city_boy έγραψε:arisk έγραψε:Πάντως πολλοί απο εμάς τους υπερπαοκτσήδες, αν ανέβει κανα 5ευρο το απλό εισιτήριο ή κανα 50ευρο το διαρκείας θα γυρίσουμε ανάποδα όλη την Τούμπα, τα ραδιόφωνα και τα φόρουμ απο τη γκρίνια... Αν κάποιος (όποιος και αν είναι αυτός) έρθει στην ομάδα με 400-500.000 χιλιάδες ευρώ δεν τρέχει κάστανο, σιγά τι έκανε... Έρε άπλες που είμαστε μερικοί...
ειναι ντροπη και καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβεις σουπερ 4, να συγκρινεις τα λεφτα του απλου λαου που ποναει αυτο που χρηματοδοτει με τα λεφτα που περνει ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης οποιος και αν ειναι αυτος που δεν θα τα βγαλεις ουτε σε δεκα ζωες μονο και μονο για τον υπερασπισεις
Ας πούμε (για την πρόοδο της συζήτησης) ότι έχεις δίκιο σε όλα τα υπόλοιπα θέματα... Θέλω να κάνω (πάλι) μόνο μία ερώτηση (στην οποία ορισμένοι έχουν αποκτήσει ειδικότητα στο να αποφεύγουν να απαντήσουν)...
Έχει έρθει ποτέ να παίξει στην ομάδα σου (σε οποιοδήποτε άθλημα θέλεις) κάποιος αθλητής που να δεχτεί να αμειφθεί με 500.000 (ή 400.000 αν θέλεις) ευρώ το χρόνο λιγότερα απ'ότι θα έπαιρνε κάπου αλλού...?? Θύμισε μου σε παρακαλώ γιατί δυσκολεύομαι λιγάκι... Δεν βρήκες έ.??
Για σένα αυτό είναι ασήμαντο...??
Και που λές λοιπόν Super4, το ποσό των 500.000 ευρώ είναι κατα προσέγγιση το 8-9% της (όντως έχεις δίκιο σε αυτό) μεγάλης περιουσίας του Σαλπιγγίδη (και του όποιου ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη μιάς και ώς γνωστόν οι ποδοσφαιριστές αμείβονται αδρά)... Ξέρεις πολλούς να έχουν έρθει να παίξουν στον ΠΑΟΚ με 35-40% λιγότερα χρήματα απ'ότι θα έπαιρναν αλλού...?? Ξέρεις πολλούς να έχουν χαρίσει (με οποιονδήποτε τρόπο θέλεις εσύ) ένα τέτοιο ποσοστό της περιουσίας τους στην ομάδα...?? Εγώ ξέρω ελάχιστους... Εσύ...?? Αυτοί λοιπόν που μπορούσαν να το κάνουν και δεν το έκαναν δεν ήταν ΠΑΟΚτσήδες...?? Ή μήπως ήταν αλλά ισχύει ότι γουστάρουμε, όποτε γουστάρουμε, για όποιον γουστάρουμε...?? Για βγάλτε το ΠΑΟΚόμετρο απο την τσέπη και ξεκινήστε να μετράτε όπως συνηθίζουν ορισμένοι να κάνουν τώρα τελευταία...
Υ.Γ. Όσο για τα λεφτά του απλού λαού, αυτοί οι οποίοι γκρινιάζουν για τις τιμές των διαρκείας, των εισιτηρίων και των αμκ συνήθως δεν είναι τα απλά φτωχαδάκια ΠΑΟΚτσάκια... Αυτοί στεγνώνουν το σκατό τους και τα στάζουν για την ομάδα που λατρεύουν... Αυτοί που γκρινιάζουν είναι οι δήθεν "άπλες" που τα σκορπάνε στα μπουζούκια, στα κάμπριο και στα τζιπάκια, αλλα όταν πρόκειται για την ομάδα όλα τους φαίνοννι ακριβά (
λες και θα τα βάλει στην τσέπη του ο Ζαγοράκης και δεν θα τα ρίξει στην ομάδα) και θυμούνται την οικονομική κρίση...