Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
- PABLO GARCIA1
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
το θέμα για μένα δεν είναι καθόλου κουράστικο αλλά πολύ σημαντικό για πολλούς και εύκολα κατανοητούς λόγους.
Αν και έχω άλλη εντύπωση-καθώς η Κούλα δεν έχει ποσοστό μεταπώλησης αλλά ποσοστό ιδιοκτησίας στον παίκτη, που είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα-ας πειστώ ότι είναι έτσι, τέσπα....
Αν και έχω άλλη εντύπωση-καθώς η Κούλα δεν έχει ποσοστό μεταπώλησης αλλά ποσοστό ιδιοκτησίας στον παίκτη, που είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα-ας πειστώ ότι είναι έτσι, τέσπα....
- sidpanos
αποστόλη είναι ο αναποφάσιστος...
εκείνος που μένει τελευταίος στην παρέα και τον ρωτάνε όλοι καθώς η απάντηση του θα κρίνει την έκβαση του αποτελέσματος....
και εκείνος λέει...εεε το πρώτο,όχι το δεύτερο,το τρίτο....
και κάπου εκεί βάζει τα κλάματα γτ το βάρος της ευθυνης είναι τεράστιο και τρέχει στο άλλο δωμάτιο
εκείνος που μένει τελευταίος στην παρέα και τον ρωτάνε όλοι καθώς η απάντηση του θα κρίνει την έκβαση του αποτελέσματος....
και εκείνος λέει...εεε το πρώτο,όχι το δεύτερο,το τρίτο....
και κάπου εκεί βάζει τα κλάματα γτ το βάρος της ευθυνης είναι τεράστιο και τρέχει στο άλλο δωμάτιο

- PABLO GARCIA1
- ΑποστόληςΑ
arisk έγραψε:Πάντως πολλοί απο εμάς τους υπερπαοκτσήδες, αν ανέβει κανα 5ευρο το απλό εισιτήριο ή κανα 50ευρο το διαρκείας θα γυρίσουμε ανάποδα όλη την Τούμπα, τα ραδιόφωνα και τα φόρουμ απο τη γκρίνια... Αν κάποιος (όποιος και αν είναι αυτός) έρθει στην ομάδα με 400-500.000 χιλιάδες ευρώ δεν τρέχει κάστανο, σιγά τι έκανε... Έρε άπλες που είμαστε μερικοί...![]()
ειναι ντροπη και καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβεις σουπερ 4, να συγκρινεις τα λεφτα του απλου λαου που ποναει αυτο που χρηματοδοτει με τα λεφτα που περνει ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης οποιος και αν ειναι αυτος που δεν θα τα βγαλεις ουτε σε δεκα ζωες μονο και μονο για τον υπερασπισεις
μην μου τον γυρνατε σαν ηρωα ρε παιδια αν ειναι δυνατον
Μπορείτε να επιλέξετε 1 επιλογή
1. ΥΠΕΡ
126 53%
2. ΚΑΤΑ
40 17%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
74 31%
Πάλι 101% . Πείτε μετά ότι δεν είναι στημένο.
1. ΥΠΕΡ
126 53%
2. ΚΑΤΑ
40 17%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
74 31%
Πάλι 101% . Πείτε μετά ότι δεν είναι στημένο.
Όντως το 1% σφάλμα του Σέρβερ επηρεάζει πολύ την διαφορά στην ψηφοφορία ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες που ψήφισαν και ασχολήθηκαν με το θέμα σοβαρά εδώ μέσα. 

-
Ο Σαλπιγγίδης δεν ξέρω αν θα έρθει ή δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να αποφασίσει να επιστρέψει. Βλέπει πως οι περισσότεροι ή τον υποστηρίζουν ή κρατούν ουδέτερη στάση... διστυχώς υπάρχουν ακόμα εκείνοι που τον βρίζουν. Ακόμα και ο Σάντος έχει αναγνωρίσει την αξία του. Τώρα όμως ας τα ζυγίσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Έχει απορρίψει τις προτάσεις ανανέωσης που του έκαναν οι βάζελοι, παρότι του δίνουν μπόλικα χρήματα. Δηλαδή δύο ενδεχόμενα απέμειναν... να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ή να φύγει για το εξωτερικό για να βγάλει χρήμα και όνομα(ή να σταματήσει το ποδόσφαιρο,χαχα!). Αν το σκεφτούμε με την λογική θα έπρεπε να ήταν τρελός για να έρθει στον ΠΑΟΚ... αλλά υπάρχει κανένας ΠΑΟΚτζής που να τα έχει καλά με τα λογικά του; Ας ελπίσουμε πως έχουμε να κάνουμε με έναν νέο Κούδα!
Υ.Γ. Είμαι καινούργιος εδώ, διάβασα και τους κανόνες και σας χαιρετάω όλους.
Υ.Γ. Είμαι καινούργιος εδώ, διάβασα και τους κανόνες και σας χαιρετάω όλους.
Αυτό το "ότι πει η διοίκηση" γιατί μπήκε στη δημοσκόπηση;; Εκτιμώ ότι "χαλάει" τα όποια συμπεράσματα από το poll... όσοι απαντάνε σε αυτή την επιλογή, απλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι υπέρ ή κατά...
Παίζουν τον ουδέτερο ρόλο όπως οι σύνδεσμοι για παράδειγμα που είναι ξεκάθαρα ουδέτεροι και ρίχνουν το μπαλάκι στην διοίκηση.
Με λιγότερα λόγια αν η διοίκηση το σκέφτεται να τον φέρει καλώς αν η διοίκηση σκέφτεται να μην τον φέρει τότε καλώς πάλι.
Με ακόμα λιγότερα λόγια
Γκρι αδερφέ.
Με λιγότερα λόγια αν η διοίκηση το σκέφτεται να τον φέρει καλώς αν η διοίκηση σκέφτεται να μην τον φέρει τότε καλώς πάλι.
Με ακόμα λιγότερα λόγια
Γκρι αδερφέ.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
καλα ρε νεκροθαφτη...σου εστειλα τον ψηφο μου εμπιστευτικα και με πληρη εχεμυθεια και συ το αυξησες σε 101%?gash04 έγραψε:Όντως το 1% σφάλμα του Σέρβερ επηρεάζει πολύ την διαφορά στην ψηφοφορία ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες που ψήφισαν και ασχολήθηκαν με το θέμα σοβαρά εδώ μέσα.
μα τι να κανω που την απαντηση μου δεν την ειχατε στις πιθανες...
βαλε και 4η επιλογη στ'@@@@ κι αν ερθει κι αν δεν ερθει, να ψηφισω ομορφα κι ωραια!

Kαλως ηρθες φιλαρακι. Να βαλω εναν πρτοβληματισμο . Ας το δουμε απο την πλευρα της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ( οχι την δικια μας προσωπικα ) και οχι απο την πλευρα του παιχτη.
Τι θελουμε για την ΟΜΑΔΑ μας ? Θελουμε το συμφερον που προτασσει η λογικη η' το συμφερον που προτασσει το θυμικο και το συναισθημα εν γενει ?
Επειδη ο ΠΑΟΚ ειναι μια μεγαλη ομαδα , με εκατονταδες χιλιαδες οπαδους σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης , με ΙΣΤΟΡΙΑ βγαλμενη μεσα απο πονο και αιμα , για αυτους λοιπον τους λογους ειναι ΤΑΓΜΕΝΗ για τα ψηλα και για ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ τιτλους και αξιωματα.
Ουτε η ομαδα-ανταρτης ειναι , ουτε η ομαδα οροσημο της αντιστασης κατα των μηχανορραφιων και του κατεστημενου ειναι. Ειναι ΟΜΑΔΑ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ.
Που σε οποιοδηποτε αλλο κρατος αυτου του πλανητη θα απολαμβανε τα κεκτημενα της εκτος απο εδω .
Αν λοιπον σε αυτη την προσπαθεια καταξιωσης ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης μπορει να συνεισφερει τα ΜΕΓΙΣΤΑ ( οχι απλη συμμετοχη ) τοτε καλως να ερθει.
Υ.Γ. Επειδη ισως καποιος απο τους συνοπαδους μου να μου θεσει θεμα ηθικης ταξεως η' υπερηφανειας . Εχω να πω οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με χαλαγε η παρουσια του Γκαγκατση στην κερκιδα , που με περναγαν πριονοκορδελα τοσα χρονια υπο την ΑΝΟΧΗ . Με τρελαινε η ιδεα του" Ποντιου Πιλατου " που τοσα χρονια δεν εβλεπε και δεν ακουγε τιποτα αποτις σφαγες.
Υ.Γ. 2 το μοντελο των ΜΟΝΟ καθολικων της Σελτικ και ΜΟΝΟ διαμαρτυρομενων της Ρειντζερς ποτε δεν με ενθουσιαζε. Ασε που δεν ειχε και αποτελεσματα.
Τι θελουμε για την ΟΜΑΔΑ μας ? Θελουμε το συμφερον που προτασσει η λογικη η' το συμφερον που προτασσει το θυμικο και το συναισθημα εν γενει ?
Επειδη ο ΠΑΟΚ ειναι μια μεγαλη ομαδα , με εκατονταδες χιλιαδες οπαδους σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης , με ΙΣΤΟΡΙΑ βγαλμενη μεσα απο πονο και αιμα , για αυτους λοιπον τους λογους ειναι ΤΑΓΜΕΝΗ για τα ψηλα και για ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ τιτλους και αξιωματα.
Ουτε η ομαδα-ανταρτης ειναι , ουτε η ομαδα οροσημο της αντιστασης κατα των μηχανορραφιων και του κατεστημενου ειναι. Ειναι ΟΜΑΔΑ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ.
Που σε οποιοδηποτε αλλο κρατος αυτου του πλανητη θα απολαμβανε τα κεκτημενα της εκτος απο εδω .
Αν λοιπον σε αυτη την προσπαθεια καταξιωσης ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης μπορει να συνεισφερει τα ΜΕΓΙΣΤΑ ( οχι απλη συμμετοχη ) τοτε καλως να ερθει.
Υ.Γ. Επειδη ισως καποιος απο τους συνοπαδους μου να μου θεσει θεμα ηθικης ταξεως η' υπερηφανειας . Εχω να πω οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με χαλαγε η παρουσια του Γκαγκατση στην κερκιδα , που με περναγαν πριονοκορδελα τοσα χρονια υπο την ΑΝΟΧΗ . Με τρελαινε η ιδεα του" Ποντιου Πιλατου " που τοσα χρονια δεν εβλεπε και δεν ακουγε τιποτα αποτις σφαγες.

Υ.Γ. 2 το μοντελο των ΜΟΝΟ καθολικων της Σελτικ και ΜΟΝΟ διαμαρτυρομενων της Ρειντζερς ποτε δεν με ενθουσιαζε. Ασε που δεν ειχε και αποτελεσματα.