Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω...αρκεί να δει κανείς σε πόσα γκολ-πέρα απ' τα δύο που έχει πετύχει-έχει συμβάλλει...έστω και σαν αλλαγή είναι χρησιμότατος...θα είναι μεγάλη χαζομάρα αν τον αφήσουμε να φύγει.ioanmits έγραψε:Εγώ πάντως έχω την πληροφόρηση ότι ο Λίνο θα είναι ίσως ο μόνος από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι που δεν θα ανανεώσει...
16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
- PABLO GARCIA1
Re: Ντορβαλίνο Άλβες Μασιέλ LINO
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Εννοώ τώρα τον Γενάρη! Θα γίνει βασικός από τον Φλεβάρη και θα παίξει και με την Εθνική (άλλα 200 χιλιάρικα) στη Νέα Αφρική!
μηπως εχουμε καλυτερο ή εστω καποιον μπακ απ ωστε να μην ανανεωσουμε;Orwell έγραψε:Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω...αρκεί να δει κανείς σε πόσα γκολ-πέρα απ' τα δύο που έχει πετύχει-έχει συμβάλλει...έστω και σαν αλλαγή είναι χρησιμότατος...θα είναι μεγάλη χαζομάρα αν τον αφήσουμε να φύγει.ioanmits έγραψε:Εγώ πάντως έχω την πληροφόρηση ότι ο Λίνο θα είναι ίσως ο μόνος από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι που δεν θα ανανεώσει...
μηπως παιρνει πολλα το παλληκαρι;
μηπως ειναι γερος;
δε νομιζω, θα ανανεωσει και ετσι πρεπει δηλαδη..
ειναι ο καλυτερος αθλητης, ντουρασελ οπως και ο βιτολο και δεν παρεκτρεπεται με νευρα
Παιδιά το γεγονός πως όντως αποδίδει καλά και συμμετέχει στα περισσότερα γκολ κλπ κλπ, δεν σημαίνει πως θα καταστραφεί η ομάδα αν αντικατασταθεί κάποια στιγμη. Χαλαρά..
Προσωπικά εκτιμώ τον Λίνο ώς παίκτη, νομίζω όμως πως δεν αργεί η στιγμή που θα παίζει ως αλλαγή. Στο κάτω κάτω έχουν περάσει οι εποχές που μόλις βρίσκαμε κάποιον αξιόλογο, κρεμόμασταν απο πάνω του. Παίζει μπάλα η ομάδα και δεν φοβάται. Σίγουρα είναι πολύ καλός, αλλά οχι και άριστος. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην ψάξουμε κάτι για τη θέση του..Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θέλω να φύγει.
Προσωπικά εκτιμώ τον Λίνο ώς παίκτη, νομίζω όμως πως δεν αργεί η στιγμή που θα παίζει ως αλλαγή. Στο κάτω κάτω έχουν περάσει οι εποχές που μόλις βρίσκαμε κάποιον αξιόλογο, κρεμόμασταν απο πάνω του. Παίζει μπάλα η ομάδα και δεν φοβάται. Σίγουρα είναι πολύ καλός, αλλά οχι και άριστος. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην ψάξουμε κάτι για τη θέση του..Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θέλω να φύγει.
δεν ειπαμε οτι θα γκρεμιστει κανενας
απλα δεν εχουμε καποιον καλυτερο
βασικα δεν εχουμε αλλον στη θεση του
αν φερουμε παικταρα και ενα φερελπι τοτε μονο βλεπω να φευγει, αλλιως αν ερθει παικταρας παιζει ο λινο παγκο,
οπως και να εχει δεν εδειξε η διοικηση και ο σαντος οτι ψαχνουν προς εκεινη τη θεση
μακαρι να ερθει ο ολιβαρες στα νιατα του και να φυγει ο λινο, εκτιμηση της καταστασης κανουμε..
απλα δεν εχουμε καποιον καλυτερο
βασικα δεν εχουμε αλλον στη θεση του
αν φερουμε παικταρα και ενα φερελπι τοτε μονο βλεπω να φευγει, αλλιως αν ερθει παικταρας παιζει ο λινο παγκο,
οπως και να εχει δεν εδειξε η διοικηση και ο σαντος οτι ψαχνουν προς εκεινη τη θεση
μακαρι να ερθει ο ολιβαρες στα νιατα του και να φυγει ο λινο, εκτιμηση της καταστασης κανουμε..
Τον εχω κραξει στο παρελθον και δικαιως, αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω την τεραστια βελτιωση του στο αμυντικο κομματι. Πλεον εχουμε ολοκληρωμενο αριστερο μπακ, ισως το καλυτερο του πρωταθληματος αυτην τη στιγμη.