Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
υγ αν ερθει ο σαλπιγγιδης θα πληγωθω οχι γιατι θα πεσει ο εγωισμος μου(αλλωστε κανενας αδερφος που διαφωνει δε το κανει απο εγωισμο) απλα θα αισθανθω πως μειωνεται η περηφανια του ΠΑΟΚ...αλλα αν ερθει τι να κανω θα στερηθω τον ΠΑΟΚ το γηπεδο δεν θα παρω διαρκειας θα πεταξω πετρες σε αδερφους???ο ΠΑΟΚ ειναι κομματι της ζωης μου σε ενα μαμημενο πεταλο γαλουγηθηκαμε...θα ανακοψω την πορεια του ΠΑΟΚ στην κορυφη δεν θα στηριξω την προσπαθεια που τοσα χρονια περιμενα να γινει???αν ειναι δυνατον...εμεις μαζι για μια ζωη φωναζουμε και το εννοουμε...αυτα μονο ΠΑΟΚ...
Παντως,φιλε Sera,αυτοι που εβριζαν το σαλπιγγιδη 12 δευτερα πριν ληξει ο αγωνας μπασκετ με τον πανιωνιο ενω κερδιζαμε μολις 3 ποντους και αυτοι που τον εβριζαν στο 81ο λεπτο στην Τουμπα ενω κερδιζαμε μονο 1-0,το εκαναν ΜΟΝΟ απο εγωισμο!!!!!!!
dj timo κατι ελεγες για παρασκευη σε παλαιοτερο ποστ..
δεν το βρηκα..
εφτασε?
υ.γ 1
για μενα στο σημειο αυτο υπαρχει ενα ασαφες συνθημα..
"Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ", Αγωνιστικα? ή δεοντολογικά?
εκει κατα την αποψη μου ειναι το προβλημα..
υ.γ 2
δεν με νοιαζει γιατι εφυγε..ειλικρινα, επαγγελματιας ειναι..
με νοιαζει γιατι θα θελει να γυρισει?
εδω το ταπουτο φεραμε.. ελεος!
Όσοι πιάνετε στο στόμα σας τα παιδιά που κάναν αγώνα εναντίον του Βουλινού και αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν που δεν έπαιξε 2 χρόνια σε ένα γύρο του Ουέφα είστε απλά άσχετοι...
Φιλε,brigate,ας μην ξυνουμε πληγες....Και θα σε παρακαλεσω να μην χαρακτηριζεις τοσο ευκολα καποιους "ασχετους".Μια χαρα ειμαστε ενωμενοι και η ομαδαρα μας παει απο το καλο στο καλυτερο!!!
Μα είναι δυνατόν μετά από 20 και 30 χρόνια να βγαίνουμε και να κατηγορούμε τους τότε συνδεσμίτες επειδή κρίναν τότε πως ο Παντελάκης δεν κάνει πλέον ή ο Βουλινός καταστρέφει τον ΠΑΟΚ και να ακυρώνουμε τους αγώνες τους? Πολλοί δεν είχαν γεννηθεί καν τότε!!!
του ξανακανει προταση ο αντωνιους........προσευχηθειτε και οι μεν και οι δε........εγω πιστευω μαζι με το πακετο, του ταξανε και 5 εκ σε υψος.....μενει να δουμε αν θα τσιμπησει....
" Ποιός Παοκτσής δεν θέλει πίσω τον Σαλπιγγίδη ;;;; "
Αυτό είπε πριν από λίγο στην τηλεόραση ο Άγγελος Αναστασιάδης. Μήπως πρέπει λίγο να ακούμε και ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα μας και μάλιστα σε εποχές χαλεπές ;;;; Λέω μήπως ;;;;;;;;
Παιδιά όντως αυτά που είπε ο Αναστασιάδης για τον Σαλπιγγίδη αλλά και για Γκαρσία θα συζητηθούν.
Ο άνθρωπος έχει άποψη και δεν φοβάται μην προκαλέσει αντιπάθειες
nagbe?
Μπάς και τα Αγγελόσκυλα θέλουν μόνο την επιστροφή του κοντού?
Απο το λίνκ που έδωσες λέει αυτά.
Για τον Σαλπιγγίδη:
Εγώ με το Δημήτρη μιλάω και μάλιστα παίρνει και τη συμβουλή μου για πολλά θέματα. Και μίλησα και πρόσφατα μαζί του. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο ΠΑΟΚτσής που δεν θέλει τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να καταλάβω. Έφερε 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ για να πληρωθούν όλοι, στην ουσία με τα χρήματα τα δικά του κρατήθηκε η ομάδα και δεν εκτιμάται τίποτα σε αυτή τη χώρα. Ένα παιδί το οποίο ευθαρσώς βγήκε και είπε είμαι ΠΑΟΚτσής και δεν ξέρω τώρα πέντε, δέκα, δεκαπέντε, εκατό, διακόσιοι ποιοι είναι αυτοί που βγαίνουν, φωνάζουν και βρίζουν στα ραδιόφωνα και κάνουν. Και υπάρχουν βέβαια και άλλοι, από άλλο πόστο, εκτός από φίλαθλοι οι οποίοι εναντιώνονται σε αυτή την επιστροφή. Ήρθαν άλλοι οι οποίοι πούλησαν τον ΠΑΟΚ και τους χειροκρότησαν και άνθρωποι οι οποίοι προσέφεραν, τους βρίζουν. Αυτό είναι αχαριστία. Μακάρι για μένα να γυρίσει το παλικάρι πίσω. Γνωρίζοντας ότι θα πάρει το 1/3 των χρημάτων που του δίνουν άλλες ομάδες. Το 1/3 επαναλαμβάνω ξανά να το ακούσουν. Και υπάρχει ΠΑΟΚτσής που βρίζει. Σταματάω εδώ.