Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
Μισό γιατί θα τρελαθούμε κιόλας στο τέλος.
Δεν έγινε σύγκριση αγωνιστική του Σαλπιγγίδη με τον Κούδα.
Έγινε σύγκριση της εποχής εκείνης στην περίπτωση Κούδα με το τι επικρατεί σήμερα αντίστοιχα.
Στην περίπτωση Κούδα πήγε στον Ολυμπιακό ή δεν πήγε?
Πήγε.
Το τι γράψανε οι φυλλάδες τις εποχής εκείνης όπως το εμετικό άρθρο που παρουσίασα σας πείραξε?
Υπήρξε και αυτό και κάποιος μάλαξ το έγραψε.
Πόσα τέτοια άρθρα δεν παρουσιάζονται καθημερινά όσο ο ΠΑΟΚ δυναμώνει?
Πόσα έχουν γραφτεί για τον Ζαγοράκη τον Σάντος τον Γκαρσία και πόσους άλλους?
Το απάτη τράβελ σε Ευρωπαικό αγώνα και τις κουμπαριές τις ξεχάσαμε?
Πόσοι απο εσάς αντιδράτε στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης πατώντας απλά ένα κουμπί?
Το off.
Αν θέλετε πόσοι απο εμάς παίρνουν τηλέφωνα στις εκπομπές τους στέλνοντας καθημερινά περισσότερα SMS απο όσα στείλαμε για τον Σαλπιγγίδη για να μην φύγει ενώ στην ΑΜΚ όλοι θα συχνάζουμε στα γνωστά πέριξ του σταδίου Τούμπας?
Οι ρετσίνες γιατί δεν ενοχλούν όταν έχουμε δυσβάσταχτα χρέη ενεργά?
Υπήρξε αντίδραση απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή?
Φυσικά.
Της πουτ@νας έγινε για τον παίχτη που έκλεψε ο Ολυμπιακός.
Ούτε η χούντα δεν βαστούσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είχε δίκιο και όλη η Ελλάδα τότε μαζί.
Ας είναι καλά ο Στρατηγός Παντελάκης που του σπάζανε το μαγαζί αργότερα οι δικοί μας γιατί δεν ήταν μεγαλοεπενδυτής.
Ένα παράδειγμα που ακόμα ψιθυρίζουν μερικοί οπαδοί στον σύγχρονο ΠΑΟΚ ψόφιοι για μεταγραφές αεροδρομίου και υπερβάσεις και οδηγούν σε χρέη και συγκρούσεις μετέπειτα.
Να θυμίσω αντιδράσεις για τις μεταγραφές Φερνάντεζ Μελίσση Χριστοδουλόπουλου που είναι ποιο σύγχρονες?
Δεν χρειάζεται.
Θα θυμίσω όμως την εποχή που όλοι μας ζήσανε ότι ο παίχτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκλάπη απο το πούστικο σωματείο του Παναθηναικού.
Το κόλπο πάει ως εξής.
Βρίσκουμε στον ΠΑΟΚ έναν μεγαλοεπιχειρηματία.
Τον φυτεύουμε εκεί.
Στην συνέχεια ο άνθρωπος που αγωνίζεται για τα συμφέροντα μας αφού κάνει ότι κάνει και θολώνει τα μάτια του λαού με κανά κυπελλάκι και έχει καταχρεώσει το αντίπαλο σωματείο με υπερκοστολόγηση παιχτών αλλά και με περίεργες δοσοληψίες και συμμετοχή σε τεράστια με την ανοχή του κράτους σκάνδαλα εμφανίζονται μετέπειτα τα χρέη.
Μετά πάμε σαν κύριοι και παίρνουμε ότι καλύτερο ταλέντο ή παίχτη διαθέτει μιας και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά ο αντίπαλος.
Δίδουμε και 2-3 ξυλοκόπους που έχουμε για πέταμα να περνάει η χρονιά του και να γυρνάνε οι αγωνιστικές να το παίξουμε και καλοί και υπεράνω υποψίας.
Και άσε τους άλλους να βολοδέρνουν και να σκοτώνονται για το τι έγινε και το πως.
Υπάρχουν αποδείξεις κύριοι ότι ο Σάλπι έβαλε τα λεφτά στην τσέπη και την έκανε?
Αλλά όταν λέμε αποδείξεις αποδείξεις με στοιχεία και όχι φωνασκίες και μου είπαν εμένα έτσι έγιναν.
Και γιατί να μην τα έφαγε ο Γού?
Ναι αυτά απο τα SMS και τις συναυλίες?
Έχει κανένας τον τραπεζικό λογαριασμό ανοίξει του Σαλπιγγίδη και το γνωρίζει?
Έφυγε με πολλά λεφτά?
Τι περίμενες να κάνει να κάτσει σε μια ομάδα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και φαινόταν?
Να βγεί και να μιλήσει για τον Γούμενο?
Δεν πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του δηλαδής?
Τον Μπάγιεβιτς που έλεγε τι μαλακίες είναι αυτές στον Μπατατούδη στις τηλεοράσεις τα ξεχάσαμε?
Τα επεισόδια με την Παρί για να κάνουμε ζημιά σε ποιον?
Στον ΠΑΟΚ?
Τα ξεχάσαμε??
Αυτό που θέλω να πω για να συντομεύω αν και είναι πολλά και δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να ξύνω πληγές αλλά αντιθέτως να σας υπενθυμίσω ότι σε κάθε περίπτωση έχουμε επανάληψη γεγονότων απο τόσα διαφορετικά πράγματα ιστορικά καταγεγραμμένα μιας και εδώ μέσα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ σαν ολότητα.
Αυτός ήταν ο σκοπός και όχι κακοπροαίρετος με το παράδειγμα του Κούδα.
Και όχι να σας πικάρω ούτε να υποδείξω το τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση Σαλπιγγίδη (που μας δίχασε προς στιγμή θέλω να πιστεύω) και να μη το ξαναδώ ποτέ σε επόμενο αγώνα της ομάδας μας γιατί με θλίβει αυτή η εικόνα.
Οι αντιδράσεις ακόμα και απο το ατυχές παράδειγμα έδειξαν το πως αντιδράμε.
Και αυτό πρέπει να μας βάζει σε προβληματισμούς και είχα σκοπό να κεντρίσω με το ενδιαφέρον σας και όχι το τι ισχύει στις περιπτώσεις όπως επισημάνατε αλλά να εξετάσουμε μέσα μας τις επιπτώσεις απο τις πράξεις μας στην ίδια την ομάδα όταν βρισκόμαστε αντίθετοι με κάτι που δεν συμφωνούμε με αυτήν και είναι ενάντια στα δικά μας θέλω.
Η λέξη προδότης και ρουφιάνος είναι βαριά για να κατηγορήσεις κάποιον.
Ειδικά όταν κανείς δεν έχει τα απόλυτα στοιχεία για να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί και η κάθε πηγή ιστορικά μπορεί να αμφισβητηθεί μιας και δεν γνωρίζουμε τα βίτσια του συγγραφέα της.
Και αυτό μάλιστα ανεξαρτήτου εποχής.
Στο δικό μου παραμύθι δράκο δεν έχει.
Ηθικό δίδαγμα ελπίζω να έχει.
Δεν έγινε σύγκριση αγωνιστική του Σαλπιγγίδη με τον Κούδα.
Έγινε σύγκριση της εποχής εκείνης στην περίπτωση Κούδα με το τι επικρατεί σήμερα αντίστοιχα.
Στην περίπτωση Κούδα πήγε στον Ολυμπιακό ή δεν πήγε?
Πήγε.
Το τι γράψανε οι φυλλάδες τις εποχής εκείνης όπως το εμετικό άρθρο που παρουσίασα σας πείραξε?
Υπήρξε και αυτό και κάποιος μάλαξ το έγραψε.
Πόσα τέτοια άρθρα δεν παρουσιάζονται καθημερινά όσο ο ΠΑΟΚ δυναμώνει?
Πόσα έχουν γραφτεί για τον Ζαγοράκη τον Σάντος τον Γκαρσία και πόσους άλλους?
Το απάτη τράβελ σε Ευρωπαικό αγώνα και τις κουμπαριές τις ξεχάσαμε?
Πόσοι απο εσάς αντιδράτε στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης πατώντας απλά ένα κουμπί?
Το off.
Αν θέλετε πόσοι απο εμάς παίρνουν τηλέφωνα στις εκπομπές τους στέλνοντας καθημερινά περισσότερα SMS απο όσα στείλαμε για τον Σαλπιγγίδη για να μην φύγει ενώ στην ΑΜΚ όλοι θα συχνάζουμε στα γνωστά πέριξ του σταδίου Τούμπας?
Οι ρετσίνες γιατί δεν ενοχλούν όταν έχουμε δυσβάσταχτα χρέη ενεργά?
Υπήρξε αντίδραση απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή?
Φυσικά.
Της πουτ@νας έγινε για τον παίχτη που έκλεψε ο Ολυμπιακός.
Ούτε η χούντα δεν βαστούσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είχε δίκιο και όλη η Ελλάδα τότε μαζί.
Ας είναι καλά ο Στρατηγός Παντελάκης που του σπάζανε το μαγαζί αργότερα οι δικοί μας γιατί δεν ήταν μεγαλοεπενδυτής.
Ένα παράδειγμα που ακόμα ψιθυρίζουν μερικοί οπαδοί στον σύγχρονο ΠΑΟΚ ψόφιοι για μεταγραφές αεροδρομίου και υπερβάσεις και οδηγούν σε χρέη και συγκρούσεις μετέπειτα.
Να θυμίσω αντιδράσεις για τις μεταγραφές Φερνάντεζ Μελίσση Χριστοδουλόπουλου που είναι ποιο σύγχρονες?
Δεν χρειάζεται.
Θα θυμίσω όμως την εποχή που όλοι μας ζήσανε ότι ο παίχτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκλάπη απο το πούστικο σωματείο του Παναθηναικού.
Το κόλπο πάει ως εξής.
Βρίσκουμε στον ΠΑΟΚ έναν μεγαλοεπιχειρηματία.
Τον φυτεύουμε εκεί.
Στην συνέχεια ο άνθρωπος που αγωνίζεται για τα συμφέροντα μας αφού κάνει ότι κάνει και θολώνει τα μάτια του λαού με κανά κυπελλάκι και έχει καταχρεώσει το αντίπαλο σωματείο με υπερκοστολόγηση παιχτών αλλά και με περίεργες δοσοληψίες και συμμετοχή σε τεράστια με την ανοχή του κράτους σκάνδαλα εμφανίζονται μετέπειτα τα χρέη.
Μετά πάμε σαν κύριοι και παίρνουμε ότι καλύτερο ταλέντο ή παίχτη διαθέτει μιας και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά ο αντίπαλος.
Δίδουμε και 2-3 ξυλοκόπους που έχουμε για πέταμα να περνάει η χρονιά του και να γυρνάνε οι αγωνιστικές να το παίξουμε και καλοί και υπεράνω υποψίας.
Και άσε τους άλλους να βολοδέρνουν και να σκοτώνονται για το τι έγινε και το πως.
Υπάρχουν αποδείξεις κύριοι ότι ο Σάλπι έβαλε τα λεφτά στην τσέπη και την έκανε?
Αλλά όταν λέμε αποδείξεις αποδείξεις με στοιχεία και όχι φωνασκίες και μου είπαν εμένα έτσι έγιναν.
Και γιατί να μην τα έφαγε ο Γού?
Ναι αυτά απο τα SMS και τις συναυλίες?
Έχει κανένας τον τραπεζικό λογαριασμό ανοίξει του Σαλπιγγίδη και το γνωρίζει?
Έφυγε με πολλά λεφτά?
Τι περίμενες να κάνει να κάτσει σε μια ομάδα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και φαινόταν?
Να βγεί και να μιλήσει για τον Γούμενο?
Δεν πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του δηλαδής?
Τον Μπάγιεβιτς που έλεγε τι μαλακίες είναι αυτές στον Μπατατούδη στις τηλεοράσεις τα ξεχάσαμε?
Τα επεισόδια με την Παρί για να κάνουμε ζημιά σε ποιον?
Στον ΠΑΟΚ?
Τα ξεχάσαμε??
Αυτό που θέλω να πω για να συντομεύω αν και είναι πολλά και δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να ξύνω πληγές αλλά αντιθέτως να σας υπενθυμίσω ότι σε κάθε περίπτωση έχουμε επανάληψη γεγονότων απο τόσα διαφορετικά πράγματα ιστορικά καταγεγραμμένα μιας και εδώ μέσα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ σαν ολότητα.
Αυτός ήταν ο σκοπός και όχι κακοπροαίρετος με το παράδειγμα του Κούδα.
Και όχι να σας πικάρω ούτε να υποδείξω το τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση Σαλπιγγίδη (που μας δίχασε προς στιγμή θέλω να πιστεύω) και να μη το ξαναδώ ποτέ σε επόμενο αγώνα της ομάδας μας γιατί με θλίβει αυτή η εικόνα.
Οι αντιδράσεις ακόμα και απο το ατυχές παράδειγμα έδειξαν το πως αντιδράμε.
Και αυτό πρέπει να μας βάζει σε προβληματισμούς και είχα σκοπό να κεντρίσω με το ενδιαφέρον σας και όχι το τι ισχύει στις περιπτώσεις όπως επισημάνατε αλλά να εξετάσουμε μέσα μας τις επιπτώσεις απο τις πράξεις μας στην ίδια την ομάδα όταν βρισκόμαστε αντίθετοι με κάτι που δεν συμφωνούμε με αυτήν και είναι ενάντια στα δικά μας θέλω.
Η λέξη προδότης και ρουφιάνος είναι βαριά για να κατηγορήσεις κάποιον.
Ειδικά όταν κανείς δεν έχει τα απόλυτα στοιχεία για να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί και η κάθε πηγή ιστορικά μπορεί να αμφισβητηθεί μιας και δεν γνωρίζουμε τα βίτσια του συγγραφέα της.
Και αυτό μάλιστα ανεξαρτήτου εποχής.
Στο δικό μου παραμύθι δράκο δεν έχει.
Ηθικό δίδαγμα ελπίζω να έχει.
Αδελφέ gash σου βγάζω το καπέλο. Πολλοί νέοι δεν τα ξέρουν. .

Τα λόγια σου είναι ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια.

Τα λόγια σου είναι ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια.
gash04 έγραψε: Τι περίμενες να κάνει να κάτσει σε μια ομάδα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και φαινόταν?
ΝΑΙ.-
ΠΑΟΚ δεν ειναι?
ΝΑΙ.-
ΠΑΟΚ είσαι εσύ που πολεμάς για αυτόν.
Όχι ο κάθε παίχτης που παίζει στην ομάδα.
Και ο Καλλιτζάκης ΠΑΟΚ (το τσεκούρι) ήταν αλλά στον Παναθηναικό έπαιζε.
Όχι ο κάθε παίχτης που παίζει στην ομάδα.
Και ο Καλλιτζάκης ΠΑΟΚ (το τσεκούρι) ήταν αλλά στον Παναθηναικό έπαιζε.
-
Ναι αλλα εσεις μου τον παρουσιαζετε για μεγα ΠΑΟΚτση που θα χαρισει τα λεφτα και θα ερθει στην ομαδα της καρδιας του?
που ησουν τοτε δημητρη να μας το δειξεις?
που ησουν τοτε δημητρη να μας το δειξεις?
- Kostomanolis
city_boy...
Κόλλησε ή βελόνα...
Ξεκόλλα από το παρελθόν!
Μόνο έτσι θα έχουμε παρόν και το σημαντικότερο ΜΕΛΛΟΝ!
Κόλλησε ή βελόνα...
Ξεκόλλα από το παρελθόν!
Μόνο έτσι θα έχουμε παρόν και το σημαντικότερο ΜΕΛΛΟΝ!
εχω κανει 150 ποσταρισματα υπερ της επιστροφης αλλα και εγω εκεινη την εποχη η αληθεια ειναι οτι αυτο περιμενα.city_boy έγραψε:gash04 έγραψε: Τι περίμενες να κάνει να κάτσει σε μια ομάδα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και φαινόταν?
ΝΑΙ.-
ΠΑΟΚ δεν ειναι?
ΝΑΙ.-
ο δημητρακης ειναι παοκτσακι ελεγα, δεν θα παει πουθενα. το οτι δεν αντεξε ομως το θεωρω ανθρωπινο και οχι προδοσια.
Και προδοσία να είναι φίλε μου κος αυτό το "εμείς" κι "εσείς" κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό σε ΕΜΑΣ, τον ΠΑΟΚ.
- sidpanos
ρε φίλε πραγματικά από όλο το κείμενο εκεί κόλλησες?city_boy έγραψε:gash04 έγραψε: Τι περίμενες να κάνει να κάτσει σε μια ομάδα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και φαινόταν?
ΝΑΙ.-
ΠΑΟΚ δεν ειναι?
ΝΑΙ.-
τόσο πολύ πονάει που είναι ΠΑΟΚ ο σαλπιγγίδης?
Για τα άλλα που είπε ο γκας γτ δεν απαντάς?
για τις ρετσίνες στο γήπεδο
για την παρί σεντ ζερμέν
για τις μεταγραφές του μπάεβιτς[τρομάρα του] που υπερχρέωσαν την ομάδα
ο τζων γου και ο γεράκος ξέρετε που βρίσκονται...γτ δεν πάτε να συζητήσετε μαζί τους όσοι διαφωνείτε?
ποιός έφταιγε στην περίπτωση σάλπι..ο ίδιος ή ο ηγούμενος που του είπε οτι ή θα μείνεις και θα καταστραφούμε ή θα φύγεις και θα σωθούμε
και μην μ πείς τώρα οτι μπορούσε να πεί οτι ο ηγούμενος μ είπε έτσι και έτσι δημόσια...
για πλάκα ο τζων γου πλήρωνε δημοσιοκάφρους να βγάλουν ψεύτικες ειδήσεις...οτι ο ΠΑΟΚ σώζεται με την πώληση σάλπι αλλά ο ίδιος θέλει να μείνει για να είναι κοντά στην οικογένειά του...την πάρτη του δηλαδή....
τι θα έλεγες πάλι?
ο προδότης ο μ@λακας ο κοντός που θέλει την καταστροφή του ΠΑΟΚ...
έπειτα πόσα λαμόγια υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο?
είναι τόσο λάθος αυτή η ερώτηση..πόσες σωστές παε υπάρχουν...2...και τώρα εμείς 3...
είδες κανέναν απλήρωτο παίχτη να βγαίνει να λέει τίποτα?
η β' εθνική πέρσυ σταμάτησε τόσες αγωνιστικές...βγήκε κανένας ποδοσφαιριστής να πεί τίποτα?
αυτούς τους φαλακρούς συνήθως,χοντρομπαλάδες με μαύρα που είναι γύρω γύρω απο τα λαμόγια τους ξέρεις?
εσύ όχι αλλά αυτοι με μια εντολή σε γνωρίζουν άνετα...
προς θεού...δεν θέλω να αδικήσω κανέναν..αλλά δεν γεννήθηκα βλάκας...
τα λεφτά απο την συναυλία πως μπορούν να λένε με τόση ευκολία οτι τα πήρε ο κοντός?
υπάρχουν αποδείξεις?αυτοί που του τα έδιναν δεν έπρεπε να πάρουν μια απόδειξη ή ένα πειστήριο ότι τα πήρε?
γτ όλος ο κόσμος έτσι λειτουργει...
τι του είπαν?έλα δημητράκη αγόρι μου να πιείς ένα καφέ,πάρε 300.000?
για το μαγαζί του παντελάκη τί έχουν να πούνε αυτοί που τα σπάσανε?
τίποτα...
αντε λοιπόν να αφήσουν τη διοίκηση να διοικήσει και να κοιτάξουν να οργανωθούν σωστότερα ώστε να κάνουν όλα τα μικρά της θεσ/νίκης ΠΑΟΚτσάκια...
και όχι μόνο οι δικοί μας[θεσ/νίκη]
και οι υπόλοιποι απο επαρχία[κυρίως β.ελλάδα] ας αφήσουν τις ανακοινώσεις και ας κάνουν ΠΑΟΚτσάκια..
- DimisK
- Επικοινωνία:
Η αυτοκριτική είναι δύσκολο πράγμα Πάνο μου και θέλει δύναμη και μεγαλείο ψυχής. Κι αυτό δεν το έχουν όλοι....sidpanos έγραψε:
ρε φίλε πραγματικά από όλο το κείμενο εκεί κόλλησες?
τόσο πολύ πονάει που είναι ΠΑΟΚ ο σαλπιγγίδης?
Για τα άλλα που είπε ο γκας γτ δεν απαντάς?
για τις ρετσίνες στο γήπεδο
για την παρί σεντ ζερμέν.