_o_ karpouzas
και σαν γνήσιο Σαντοσκυλο καταθέτω τα σέβη μου στον νεότερο.. τεράστιο.. προπονητή της νέας χιλιετίας του ΠΑΟΚ μας.
Σαντος δεν πάς πουθενά ...έχεις τεράστιο έργο να τελειώσεις

ΚΑλα θα κανει που θα τους τριξει τα δοντια λιγο γιατι στο καραισκακη δεν το χουν σε τπτ να μας αφησουν με 5αδα..
βαριεμαι να τα γραψω και εγω...+39abg12d34 έγραψε:και σαν γνήσιο Σαντοσκυλο καταθέτω τα σέβη μου στον νεότερο.. τεράστιο.. προπονητή της νέας χιλιετίας του ΠΑΟΚ μας.
λίγοι προπονητές, αν τους άφηνες στο 10 χωρίς φορ και στο 25 με 10 παίκτες, θα έβγαζαν τόσο άνετα τον άσσο.
- trelopaoki444
Μια εβδομαδα πριν...trelopaoki444 έγραψε:Σε ευχαριστουμε Δον Φερναντο.
Σε ευχαριστουμε γιατι η ομαδα ειναι πλεον ξεκαθαρα καλυτερη απο την περσινη, ξεκαθαρα πιο ποιοτικη, πιο δουλεμενη και πιο ΣΤΑΘΕΡΗ σε σχεση με περσι.
Φαινεται πλεον και στους χειροτερους επικριτες σου οτι οσο πιο πολυ χρονο βρισκεσαι στην ομαδα τοσο περισσοτερο φαινεται η δουλεια σου.
Σε ευχαριστουμε γιατι πλεον ξερουμε οτι δε θα πονεσουν τα ματια μας αλλο πλεον μ αυτην την ομαδα.
Σε ευχαριστουμε τελος γιατι δεν εχεις πουλησει ποτε παπα στους οπαδους, δεν εχεις πει ποτε ψεματα και κυριως οτι λες το εννοεις και το αποδεικνυεις μεσα απο τη σοβαρη δουλεια σου.
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Εγω προσωπικα απο εδω και περα μετα απο ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ δεσμευομαι να επισκεπτομαι πρωτα το συγκεκριμενο τοπικ και μετα να ασχολουμαι με ολα τα υπολοιπα. Εισαι ο νουμερο ενα λογος που η ομαδα βρισκεται εκει που ειναι, μετα απο σενα ερχονται ολοι οι παιχτες μας που αρχιζουν να ανεβαινουν οχι μονο επειδη ειναι παιχταραδες αλλα γιατι πιστευουν στο πλανο σου και αρχιζουν να το τηρουν ευλαβικα.
Πολυ γουσταρω πως ο Πορτογαλος καταπινει κατι προπονητακια της σειρας οπως τον σημερινο. Μετα το 4-4-2 με τις γριες με επιθετικο διδυμο Κοντρερας-Ιβιτς σημερα ειδαμε για καποια ωρα 4-4-1 με δεξι χαφ τον Ιβιτς και φουνταριστο τον Κουτσια, που εβρισκε τους χωρους να κανει ενα μικρο παρτυ. Μεχρι να καταλαβουν οι αλλοι τι γινεται μπηκε το γκολακι, καναμε και 1-2 ακομα φασεις και αντε γεια, ελατε βαλτε γκολ τωρα.
Η εντυπωση που αποκομισα στα 2 τελευταια ματς ειναι πως στις προπονησεις εχουν ξοδευτει πολλες ωρες για το πως θα λειτουργει η ομαδα με 10, πραγμα που αποδεικνυει και το επιπεδο της δουλειας που γινεται.
Η εντυπωση που αποκομισα στα 2 τελευταια ματς ειναι πως στις προπονησεις εχουν ξοδευτει πολλες ωρες για το πως θα λειτουργει η ομαδα με 10, πραγμα που αποδεικνυει και το επιπεδο της δουλειας που γινεται.
- Isaak the Greek