Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
και γω τον σεβομαι αλλα αυτο που λεει οτι "να ερθει στα 33" δεν πρεπει ουτε για αστειο να λεγεται....οπως δεν το λεει για το γαυρο ετσι να μην το λεει ουτε για τον ΠΑΟΚ....οταν επστρεψε ο Βρυζας και ο Γουχου ο ΠΑΟΚ ητανε ανυποληπτος...τον Ζαγορ θελαμε να τον φερουμε και στα 28 του αλλα ο σερβος πορτοφολας δεν τον ηθελε και ετσι τον αφησε να παει στην ομαδα της καρδιας του πορτοφολα.....το κωμικο ειναι οτι οταν τον βρηκε στο 44 τον ειχε βασικο και αναντικαταστατο....αυτα για να μην ξεχνιομαστε κε σπυροπουλε
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ενα και μοναδικο μου ποσταρισμα σε αυτο το τοπικ:
συμφωνω σε ολα με το αρθρο του σπυροπουλου!!
συμφωνω σε ολα με το αρθρο του σπυροπουλου!!
olivares (και Hide, praktor, kass κλπ)
δείτε το όλο σκηνικό που έγινε (και την αντίδρασή σας) σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να ΜΑΘΟΥΜΕ μερικοί πράγματα που δεν μας τα έμαθε κανείς...
νιώστε περήφανοι (παρόλο τον θυμό σας) που το πετύχατε μέσα από αυτό το forum...
εμένα με κάνει περήφανο να μαθαίνω από τα λάθη μου...
πόσο μάλιστα αν υπάρχουν άτομα που αφιερώνουν το χρόνο τους να ασχοληθούν ΚΑΙ μαζί μου...
δείτε το όλο σκηνικό που έγινε (και την αντίδρασή σας) σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να ΜΑΘΟΥΜΕ μερικοί πράγματα που δεν μας τα έμαθε κανείς...
νιώστε περήφανοι (παρόλο τον θυμό σας) που το πετύχατε μέσα από αυτό το forum...
εμένα με κάνει περήφανο να μαθαίνω από τα λάθη μου...
πόσο μάλιστα αν υπάρχουν άτομα που αφιερώνουν το χρόνο τους να ασχοληθούν ΚΑΙ μαζί μου...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
άσε μας ρε σπυρόπουλε, μαθήματα πολιτισμού στους νιόνιους καλύτερα.
για άλλη μια φορά το στάζουμε το δηλητηριάκι για τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε το κάνουμε καθημερινά σε ραδιόφωνο της πόλης.
όπως πάντα, αθήνα - θεσσαλονίκη μέσω κιέβου, και στη τελική νάχαμε να λέγαμε για τους κακούς ΠΑΟΚτσήδες, κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Άρθρο.
για άλλη μια φορά το στάζουμε το δηλητηριάκι για τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε το κάνουμε καθημερινά σε ραδιόφωνο της πόλης.
όπως πάντα, αθήνα - θεσσαλονίκη μέσω κιέβου, και στη τελική νάχαμε να λέγαμε για τους κακούς ΠΑΟΚτσήδες, κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Άρθρο.
-
don pablo έγραψε:και κατι ακομα και ας γινω αντιπαθεις σε καποιους ,δουλεια των συνδεσμων ειναι να υποστηριζουν την ομαδα στις κακες και στις καλες και οχι να κανουν μεταγραφες .κυριοι πρωτου κραξετε τον κοντο τον σαντος αυριο μεθαυριο τον ζαγορακη και τον βρυζα κραξτε και εκδιωξτε απο τους κολπους σας αυτους που καθε χρονο στοιχιζουν στην ομαδα μας μια μεταγραφη .
Κι αλλη ανακοινωση.... Προφανως δουλεια των συνδεσμων ειναι να λενε στον Βρυζα οτι δε γουσταρουν και εμμεσα να τον εκβιαζουν. Απο τη στιγμη που βασιζεται στον κοσμο ο ΠΑΟΚ πως επισης γραφουν "δε θα παρεμβουμε στο εργο της διοικησης"??? Γιατι επρεπε να εκδωθει ανακοινωση? Γιατι ολα πρεπει να κοινοποιουνται? Γιατι δεν τα συζητανε σε συναντηση?
Καποιος ειπε κατι για σουπερ 4
-
don pablo έγραψε:να δω τι θα λεμε οταν το παιδι παει ισπανια με τα διπλα απο αυτα που του δινουμε μαλλον τοτε θα μας φταιει η πουτανα η αθηνα ο προδοτης κοντος ο ξαδελφος μας η γυναικα μας ,ολοι ,εκτος βεβαια απο εμας και την νοοτροπια που μας κραταει τεταρτοπεμπτους .
απολυτα
- PABLO GARCIA1
όπως πάντα to the point ο Αλέξης αν και συμφωνώντας με τον diniko θα έλεγα ότι επιστροφή στα 33 δεν υπάρχει,ή τώρα ή ποτέ...τις περισσότερες φορές η τρίτη ματιά απαλλαγμένη από μίση και πάθη,βλέπει καλύτερα.
Ο Σπυρόπουλος δεν είναι Παοκτσής. Απλώς μιλάει με τη φωνή της λογικής. Κανένας λογικός ποδοσφαιριστής δεν θα σκεφτόταν να έρθει καν στον ΠΑΟΚ, αν ήταν στη θέση του κοντού.Πόσο μάλλον γνωρίζοντας πως κάποιοι δεν τον θέλουν και ενδεχομένως να έχει πρόβλημα με την κερκίδα ή μέρος της.Αν ήμουν εγώ στη θέση του θα έλεγα άντε γεια ρε, πάω για τα ξένα, ή μένω στην Αθήνα με αυτοκρατορικό συμβόλαιο! Όσο για τον Σπυρόπουλο, τον θεωρώ προτιμότερο από μερικούς χαραμοφάηδες δημοσιογραφίσκους της Θεσσαλονίκης που ζουν από τον ΠΑΟΚ , και πουλάνε παπά εδώ και πάρα πολλά χρονια, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με ΠΑΟΚ.
-
καλα κανουν, δημοκρατια εχουμε..
το να λενε την αποψη τους δεν ειναι κακο, ισα ισα, εγω δεν ηξερα καποιων τις αποψεις..
ετσι θα μαθουμε πραματα, ετσι θα γινουμε καλυτεροι, με συζητηση, με αντιδρασεις..
η γενικη αποψη ειναι πως δεν το θελουμε αλλα ας κανει η διοικηση οτι νομιζει,
ο σαλπι ειναι περιεργη περιπτωση, ειναι σα γκομενα που σε προδωσε, αλλα την αγαπας..
πολλοι φοβουνται πως θα τους πουνε "κεραταδες", αλλοι δεν τους νοιαζει και το μονο που περιμενουν ειναι να ζησουν
λιγες στιγμες ακομα, μετα τα τραγικα με νιονιο βαζουμε μυαλο,
για μενα ο οποιοσδηποτε επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι ευπροσδεκτος, εδω ο ταπουτος ηρθε,
αλλα ΠΑΟΚτσηδιλικη δεν τρωω απο κανενα τους,
ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ θα εισαι, οχι ΠΑΟΚτσης..
το να λενε την αποψη τους δεν ειναι κακο, ισα ισα, εγω δεν ηξερα καποιων τις αποψεις..
ετσι θα μαθουμε πραματα, ετσι θα γινουμε καλυτεροι, με συζητηση, με αντιδρασεις..
η γενικη αποψη ειναι πως δεν το θελουμε αλλα ας κανει η διοικηση οτι νομιζει,
ο σαλπι ειναι περιεργη περιπτωση, ειναι σα γκομενα που σε προδωσε, αλλα την αγαπας..
πολλοι φοβουνται πως θα τους πουνε "κεραταδες", αλλοι δεν τους νοιαζει και το μονο που περιμενουν ειναι να ζησουν
λιγες στιγμες ακομα, μετα τα τραγικα με νιονιο βαζουμε μυαλο,
για μενα ο οποιοσδηποτε επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι ευπροσδεκτος, εδω ο ταπουτος ηρθε,
αλλα ΠΑΟΚτσηδιλικη δεν τρωω απο κανενα τους,
ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ θα εισαι, οχι ΠΑΟΚτσης..
Dj_timo έγραψε:don pablo έγραψε:και κατι ακομα και ας γινω αντιπαθεις σε καποιους ,δουλεια των συνδεσμων ειναι να υποστηριζουν την ομαδα στις κακες και στις καλες και οχι να κανουν μεταγραφες .κυριοι πρωτου κραξετε τον κοντο τον σαντος αυριο μεθαυριο τον ζαγορακη και τον βρυζα κραξτε και εκδιωξτε απο τους κολπους σας αυτους που καθε χρονο στοιχιζουν στην ομαδα μας μια μεταγραφη .
Κι αλλη ανακοινωση.... Προφανως δουλεια των συνδεσμων ειναι να λενε στον Βρυζα οτι δε γουσταρουν και εμμεσα να τον εκβιαζουν. Απο τη στιγμη που βασιζεται στον κοσμο ο ΠΑΟΚ πως επισης γραφουν "δε θα παρεμβουμε στο εργο της διοικησης"??? Γιατι επρεπε να εκδωθει ανακοινωση? Γιατι ολα πρεπει να κοινοποιουνται? Γιατι δεν τα συζητανε σε συναντηση?
Καποιος ειπε κατι για σουπερ 4
ρε θα κοψετε αυτην την βλακεια για σουπερ 4?
Χωρικός έγραψε: Κανένας λογικός ποδοσφαιριστής δεν θα σκεφτόταν να έρθει καν στον ΠΑΟΚ, αν ήταν στη θέση του κοντού.Πόσο μάλλον γνωρίζοντας πως κάποιοι δεν τον θέλουν και ενδεχομένως να έχει πρόβλημα με την κερκίδα ή μέρος της.Αν ήμουν εγώ στη θέση του θα έλεγα άντε γεια ρε, πάω για τα ξένα, ή μένω στην Αθήνα με αυτοκρατορικό συμβόλαιο!
ΠΑΟΚαρα μου...
Μην γενικεύεις φίλε μου... Δεν είναι αυτή η γενική άποψη... Αυτή είναι η άποψη ενός κομματιού του λαού του ΠΑΟΚ... Και ο λαός του ΠΑΟΚ έχει πολλά κομμάτια, με τα δικά του χαρακτηριστικά το καθένα με τα δικά του προτερήματα και ελαττώματα το καθένα...thegrayscaleart έγραψε:...η γενικη αποψη ειναι πως δεν το θελουμε αλλα ας κανει η διοικηση οτι νομιζει...