Δεν έχει τρελό γέλιο όταν έχουν κάνει κλαρίνο και βάζει καπάκι τον ύμνο?gash04 έγραψε:Τον ύμνο τον παίξανε εκείνο που σφυρίζζζει να νοιώσουν υπερήφανοι οι εκατομμύρια οπαδοί?

Δεν έχει τρελό γέλιο όταν έχουν κάνει κλαρίνο και βάζει καπάκι τον ύμνο?gash04 έγραψε:Τον ύμνο τον παίξανε εκείνο που σφυρίζζζει να νοιώσουν υπερήφανοι οι εκατομμύρια οπαδοί?
Γυια ποιών λαίμαι;Orwell έγραψε:το δεδομένο μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι ότι δεν τον έπιασε στο στόμα του ο γνωστός γκαντέμης του site....οπότε υπάρχει ελπίδα γι' αυτόν....
Σε παρακαλώ!plato6 έγραψε:η κώλο ομάδα..και έμας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ Αναγέννηση Επανομής στα πέναλντι μας απέκλισε. τώρα θα παίζαμε εμείς με τον βάζελο..5 μπαλάκια θα τους πετούσαμε στο οακα.sidpanos έγραψε:πιερικέ γερά,τα πέναλτυ κοντά...![]()
Τι ήθελες και ανέφερες τον ακατανόμαστο;gash04 έγραψε:Βλέπω ότι ο κόσμος του παναθηναικού έχει γεμίσει τις κερκίδες του ΟΑΚΑ που φλέγεται.
Σκέτη κόλαση το γήπεδο για την αδηφάγο ομάδα που θέλει το ντάμπλ φέτος.
Ο Αποστόλης δήλωσε ότι η ομάδα της καρδιάς του θα περάσει τον παναθηναικό.
Συνεπώς Φόρτσα Πιερικάρααα έχεις και τις ίδιες εμφανίσεις.
Υ.Γ
Κοντεων το 2ο γκολάκιο με αντεπίθεση.
Και πολύ άντεξε μέχρι το 94... Αποστόλοης speaking... Τους έφαγες ρε Αποστόληηη...ΑποστόληςΑ έγραψε:Η β΄αγαπημένη ομάδα μου, ο Πιερικός, κατάφερε ΠΑΛΙ να μην χάσει εκτός έδρας αν και έπαιζε στον Εθνικό Πειραιά που ήταν δεύτερος στη βαθμολογία.
Είναι αξιοσημείωτο ότι......
Μια χαρά τα πήγε ο Πιερικός! Μην ξεχνάτε ότι έπαιζε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, που ρίχνει τεσσάρες! Και μόνο που άρον - άρον μπήκαν ο Νίνης, ο Σισέ και ο Καραγκούνης επιβεβαιώνει ότι ΔΕΝ είμαι καντέμης!gika έγραψε:Και πολύ άντεξε μέχρι το 94... Αποστόλοης speaking... Τους έφαγες ρε Αποστόληηη...ΑποστόληςΑ έγραψε:Η β΄αγαπημένη ομάδα μου, ο Πιερικός, κατάφερε ΠΑΛΙ να μην χάσει εκτός έδρας αν και έπαιζε στον Εθνικό Πειραιά που ήταν δεύτερος στη βαθμολογία.
Είναι αξιοσημείωτο ότι......
ΥΓ: Αν αυτή ειναι η β αγαπημένη ομάδα σου, πες σε παρακαλώ ότι η πρώτη είναι ο ΠΑΟ ή ο Αρης...!![]()