Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Καλά ο άνθρωπος έχει πάθει αλεφαντίαση... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για το ματς του ΠΑ.Ο.Κ. με τον oλυμπιακό και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλά στο «GOAL Χωρίς Σύνορα» Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ . με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

Για το ματς ανάμεσα στον oλυμπιακό και τον Π.Α.Ο.Κ. είπε:

"Μπορούσε να διεκδικεί ο Π.Α.Ο.Κ. γιατί αν θυμάστε στον πρώτο γύρο όταν ήρθε ο oλυμπιακός εδώ ήρθε χωρίς προπονητή στην ουσία. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσε ο oλυμπιακός στη συνέχεια γιατί με το διπλό στην Τούμπα πήρε πάνω του και από τότε έκανε μόνο νίκες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, θα μπορούσε να διεκδικήσει. Έχει τον Παναθηναϊκό μέσα εδώ.

Εγώ ακόμα και τώρα πιστεύω ότι θα μπορεί να διεκδικήσει γιατί θα παίξει ο oλυμπιακός με τον παναθηναϊκό, οι 10 πόντοι βέβαια είναι πολλοί δεν είναι λίγοι και ο παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες και με την αλλαγή προπονητή πιστεύω θα πάει καλύτερα. Είναι πολύ εύκολο σε αυτή την κατάσταση που είναι ο oλυμπιακός να παει να τον κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ. εύκολα.

Και όχι μόνο τον ολυμπιακό οποιαδήποτε ομάδα γιατί είναι καλή ομάδα πειθαρχημένη κλπ. Συν τα προβλήματα που έχει τώρα ο ολυμπιακός με τον κόσμο να γκρινιάζει να φωνάζει, να τα έχουν με τον προπονητή, να τα έχουν με τους παίκτες, αυτά δεν είναι καλά πράγματα για καμία ομάδα. Και βέβαια μπορεί να το εκμεταλλευτεί, πιστεύω ότι μπορεί να πάει να κερδίσει...".

"Μάνατζερ μου η παναγιά"!

Για την επιστροφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα ή Εθνική είπε:

"Δεν ασχολούμαι. Τώρα αυτή τη στιγμή, δεν, δεν ασχολήθηκα ποτέ που θα πάω τι θα κάνω. Εγώ έχω άλλο μάνατζερ εγώ, σας το είπα, η Παναγιά είναι ο μάνατζερ μου, δεν ασχολούμαι. Ποτέ δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ. Και η απόδειξη είναι ότι μόλις με διώχνουν, γιατί μια φορά θυμάμαι έφυγα όλη κι όλη.

Όσες φορές με διώχνουν με το που έφυγα από τα αποδυτήρια μέχρι να πάω στο σπίτι δόξα το θεό οι προτάσεις είναι πολλές. Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου έτσι για να πάω στην Εθνική ομάδα και για μένα αν θα θέλει η Παναγία να πάω, θα πάω... δε θα ασχοληθώ εγώ με το θέμα καθόλου, απλά...".

:lol: :lol: :lol: :lol: δακρυσα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Βρε Αγγελε μου , καλος -χρυσος, σε ευχαριστουμε για αυτα που εκανες . Φτανει τωρα. Τι τα θες αυτα τα " μανατζερ μου η Παναγια ".
Καλα εισαι εκει στην Αγια Ναπα ( μεγαλη η χαρη της ). :) :)

Μια φορα θυμαται που τον εδιωξαν :shock: Εδω σε εμας εκανε 3 φορες το δρομολογιο πηγαινε-ελα και αυτος μια φορα θυμαται.

Τα θες και τα λες ρε Αγγελε ? :?:
kos

Δημοσίευση από kos »

εαν ειχε μανατζερ την παναγια θα ειχε φροντισει η φιλεσπλαχνη να χαρισει κανενα φραγκο στον ΠΑΟΚ.

ο ανθρωπος ειναι απαραδεκτος και απιστευτα κουτοπονηρος. ολοκληρο να τον φαει τον σαντος δεν θα χορτασει.
δευτερη συνεντευξη σε 10 μερες με επαινους για την ομαδα και την διοικηση και χωρις την παραμικρη αναφορα στον προπονητη, σε αντιθεση με την αλλαγη προπονητη στον βαζελο την οποια κρινει θετικη. το εργο του σαντος αγγελε ειναι θετικο?

δευτερη συνεντευξη σε 10 μερες και αθροιστικα εχει πει 12 φορες οτι ειναι ευκολο για τον ΠΑΟΚ το διπλο στον γαυρο.
αγγελε αν δεν ερθει ποιος θα φταει αραγε? ο σαντος δεν θα φταει?

αγγελε οχι μονο την παναγια, την αγια τριαδα να εχεις μανατζερ στην τουμπα δεν θα ξαναερθεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πραγματικα αυτο το ¨αδειασμα" του σαντος που εμμεσα τον βγαζει αχρηστο ειναι απαραδεκτο κριμα
αγγελε γιατι εκτιμω πολυ αυτα που προσφερες παλαιοτερα βγαζεις κακια και αυτο ουτε η Παναγια δεν το θελει...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Sera4 έγραψε: "Μπορούσε να διεκδικεί ο Π.Α.Ο.Κ. γιατί αν θυμάστε στον πρώτο γύρο όταν ήρθε ο oλυμπιακός εδώ ήρθε χωρίς προπονητή στην ουσία. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσε ο oλυμπιακός στη συνέχεια γιατί με το διπλό στην Τούμπα πήρε πάνω του και από τότε έκανε μόνο νίκες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, θα μπορούσε να διεκδικήσει. Έχει τον Παναθηναϊκό μέσα εδώ.

Εγώ ακόμα και τώρα πιστεύω ότι θα μπορεί να διεκδικήσει γιατί θα παίξει ο oλυμπιακός με τον παναθηναϊκό, οι 10 πόντοι βέβαια είναι πολλοί δεν είναι λίγοι και ο παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες και με την αλλαγή προπονητή πιστεύω θα πάει καλύτερα. .........
Τι να διεκδικεί ρε Άγγελε, πέστο, μη το φοβάσαι! Αυτή η λέξη καίει στο στόμα των Παοκτσήδων! Τόσα χρονια στέρηση, ξεχάσαμε και πως το λένε το γ@μημένο!

Φιλε kos, πρόκειται για αποσπάσματα συνεντεύξεων, δεν ξέρουμε τι ακριβώς είπε. Στο απόσπασμα εδώ, μιλα καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και λέει στην ουσία ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα να χτυπήσει ακόμη και πρωτάθλημα φέτος (εντάξει, το μισολέει!). Ας μη τον αδικούμε χωρίς λόγο, για λάθη που έκανε να του την πούμε, για την τρελα που κουβαλάει να γελάσουμε, αλλα κουτοπόνηρος κι απαραδεκτος πάει πολύ!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

eorptol έγραψε:πραγματικα αυτο το ¨αδειασμα" του σαντος που εμμεσα τον βγαζει αχρηστο ειναι απαραδεκτο κριμα
αγγελε γιατι εκτιμω πολυ αυτα που προσφερες παλαιοτερα βγαζεις κακια και αυτο ουτε η Παναγια δεν το θελει...
Ας μην τον αδικουμε, ε οχι και αδειασε τον Σαντος, υπερβολη νομιζω. Ειπε οτι ειμαστε καλη ομαδα και πειθαρχημενη, τι αλλο να πει?

Τα περι Παναγιας... ας πιστευει ο κεθενας οτι θελει, δεν ειναι δικη μου δουλεια, ασχετα αν τα βρισκω εκτος πραγματικοτητας. Ο Αγγελος ειναι θρησκος, σιγα το νεο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Συμφωνώ και άλλωστε όπως είπε και ο Θέμης παραπάνω πρόκειται μόνο για ένα απόσπασμα της συνέντευξης.
Στα ΣΠΟΡ σήμερα βλέπω ότι ο Αγγελος είπε "Ποιός Παοκτσής δεν θέλει πίσω τον Σάλπι?" αλλά αυτό φυσικά δεν βγήκε...

Βλέπω πάντως όπως και στην περίπτωση του Σάλπι,ότι το να στεκόμαστε σε κάτι μεμονωμένο και δευτερεύων και να βγάζουμε εμπάθεια απέναντι σε ανθρώπους που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ με τα καλά τους και τα στραβά τους καλά κρατεί...τι θα κάνουμε χωρίς τους βάρβαρους....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

8emis4 έγραψε:
Sera4 έγραψε: "Μπορούσε να διεκδικεί ο Π.Α.Ο.Κ. γιατί αν θυμάστε στον πρώτο γύρο όταν ήρθε ο oλυμπιακός εδώ ήρθε χωρίς προπονητή στην ουσία. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσε ο oλυμπιακός στη συνέχεια γιατί με το διπλό στην Τούμπα πήρε πάνω του και από τότε έκανε μόνο νίκες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, θα μπορούσε να διεκδικήσει. Έχει τον Παναθηναϊκό μέσα εδώ.

Εγώ ακόμα και τώρα πιστεύω ότι θα μπορεί να διεκδικήσει γιατί θα παίξει ο oλυμπιακός με τον παναθηναϊκό, οι 10 πόντοι βέβαια είναι πολλοί δεν είναι λίγοι και ο παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες και με την αλλαγή προπονητή πιστεύω θα πάει καλύτερα. .........
Τι να διεκδικεί ρε Άγγελε, πέστο, μη το φοβάσαι! Αυτή η λέξη καίει στο στόμα των Παοκτσήδων! Τόσα χρονια στέρηση, ξεχάσαμε και πως το λένε το γ@μημένο!

Φιλε kos, πρόκειται για αποσπάσματα συνεντεύξεων, δεν ξέρουμε τι ακριβώς είπε. Στο απόσπασμα εδώ, μιλα καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και λέει στην ουσία ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα να χτυπήσει ακόμη και πρωτάθλημα φέτος (εντάξει, το μισολέει!). Ας μη τον αδικούμε χωρίς λόγο, για λάθη που έκανε να του την πούμε, για την τρελα που κουβαλάει να γελάσουμε, αλλα κουτοπόνηρος κι απαραδεκτος πάει πολύ!

Πολύ σωστός ο Θέμης. Ετσι, αποσπάσματα είναι...Δεν νομίζω ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Ο Άγγελος είναι αυθόρμητος και λέει πράγματα όπως του έρχονται, γι' αυτο παρεξηγείται. Μακάρι όλοι να αγαπούσαν τον ΠΑΟΚ μας όπως ο Άγγελος...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Orwell έγραψε:Συμφωνώ και άλλωστε όπως είπε και ο Θέμης παραπάνω πρόκειται μόνο για ένα απόσπασμα της συνέντευξης.
Στα ΣΠΟΡ σήμερα βλέπω ότι ο Αγγελος είπε "Ποιός Παοκτσής δεν θέλει πίσω τον Σάλπι?" αλλά αυτό φυσικά δεν βγήκε...

Βλέπω πάντως όπως και στην περίπτωση του Σάλπι,ότι το να στεκόμαστε σε κάτι μεμονωμένο και δευτερεύων και να βγάζουμε εμπάθεια απέναντι σε ανθρώπους που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ με τα καλά τους και τα στραβά τους καλά κρατεί...τι θα κάνουμε χωρίς τους βάρβαρους....
:cry:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Γεια σου ρε Αγγελαρα!

Η Παναγια να σε εχει καλα...

Περιμενω την στιγμη οπου θα μπαινω στο τοπικ σου στα "Διοικητικα"... :D
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Γαβ γαβ

[youtube]mrwQWnOnSrI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τα λεει ωραια ο Αγγελαρας στο ΣΚΑΙ...

Ειπε και για τον Σαντος: "Πολυ καλος προπονητης..."
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

και για τον αρη οτι εχει υλικο για πρωταθλητισμο......
παλι καλα που δεν ειπε οτι η κυπρος θα παρει το μουντιαλ........

γραφικος θλιμμενη χηρα υπερβολικος οπως παντα....χαρησε τιτλο εναν αυτονοητο τιτλο με το ρουλη στη τουμπα και γι αυτο τον συγχωρω για ολες τις αμαρτιες του.....απο μακρια και αγαπημενοι....

:pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”