Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Εγώ πάντως λέω να πάρουμε τον Κοντέων. Τα καρφώνει ωραία τα γκολάκια.
Εσείς δεν σέβεστε τίποτα ρε. Απίστευτοι. Λέμε μια κουβέντα και μας παίρνετε με τις πέτρες λέγοντας οτι δε σεβόμαστε τη γνώμη σας κτλ κτλ, ενώ εσείς την ίδια ώρα έχετε ονειρώξεις με ενδεκάδες οι οποίες δεν σέβονται τις δικές μας απόψεις, βγάζοντας μάλιστα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ΜΑΣ (όλων μας) στην απ'έξω, προσφέροντας κι ένα χατηράκι όμως (αν φορμαριστεί) λές και ο άλλος είναι τσίτα στη φόρμα και ακόμα δεν ήρθε τον περάσατε εργομετρικά και παίζει και βασικός... Αυτό θα πεί στήριξη στην ομάδα. Εύγε. Ώχ ξέχασα, στήριξη στη διοίκηση είναι το ρητό. Σόρρυ!
Τι 'στε 'σεις ωρεϊ.
ΥΓ. Καλώς τον Εντίνιο. Ξεκίνα να καρφώνεις παιχταρά μου.
ΥΓ2. Ρε κος, 2η αλλαγή τον Βλάνταν ρε πασά μου? Με το σπαθί του είναι βασικός και για του χρόνου.
Τι 'στε 'σεις ωρεϊ.
ΥΓ2. Ρε κος, 2η αλλαγή τον Βλάνταν ρε πασά μου? Με το σπαθί του είναι βασικός και για του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Τετ 13 Ιαν 2010, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
είμαι διπλά χαρούμενος με την περίπτωση Εντίνιο
ο πρώτος λόγος είναι απλά ο εντίνιο
κάτι που προφανός έλειπε από τον ΠΑΟΚ
και δεύτερον τα βλέματα των πορτογάλων θα είναι πάνω στον Εντίνιο εν όψη μουντιάλ
κοίτας να δείς κίνητρο για τον 15 μύρια ρύτρα...
ο πρώτος λόγος είναι απλά ο εντίνιο
κάτι που προφανός έλειπε από τον ΠΑΟΚ
και δεύτερον τα βλέματα των πορτογάλων θα είναι πάνω στον Εντίνιο εν όψη μουντιάλ
κοίτας να δείς κίνητρο για τον 15 μύρια ρύτρα...
Μαγκες πιστευω επιδι θελει να παει μουντιαλ θα κανει πραγματα και θαυματα το μαυρακι...
Φυσικα μονοι κερδισμενοι εμεις.!
Ξερει μπαλα,πολυ μπαλα αρκει να εχει ορεξει και κανει θαυματα...!Τον πιστευω παρα πολυ!
Φυσικα μονοι κερδισμενοι εμεις.!
Ξερει μπαλα,πολυ μπαλα αρκει να εχει ορεξει και κανει θαυματα...!Τον πιστευω παρα πολυ!
Επιφυλακτικος για το θεμα εντινιο αφου ο Παοκ δεν ψαχνει περιφερειακο επιθετικο , αλλα για c.for για εκτελεστη. Εκει ειναι το προβλημα μας.
Μην κανουμε ελπιζω το συνηθες λαθος να παρουμε παικτη που παιζει σε αλλη θεση και να το βαλουμε περιπου εκει γυρω. Αυτα δεν γινονται.
Εκτος και αν παρουμε ακομα ενα στη θεση εκτελεστη στιλ νουνο γκομεζ, μοριεντεζ ΚΕΖΜΑΝ! κτλπ.
Κατα τα αλλα πολυ καλος παικτης γα τη θεση του και σε καλη ηλικια, και με καλουτσικη οψιον αγορας.
Μην κανουμε ελπιζω το συνηθες λαθος να παρουμε παικτη που παιζει σε αλλη θεση και να το βαλουμε περιπου εκει γυρω. Αυτα δεν γινονται.
Εκτος και αν παρουμε ακομα ενα στη θεση εκτελεστη στιλ νουνο γκομεζ, μοριεντεζ ΚΕΖΜΑΝ! κτλπ.
Κατα τα αλλα πολυ καλος παικτης γα τη θεση του και σε καλη ηλικια, και με καλουτσικη οψιον αγορας.
Να πάρουμε 2 δε το κόβω...
Άσε που το 4-5-1 πάει πολύ καλά και δε λέει να αλλάξει σε 4-4-2 και πειραματισμούς...
Άσε που το 4-5-1 πάει πολύ καλά και δε λέει να αλλάξει σε 4-4-2 και πειραματισμούς...
παιδιά μην ακούω για μουντιαλ - κίνητρο....
υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο να τρελαίνεις 30.000 τρελαμένα ΠΑΟΚΙΑ?
δεν νομίζω....
Πάντα μου άρεσε ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!
και στα στημένα είναι φαρμάκι η κεφαλιά του.
Λινο--->Εντινιο πάρε Βάλε...
ο Βιερίνια πιο ελεύθερος ο Κριστιάνο επίσης...
θα κάνουμε παπάδες... έτσι νομίζω...
Για κατι φίλους που έλεγαν κοιτάξτε τον άρι τι παίρνει....
τώρα δείτε εμείς τι πήραμε...
και με όψιον αγοράς πολύ καλή παρακαλώ....
Σερτζιο καλά εξηγήθηκες....
υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο να τρελαίνεις 30.000 τρελαμένα ΠΑΟΚΙΑ?
δεν νομίζω....

Πάντα μου άρεσε ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!
και στα στημένα είναι φαρμάκι η κεφαλιά του.
Λινο--->Εντινιο πάρε Βάλε...
ο Βιερίνια πιο ελεύθερος ο Κριστιάνο επίσης...
θα κάνουμε παπάδες... έτσι νομίζω...
Για κατι φίλους που έλεγαν κοιτάξτε τον άρι τι παίρνει....
τώρα δείτε εμείς τι πήραμε...

και με όψιον αγοράς πολύ καλή παρακαλώ....
Σερτζιο καλά εξηγήθηκες....
- mesimvrinos
συμφωνω με guardian4 οσο τον ειδα παιζει στην θεση του ιβιτσ αλλα ο μηχανικος ξερει..........
παντως ειναι καλο παικτακι
καλη τυχη και ευχομαι να σκοραρει τοσο που να περασει και τον σισε !
παντως ειναι καλο παικτακι
καλη τυχη και ευχομαι να σκοραρει τοσο που να περασει και τον σισε !

μετριος επιθετικος , δεν ειναι αυτο που θελει ο ΠΑΟΚ , δεν ειναι φορ περιοχης , καθως και δεν εχει ευκολο το γκολ . παλι δεν θα εχεις λυσης για 4 4 2 και θα πας με εναν επιθετικο και αυτος περιφερικο . Απο το σαλπιγκιδη στον νουνο γκομεζ και τελικα στον εντινιο . λυση αναγκης , αλλα με 200 χιλιαρικα τι να ψωνισεις ουτι βρεις στο πανερακι .
μη σας ξεγελάει η option. Αν δεν κάνω λάθος το 50% το έχει η 44. Άρα το 1,2 είναι για το 50%.
δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα. εκανα απλα μια προσωπικη εκτιμηση για το τι θελει να κανει η ομαδα την επομενη χρονια. πως νομιζω οτι θελει να παιξει ο σαντος. εδω υπαρχει ολοκληρο τοπικ με το ποιος θελετε να φυγει το δικο μου το ποσταρισμα σε πειραξε?agave έγραψε:Εσείς δεν σέβεστε τίποτα ρε. Απίστευτοι. Λέμε μια κουβέντα και μας παίρνετε με τις πέτρες λέγοντας οτι δε σεβόμαστε τη γνώμη σας κτλ κτλ, ενώ εσείς την ίδια ώρα έχετε ονειρώξεις με ενδεκάδες οι οποίες δεν σέβονται τις δικές μας απόψεις, βγάζοντας μάλιστα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ΜΑΣ (όλων μας) στην απ'έξω, προσφέροντας κι ένα χατηράκι όμως (αν φορμαριστεί) λές και ο άλλος είναι τσίτα στη φόρμα και ακόμα δεν ήρθε τον περάσατε εργομετρικά και παίζει και βασικός... Αυτό θα πεί στήριξη στην ομάδα. Εύγε. Ώχ ξέχασα, στήριξη στη διοίκηση είναι το ρητό. Σόρρυ!
Τι 'στε 'σεις ωρεϊ.
τον ιβιτς η αληθεια ειναι οτι τον ξεχασα και τον εβαλα τελευταιο. η γνωμη μου ειναι οτι για την νεα χρονια αυτη ειναι η θεση του. αν θελουμε να παμε μπροστα. να μπαινει οταν τον εχει αναγκη η ομαδα. καηκαμε αν παμε και του χρονου με τον ιβιτς βασικο. ειτε παιξουμε 4-4-2 ειτε παιξουμε 4-2-3-1. προσωπικη εκτιμηση που κατα 100% θα πεσει εξω, οπως επεσαν ολοι εξω για την φετινη "βασικη" 11αδα. εκτος εαν υπαρχει καποιος που πιστευε το καλοκαιρι οτι το καλυτερο δεξι μπακ του περσυνου πρωταθληματος θα ειναι στον παγκο και θα παιζει ο αραμπατζης.
αβυσσος η ψυχη του σαντος.
- pagotatzis
μπα φιλε!
το ποσο θα το μoιραστουν οι δυο τους.
εμείς την ρήτρα και αυτή τα μοιράζονται
το ποσο θα το μoιραστουν οι δυο τους.
εμείς την ρήτρα και αυτή τα μοιράζονται
- nyxteridas
Nομίζω ότι η εικόνα που έχουμε για τον Εντίνιο λόγω ΑΕΚ, είναι διαφορετική για το που μπορεί να παίξει ο παίκτης. Ας μην ξεχνάμε ότι στο χανούμι υπήρχε και ο Μπλάνκο ο οποίοις μπορεί να παίξει μία και μόνο θέση, ενώ ο Εντίνιο φάνηκε, ότι είναι πιο πλουραλιστικός παίκτης επιθετικά. Στον ΠΑΟΚ θα κάνει σχεδόν ότι έκανε κι ο Μουσλίμοβιτς, μόνο που προσωπικά πιστεύω ότι αυτός θα βάζει και γκολguardian4 έγραψε:Επιφυλακτικος για το θεμα εντινιο αφου ο Παοκ δεν ψαχνει περιφερειακο επιθετικο , αλλα για c.for για εκτελεστη. Εκει ειναι το προβλημα μας.
ε θα παρει 600χιλ η αεκ44 ρε συagave έγραψε:μη σας ξεγελάει η option. Αν δεν κάνω λάθος το 50% το έχει η 44. Άρα το 1,2 είναι για το 50%.