Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Συμφωνώ,τα κλικ για να "φτάσεις" σε ορισμένες ενότητες είναι ήδη αρκετά.novito έγραψε:αντε για μερικους νομους εχει μια βαση. Αλλα για αλλους που χεις εναν συνδεσμο, τζαμπα κοπος... Ειπαμε να υπαρχει ταξινομηση, αλλα στο τελος θα χουμε πιο πολλες κατηγοριες απ οτι τοπικ...![]()
![]()
(ασε που τωρα ασχολουμαστε με τους παλαιμαχους και δεν ειμαστε για πολλα γεροι ανθρωποι...)
υ.γ. γνωμη μου παντα...
- PABLO GARCIA1
τι βλέπω??
νέες προσλήψεις η αστυνομία για πάταξη της εγκληματικότητας??
αντε καλορίζικοι και οι δυό σας...

αντε καλορίζικοι και οι δυό σας...
εχουμε βεβαια και λινκ για τις περισσοτερες υποενοτητες στην αρχικη, κατω απο καθε ενοτητα.... δε νομιζω να μας ξεφυγε καποια σημαντικη...Billy4 έγραψε:...
Συμφωνώ,τα κλικ για να "φτάσεις" σε ορισμένες ενότητες είναι ήδη αρκετά.

Ρε novito κοίτα λίγο και την ώρα στο forum γιατί πηγαίνει πίσω..... Πως είναι δυνατόν να κάνω post στις 11:50 και να μου το βγάζει στο forym 09:38 ;;;;;; Κάνε λίγο τα κουμάντα σου αν μπορείς.....
Εμένα μου το βγάζει κανονικά, οπότε πας Προφιλ > Ρυθμίσεις κοινότητας και επιλέγεις ζώνη ώρας UTC+2 

Ωραίος Ιταλέ.
Τώρα τα ονόματα των παιχτών μας εκτός απο τα πραγματικά ονόματα τους μπας και τα μάθει ο Μίνος σωστά αλλά και εμείς αποκτήσανε και τα νούμερα της φανέλας τους.
Good Job man!
Τώρα τα ονόματα των παιχτών μας εκτός απο τα πραγματικά ονόματα τους μπας και τα μάθει ο Μίνος σωστά αλλά και εμείς αποκτήσανε και τα νούμερα της φανέλας τους.
Good Job man!

-
Το φόρουμ σηκώθηκε πριν λίγο απο τον Στάλιονε που πάλεψε όλη νύχτα με το θηρίο για να το επαναφέρει με τεχνητές αναπνοές και ηλεκτροσόκ μετά απο αυτά που έπαθε ύστερα απο ηλεκτρονικό ντού βάρβαρων ΠΑΟΚτσήδων.
Μετά απο πέσιμο τουλάχιστον 20000 διαφορετικών υπολογιστών σε κεντρική σελίδα και πάνω απο 2000 διαφορετικούς υπολογιστές στο φόρουμ με την λήξη του σεξ με την μεγαλύτερη πόρνη της Ευρώπης στα λιμανάκια του Πειραιά προκλήθηκε σημαντική ζημιά στην βάση δεδομένων με αποτέλεσμα να έχουμε crash στον server.
Όλοι οι χρήστες παρακαλούνται να διευκοlinoυν το έργο μας αλλάζοντας τις ηλεκτρονικές τους ψηφιακές υπογραφές και να διορθώσουν στοιχεία του profile τους όπως τον τόπο διαμονής τους κλπ.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλό σερφάρισμα.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
Μετά απο πέσιμο τουλάχιστον 20000 διαφορετικών υπολογιστών σε κεντρική σελίδα και πάνω απο 2000 διαφορετικούς υπολογιστές στο φόρουμ με την λήξη του σεξ με την μεγαλύτερη πόρνη της Ευρώπης στα λιμανάκια του Πειραιά προκλήθηκε σημαντική ζημιά στην βάση δεδομένων με αποτέλεσμα να έχουμε crash στον server.
Όλοι οι χρήστες παρακαλούνται να διευκοlinoυν το έργο μας αλλάζοντας τις ηλεκτρονικές τους ψηφιακές υπογραφές και να διορθώσουν στοιχεία του profile τους όπως τον τόπο διαμονής τους κλπ.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλό σερφάρισμα.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
- Isaak the Greek
Tι εγινε ρε παιδια????
Μας τη πεσανε?????
And the moral of this story is............Derbies kill forum servers
Μας τη πεσανε?????

And the moral of this story is............Derbies kill forum servers

- Pegasus1589
Αυτή τη φορά πάντως δε χάλασαν καταχωρήσεις αλλά υπογραφές. Ευτυχώς γιατί αν γινόταν δεύτερη φορά, θα ήταν μοιραίο και το ξέρουμε όλοι... Μπράβο στο stallion!
Πανηγυρτζήδες ακόμα και στο φόρουμ, δεν έμεινε τίποτα όρθιο για μια νίκη στο πρωτάθλημα, πού να πάρουμε και κύπελλο...

Πανηγυρτζήδες ακόμα και στο φόρουμ, δεν έμεινε τίποτα όρθιο για μια νίκη στο πρωτάθλημα, πού να πάρουμε και κύπελλο...

Καλά αν είχαμε ζημιά και σε πόστ δήλωνα παραίτηση την άλλη μέρα.
Όσο για την ζημιά στις υπογραφές μικρό το κακό και μάλλον στα bold πρέπει να έγινε.
Καλά εδώ σπάσαμε την πρώτη Ευρωπαική κούπα όταν πήραμε στο μπάσκετ στο φόρουμ θα κολλούσαμε?
Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει όταν θα σηκώσουμε και την πρώτη Ευρωπαική στο ποδόσφαιρο όπως το πάμε μετά απο λίγα χρόνια

Όσο για την ζημιά στις υπογραφές μικρό το κακό και μάλλον στα bold πρέπει να έγινε.
Καλά εδώ σπάσαμε την πρώτη Ευρωπαική κούπα όταν πήραμε στο μπάσκετ στο φόρουμ θα κολλούσαμε?
Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει όταν θα σηκώσουμε και την πρώτη Ευρωπαική στο ποδόσφαιρο όπως το πάμε μετά απο λίγα χρόνια

Δεν έχω σήμα
Δεν έχω υπογραφή
Σήμερα έκανα εγγραφή και έχω μόλις μία δημοσίευση (!)
Όλα αυτά για μία νίκη;
Δηλαδή όταν θα πάρουμε πρωτάθλημα τι θα γίνει; Black-out στη χώρα;
Δεν έχω υπογραφή
Σήμερα έκανα εγγραφή και έχω μόλις μία δημοσίευση (!)
Όλα αυτά για μία νίκη;
Δηλαδή όταν θα πάρουμε πρωτάθλημα τι θα γίνει; Black-out στη χώρα;
Μήπως το γεγονός ότι ο μοναδικός λογαριασμός που σβήστηκε είναι το ΑποστόληςΑ θέλει να μας πει κάτι?????

Το ότι τον αφήσαμε να ξαναγραφτεί τι πρέπει να μας πει όμως....??