Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από sidpanos »

δεν ζητάω αυτοκριτική...ζητάω το προφανές....
το μισό ποστ μ πάνω...
ο τζων γου και ο γεράκος ξέρετε που βρίσκονται...γτ δεν πάτε να συζητήσετε μαζί τους όσοι διαφωνείτε?
ποιός έφταιγε στην περίπτωση σάλπι..ο ίδιος ή ο ηγούμενος που του είπε οτι ή θα μείνεις και θα καταστραφούμε ή θα φύγεις και θα σωθούμε

και μην μ πείς τώρα οτι μπορούσε να πεί οτι ο ηγούμενος μ είπε έτσι και έτσι δημόσια...
για πλάκα ο τζων γου πλήρωνε δημοσιοκάφρους να βγάλουν ψεύτικες ειδήσεις...οτι ο ΠΑΟΚ σώζεται με την πώληση σάλπι αλλά ο ίδιος θέλει να μείνει για να είναι κοντά στην οικογένειά του...την πάρτη του δηλαδή....
τι θα έλεγες πάλι?
ο προδότης ο μ@λακας ο κοντός που θέλει την καταστροφή του ΠΑΟΚ...
έπειτα πόσα λαμόγια υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο?
είναι τόσο λάθος αυτή η ερώτηση..πόσες σωστές παε υπάρχουν...2...και τώρα εμείς 3...
είδες κανέναν απλήρωτο παίχτη να βγαίνει να λέει τίποτα?
η β' εθνική πέρσυ σταμάτησε τόσες αγωνιστικές...βγήκε κανένας ποδοσφαιριστής να πεί τίποτα?
αυτούς τους φαλακρούς συνήθως,χοντρομπαλάδες με μαύρα που είναι γύρω γύρω απο τα λαμόγια τους ξέρεις?
εσύ όχι αλλά αυτοι με μια εντολή σε γνωρίζουν άνετα...
προς θεού...δεν θέλω να αδικήσω κανέναν..αλλά δεν γεννήθηκα βλάκας...
τα λεφτά απο την συναυλία πως μπορούν να λένε με τόση ευκολία οτι τα πήρε ο κοντός?
υπάρχουν αποδείξεις?αυτοί που του τα έδιναν δεν έπρεπε να πάρουν μια απόδειξη ή ένα πειστήριο ότι τα πήρε?
γτ όλος ο κόσμος έτσι λειτουργει...
τι του είπαν?έλα δημητράκη αγόρι μου να πιείς ένα καφέ,πάρε 300.000?
για το μαγαζί του παντελάκη τί έχουν να πούνε αυτοί που τα σπάσανε?
τίποτα...

αντε λοιπόν να αφήσουν τη διοίκηση να διοικήσει και να κοιτάξουν να οργανωθούν σωστότερα ώστε να κάνουν όλα τα μικρά της θεσ/νίκης ΠΑΟΚτσάκια...
και όχι μόνο οι δικοί μας[θεσ/νίκη]
και οι υπόλοιποι απο επαρχία[κυρίως β.ελλάδα] ας αφήσουν τις ανακοινώσεις και ας κάνουν ΠΑΟΚτσάκια..
kos

Δημοσίευση από kos »

μην λεμε μαλακιες. γιατι να κανει αυτοκριτικη το παιδι?
ξερεις οτι πεταει ρετσινες ή οτι ηταν μεσα με την παρι?

εκτος εαν θελεις να κανει αυτοκριτικη για αλλον :lol:
μονο που τοτε δεν θα ειναι αυτοκριτικη.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Προφανώς δεν αναφερόμουν στον συγκεκριμένο φίλο....
Και η αυτοκριτική αφορά όλους μας. Στο τι κάνουμε και στο τι πιστεύουμε....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Λοιπόν αδέλφια, ο Gash αυτό που έγραψε είναι ΠΑΟΚ. Κεντησε ο άνθρωπος από τα ωραιότερα που έχω διαβάσει σε φόρουμ. Το να προσπαθούμε να βρούμε λάθος σε αυτά που είπε για μένα, απλά είναι μια πινελιά παραπάνω.
Δεν έχει να κάνει στο μακρύ λόγο του με τον Σαλπιγγιδη μόνο. Έχει να κάνει με την ιστορία μας στα τελευταία 40 χρόνια. Δεν λέω μην λες την άποψη σου. Λέω το καλό πρέπει να ακούγεται και να βλέπουμε κάποια πράγματα τα οποία η δεν ξέραμε η τα είχαμε ξεχάσει.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Με προλαβες κως.Μην τα συνδεουμε ολα ρε παιδια.Ποια παρι και ποιος κουδας δηλαδη ελεος.
στον τζων γου να παμε να συζητησουμε?δεν σε πιανω

το εσεις το ειπα γιατι δεν ηθελα να στραφει το ποστ συγκεκριμενα σε σενα και ισως σε αδικισω για πραγματα που δεν εχεις πει.Το εκανα πιο γενικο για να μην στραφει το ποστ εναντιον σου χωρις να θελω να διαχωρισω τον ΠΑΟΚ σε 2 στρατοπεδα.
sidpanos έγραψε:
αντε λοιπόν να αφήσουν τη διοίκηση να διοικήσει και να κοιτάξουν να οργανωθούν σωστότερα ώστε να κάνουν όλα τα μικρά της θεσ/νίκης ΠΑΟΚτσάκια...
και όχι μόνο οι δικοί μας[θεσ/νίκη]
και οι υπόλοιποι απο επαρχία[κυρίως β.ελλάδα] ας αφήσουν τις ανακοινώσεις και ας κάνουν ΠΑΟΚτσάκια..

μονο κατι σε αυτο.Να κοιτουσαν και καποιοι ΠΑΟΚτσιδες(αν ειναι) να μεναν στον συλλογο τους για να μην γεμιζει ο τοπος με μπλουζες πρασινες και να ακουγεται στα παιδακια το ανεπαναλιπτο "εκανε βημα στην καρριερα του".Οχι να μεινεις εκει να δειξεις οτι ο συλλογος σου δεν ειναι μικρος συλλογος.
Kostomanolis έγραψε:city_boy...
Κόλλησε ή βελόνα...
Ξεκόλλα από το παρελθόν!
Μόνο έτσι θα έχουμε παρόν και το σημαντικότερο ΜΕΛΛΟΝ!
κολλησε η βελονα...ενταξει συζητηση γινεται.Δεν κολαω στο παρελθον γιατι εχω παθει ανοσια.Να αρχισω να μετραω παιχτες?ασε καλυτερα.Με σκοτωνει αυτο που επαναλαμβανω.Οχι και σαν ηρωας.Με σκυμμενο κεφαλι.Εκανα μαλακια τοτε συγωρεστε με.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ο αχιλλέας της καρδιάς μας πλέον,ο πόντιος,ο αθηναίος πλέον,αυτός που δήλωσε ότι μας το χάρισαν,αυτός που ζήτησε μεταγραφή για να πάει στο βάζελο,γτ δεν είναι στην blacklist μας?
όπως και ο γούναρης?

γτ αυτοί ζήτησαν μεταγραφή...άλλοι πάλι όχι...

σίτυ μποι πάλι επιλεκτικά απαντάς...απο την απάντηση σου κατάλαβα οτι δεν είσαι και τόσο μικρός σε ηλικία και επομένως θέλω πληρέστερη απάντηση...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

city_boy έγραψε:

μονο κατι σε αυτο.Να κοιτουσαν και καποιοι ΠΑΟΚτσιδες(αν ειναι) να μεναν στον συλλογο τους για να μην γεμιζει ο τοπος με μπλουζες πρασινες και να ακουγεται στα παιδακια το ανεπαναλιπτο "εκανε βημα στην καρριερα του".Οχι να μεινεις εκει να δειξεις οτι ο συλλογος σου δεν ειναι μικρος συλλογος.
και εσύ που θες μεγάλη την ομάδα μας γτ δημιουργείς θέμα για έναν παίχτη που άλλος τέτοιου επιπέδου κοστίζει τα διπλά λεφτά?

θα τον πάρεις με 700.000 και ο μούσλι με 600.000 δύο χρόνια τώρα δεν έφτασε γκολ σε διπλάσιο νούμερο...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ποιος σου λεει οτι δεν ειναι?

φιλε συγνωμη αλλα το ποστ σου ειναι πολυ μεγαλο και με πολλα ερωτηματα.Αν οντως θελεις απαντησεις καντο λιγο πιο συγκεκριμενα
sidpanos έγραψε: και εσύ που θες μεγάλη την ομάδα μας γτ δημιουργείς θέμα για έναν παίχτη που άλλος τέτοιου επιπέδου κοστίζει τα διπλά λεφτά?
δεν μπορω να εχω την αποψη μου?
Arrostoulis

Δημοσίευση από Arrostoulis »

Sera4 έγραψε:ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ...

Μάλλον "πάτησα πάνω σε κάλους" κάποιων όταν σύγκρινα τον Σάλπι με τον Κούδα. Sorry, αν έκανα θέμα, θα προσαρμοστώ στο site που θα πάει :D
Υ.Γ. Και εγώ ΠΑΟΚτζής είμαι το καλό της ομάδας μου θέλω και πιστεύω πως ο Σάλπι μπορεί να του το προσφέρει... Αν και ποντάρω περισσότερα στον Κούτσια, όταν με το καλό προσαρμοστεί στην ομάδα και βρει τα πατήματα του. Ένα "διαμαντάκι" που δεν έχει δεχθεί την σωστή επεξεργασία είναι μόνο...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

city_boy έγραψε:ποιος σου λεει οτι δεν ειναι?

φιλε συγνωμη αλλα το ποστ σου ειναι πολυ μεγαλο και με πολλα ερωτηματα.Αν οντως θελεις απαντησεις καντο λιγο πιο συγκεκριμενα
sidpanos έγραψε: και εσύ που θες μεγάλη την ομάδα μας γτ δημιουργείς θέμα για έναν παίχτη που άλλος τέτοιου επιπέδου κοστίζει τα διπλά λεφτά?
δεν μπορω να εχω την αποψη μου?
φυσικά και μπορείς ρε συ...απλώς μπήκες στο τρυπάκι να απαντάς σε ερωτήσεις....
και σ λέω απάντα πλήρως και όχι μερικώς...γτ με τον διάλογο όλο και κάτι καλό θα βγει
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

sidpanos έγραψε:θα τον πάρεις με 700.000 και ο μούσλι με 600.000 δύο χρόνια τώρα δεν έφτασε γκολ σε διπλάσιο νούμερο...
Ο Μούσλι δεν παίρνει απλώς αυτό το ποσό κάθε χρόνο... Δόθηκαν και άλλα τόσα για να αποκτηθεί...

Υ.Γ. Μην θέτετε ερωτήσεις... Απάντηση δεν θα πάρετε... Γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν απαντήσεις... Μόνο καραμέλες...
Υ.Γ.2."αουαου... ΠΑΟΚ..."
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Arrostoulis έγραψε:
Sera4 έγραψε:ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ...

Μάλλον "πάτησα πάνω σε κάλους" κάποιων όταν σύγκρινα τον Σάλπι με τον Κούδα. Sorry, αν έκανα θέμα, θα προσαρμοστώ στο site που θα πάει :D
Υ.Γ. Και εγώ ΠΑΟΚτζής είμαι το καλό της ομάδας μου θέλω και πιστεύω πως ο Σάλπι μπορεί να του το προσφέρει... Αν και ποντάρω περισσότερα στον Κούτσια, όταν με το καλό προσαρμοστεί στην ομάδα και βρει τα πατήματα του. Ένα "διαμαντάκι" που δεν έχει δεχθεί την σωστή επεξεργασία είναι μόνο...
καλως ηρθες φιλε... :nairepaok: δεν αναφερομουν συγκεκριμενα ειδα αρκετα ποστ που εκαναν ατοπη συγκριση για αυτο το εγραψα...οπως δεν πρεπει να το συγκρινουμε με γεωργιαδη γκαγκατση κλπ ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα...ο σαλπιγγιδης ειναι μια ενοτητα ξεχωριστη ενα θεμα μονο του ας επικεντρωθειτε εκει...
οποιος θελει να μιλησει ή να ρωτησει για κουδα μονο υπαρχει αναλογο τοπικ που μπορει να ενημερωθει ή να πει τη γνωμη του γιαυτον τον μυθο του ΠΑΟΚ μας... :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Φίλε Sera είσαι ένας απο τους "αντιΣαλπιγγιδικούς" ( :D ) με τους οποίους μπορώ να συννενοηθώ άνετα και μου αρέσει να μιλάμε.

Νομίζω ότι προσπαθώντας όλοι να επιχειρηματολογήσουμε, μακρυγορούμε, αναφέρουμε χίλια μύρια παραδείγματα συνήθως ατυχή, φανατιζόμαστε, ρίχνουμε χαμηλά το επίπεδο (κακώς αλλά δυστυχώς συμβαίνει διαρκώς), λέμε τα ίδια και τα ίδια, ο καθένας (όλοι μας) θέλοντας να στηρίξει την άποψή του απαξιώνει τα επιχειρήματα των άλλων (με βλακώδη συχνά τρόπο όλοι μας) έστω και αν προφανέστατα έχουν υπόσταση, επινοούμε ιστορίες ή φέρνουμε την αλήθεια στα μέτρα μας (όλοι μας) και τελικά δεν βλέπω να έχει βγεί τίποτα απο όλο αυτό και ούτε πρόκειται βέβαια... Γιατί...?? Διότι άλλος αποφασίζει... Δεν υπάρχει ένα δικαστήριο που θα ακούσει τις απόψεις, τα στοιχεία και τα τεκμήρια και θα κρίνει ποιός έχει δίκιο... Υπάρχει μια διοίκηση (που απ'όσο γνωρίζω έχει τη στήριξη του κόσμου) που θα αποφασίσει για αυτό το θεμα (όπως για για όλα τα υπόλοιπα) με τα δικά της κριτήρια και βασιζόμενη στη δική της κρίση...
Σύνοψη...??

Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει θέμα Σαλπιγγίδη προς διαπραγμάτευση ή καυγά, υπάρχει διοίκηση που έχει την λαϊκή εντολή και την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτή θα κρίνει γνωρίζοντας όλα τα στοιχεία και τις παραμέτρους της υπόθεσης (μιας και δεν έπεσαν απο το φεγγάρι, όλοι τους γνωρίζουν ότι έγινε, μάλιστα ο Ζαγοράκης έπαιζε και στην ομάδα τότε) και θα αποφασίσει με βάση τα κριτήρια, τις προτεραιότητες, τις δυνατότητες και τα πιστεύω της και θα πράξει ότι αυτή κρίνει καλύτερο για τον ΠΑΟΚ.
Όταν η διοίκηση ολοκληρώσει το έργο της, θα κρίνει η ιστορία και όλοι εμείς μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τι προσέφερε και τι δεν προσέφερε αυτή η διοίκηση στον ΠΑΟΚ και αν το έργο της κρίνεται επιτυχημένο ή αποτυχημένο.

Ποιά είναι η άποψή επι αυτού? Έχεις διαφορετική άποψη? Θα ήθελα να την ακούσω, με ενδιαφέρει.
Γενικά διαφωνεί κάποιος (με τα bold :D) ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Παρ 15 Ιαν 2010, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συμφωνω απολυτα αρη δεν εχω να προσθεσω τιποτα...οι αποψεις καλο ειναι να ακουγονται ειτε τον θελει καποιος για τους λογους του ειτε δεν το θελει...αλλωστε εγω παντα ειμαι της αποψης οτι η διαφωνια ειναι υγεια...αλλα οι αποψεις να μην οδηγουν στον φανατισμο με αποτελεσμα να παρεκτρεπομαστε ειτε μαλωνοντας μεταξυ μας ειτε καταφευγοντας σε λαθη και ψεματα...αλλωστε ολοι το καλο του ΠΑΟΚ εχουμε σαν κοινο...πιστευω οτι οι αποψεις και των 2 ''στρατοπεδων'' τυγχανουν της κατανοησης απο ολους αυτο ειναι σιγουρο και ας μην το παραδεχοται ολοι..στην τελικη το μπαλακι παει στη διοικηση που ολοι εμπιστευομαστε αυτη εχει και το μαχαιρι και το καρπουζι και αυτη κρινεται στα λαθη αυτη επικροτειται στα σωστα...εμεις τις αποψεις μας τις εκφρασαμε(δεν τις επιβαλλαμε)...σουπερ4 δεν ημασταν και δε θα γινουμε ποτε αλλωστε εμεις λεμε την αποψη μας δεν κανουμε οτι μας πουνε σαν στρατιωτακια να πεφτουμε πχ κατηγορια και να τα βλεπουμε ροδινα... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Σαν ένδειξη καλής πρόθεσης θα αλλάξω "signature" ( :D ) για να μην προκαλώ αδερφούς (παρά τις όποιες διαφωνίες μπορεί να έχουμε) ΠΑΟΚτσήδες. Άσχετα με τον αν πιστεύω πως υπάρχει και αυτή η "τάση" στους κόλπους της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας, αναγνωρίζω ότι δεν πρέπει επ'ουδενί λόγο να προκαλούμε και να "χτυπάμε" αδερφούς μας (ακόμα και αν διαφωνούμε μεταξύ μας) και το αποσύρω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”