Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Αυτός ο Θεός
λιποθυμούσε από την ένταση μιας μαγικής παράστασης,
στην αγκαλιά τού συμπαίκτη του, Αχιλλέα Ασλανίδη

Εικόνα

λίγο πριν σηκώσει την κούπα
στα μούτρα των πειραιωτών.

Εικόνα

Αυτόν βρήκατε να κράξετε σήμερα;

Αυτού την ΙΣΤΟΡΙΑ σκεφθήκατε να παραλληλίσετε
με τη σημερινή ιστοριούλα ενός οποιουδήποτε εκατομμυριούχου ποδοσφαιριστή;

O tempora, o mores!

Κάποιοι πασχίζουν και επινοούν για σημαία τους, κάποιον άμπαλο παιχτάκο,
και σε μας που έλαχε η ομορφότερη όλων βαλθήκαμε να την ποδοπατήσουμε.

[youtube]B6dbVmTqJVo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ezln-gate4

Δημοσίευση από ezln-gate4 »

Το βασικό θέμα για μένα και ο λόγος που πήρα την πρωτοβουλία να γράψω κιόλας στο σάιτ (αν και το παρακολουθώ καιρό) είναι η συμπεριφορά μερίδας των οπαδών μας που (κατά την άποψή μου θα φανεί και τις επόμενες μέρες ότι αυτή είναι μειοψηφική) επευφημούν επαγγελματία ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας και μάλιστα ομάδας του ΠΟΚ, του βάζελου!

Μια τέτοια επιλογή που πολλοί έκαναν παρασυρόμενοι από τη γενικότερη επιθυμία τους να δουν τον ΠΑΟΚ καλύτερο αγωνιστικά και στη βάση των πληροφοριών που διοχετεύονται (και καλό θα ήταν να μην τη ξαναεπαναλάβουν κατά τη δική μου άποψη) είναι ότι χειρότερο από πλευράς συμπεριφοράς κερκίδας που θα μπορούσε να γίνει όσον αφορά το θέμα σαλπιγγίδη και κάθε άλλο τέτοιου τύπου θέμα...Γιατί, για να το πω με λίγα λόγια και καθαρά μεγαλύτερη κολοτούμπα δε θα είναι (αν τελικά γίνει) η μεταγραφή όσο αυτή η εντελώς "φτηνή" συμπεριφορά από πλευράς του κόσμου (ενός κομματιού του δηλαδή) που πριν καν γίνει κάτι επίσημα προστρέχει "με τα σάλια να τρέχουν" ΜΕΣΑ στο γήπεδο μας, να φωνάξει και να χοροπηδήξει για έναν παίχτη άλλης ομάδας που τόσο πλήγωσε τον κόσμο μας (όχι επειδή έφυγε απλά όπως έκαναν και κάνουν τόσοι επαγγελματίες, λλά στη βάση του ΠΩΣ έφυγε και στο φόντο της γενικότερης κόντρας με την τότε διοίκηση που κάποιοι "που ακόμη ασχολούνταν με τον ΠΑΟΚ" πολεμούσαν...

Όσον αφορά τις δικαιολογίες ότι αυτό που έφταιξε ήταν τα συνθήματα που πρωτοακούστηκαν εναντίον του Δ.Σ. αυτό είναι πρόφαση και εξαιρετικά παράλογη μάλιστα, αφού κατ΄αρχήν πέρα από τις φήμες ούτε ο παίχτης ούτε η διοίκηση έχουν πει κάτι που να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς της κερκίδας για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή...Άσχετα λοιπόν με το αν θεωρώ και γω ότι σε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι λάθος επιλογή να ασχολείσαι με το Δ.Σ. και μικραίνει την ομάδα και τους οπαδούς δε νομίζω ότι είναι δικαιολογία έτσι ώστε να επευφημηθεί ο Δ.Σ. τη στιγμή που είναι παίκτης του ΠΑΟ και που ούτε αυτός, ούτε η διοίκηση έχουν πει κάτι επίσημο...

Τα λέω αυτά παρόλο που στο δια ταύτα της μεταγγραφής (αν και θα προτιμούσα να μην ασχοληθούμε) με εξηγήσεις από διοίκηση και παίχτη, συγγνώμη από πλευράς του, τη διελεύκανση της αλήθειας εκείνης της περιόδου και αν ισχύουν τα περί αντιεπαγγελματικής επιλογής (στον παοκ και με λιγότερα από παο και εξωτερικό) δεν πιστεύω ότι αποτελεί και casus belli (αιτία πολέμου)... Τα λέω και τα πιστεύω όμως και έχω ξενερώσει αφάνταστα με μερικούς που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα στο ζήτημα της αξιοπρέπειας...Αυτά και σόρρυ για το ύφος...

Υ.Γ. : Θεωρώ αυτονόητο για παράδειγμα ότι στο ΠΑΟΚ - ΠΑΟ θα κάνουμε τα πάντα από άποψη λεκτικής βίας για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ και να "χτυπήσουμε" το βάζελο και τους παίχτες του...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...Ε?
kos

Δημοσίευση από kos »

agave έγραψε:
Αν οι διοικούντες (που δεν έχουν το αλάθητο του πάπα) αποφασίσουν να τον φέρουν και φορέσει την τιμημένη φανέλα, το σύνθημα θα σταματήσει. Αυτό δεν θα πεί οτι είμαστε κωλοτούμπες. Εγώ θα σταματήσω να τον βρίζω (στο γήπεδο), αλλά χειροκρότημα απο μένα δεν έχει.
μακαρι να ειναι αυτη η προθεση οσων ειναι αρνητικοι απεναντι στην επιστροφη.
πραγματικα μακαρι.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Μιάς και συζητάμε επιτρεψτε μου κάποιες παρατηρήσεις με πολύ σεβασμό και αγάπη στούς μικρότερους αλλα και στούς της σικής μου γεννιάς.
Καμμία σύγκριση Κούδα - Σαλπιγγίδη αλλο 60s άλλο 2000.
Η ιστορία τής καθόδου του Κούδα στο λιμάνι είναι πολύ πιο βρώμικη από αυτά που έχουν ακουστεί και γραφτεί.
Γι αυτούς πού λενε ότι ο Κούδας δεν ήξερε τι τού γινότανε αναφέρω ένα όνομα <Μαρί Μπονέ>, οι παλαιότεροι ελπίζω να το θυμούνται.
Τότε αρχές δεκαετίας του 60 ο Κούδας ΔΕΝ ήταν ο καλλίτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ήταν το μεγαλλίτερο ταλέντο.Ο Κούδας έπαιζε σε μιά ομάδα πού ήταν γεμάτη αστέρια και η ανάδειξη του οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο ταλέντο τών συμπαικτών του.
Οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές.
Μπορείτε να φανταστείτε σήμερα μια κηδεία του ακατονόμαστου όπως τότε απο την Νεάπολη στην Τούμπα με δεκάδες χιλιάδες κόσμο να ακολουθει το φέρετρο χωρίς να ανοίξει ρουθούνι?
Νομίζετε ότι αν δεν υπηρχαν κοινωνικοπολιτικοι λόγοι ο Κούδας θα γύριζε τον ΠΑΟΚ?
Τέλος πάντων!
Ο Κούδας και δηλώσεις έκανε και κόκκινα φόρεσε αλλά ο κόσμος απαίτησε και ήρθε πίσω.Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε ο Κούδας ΔΕΝ γύρισε απο μόνος του, Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΗ.
Τώρα το γιατί τον έφερε ο κόσμος πίσω και τον λάτρεψε όσο τίποτα τα επόμενα χρόνια????
Ε! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

μετά τα σημερινά έμαθα τα εξής:

- ο Κούδας ήταν τρελή παιχτούρα

- αυτά που έκανε με τη μπάλα τα βλέπουμε σήμερα από παίκτες επιπέδου Ροναλντίνιο (στα καλά του)

- το ποδόσφαιρο που έπαιζε τότε ο ΠΑΟΚ ήταν όντως από άλλο πλανήτη (απορώ πως όσοι έχετε δει εκείνο το ποδόσφαιρο, μπορείτε και παρακολουθείτε το σημερινό)

δεν έμαθα ακόμα όμως:

- αυτές τις μαμημένες δηλώσεις, γιατί τις έκανε; τις εννοούσε; αν ναι τότε κατ' εμέ υπάρχει τεράστιο θέμα... διότι δεν είπε μια φορά κάτι θετικό για τον γαύρο και τέλος...

εξυμνεί ΣΥΝΕΧΕΙΑ την ομάδα τους, τους παίχτες τους, τον προπονητή τους, ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ!!!!

μήπως ταϊζε παπά τους απόγονους;

αν ναι - τότε γιατί μόλις τελείωσε το σίριαλ και επέστρεψε και είδε πόσο μεγάλη δύναμη και δυναμική είχε ο λαός του ΠΑΟΚ, δεν βγήκε να κάνει αντίστοιχες δηλώσεις και να πει "με πίεσαν να κάνω το ένα και το άλλο, αλλά κυρίως ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στην τάδε συνέντευξη"

μιλάμε ότι γράφονται απίστευτα πράγματα να έχουν ειπωθεί από το στόμα του...

τέλος πάντων...

έχω να μάθω πολλά ακόμα...

ελπίζω να έχω κάνει όντως τόσο μεγάλο λάθος και να αναγκαστώ να ζητήσω συγνώμη και από τον ίδιο και από τους υπόλοιπους που διάβασαν τα προηγούμενα (απόρροια της ασχετοσύνης μου) σχόλιά μου...
kos

Δημοσίευση από kos »

Μαρί Μπονέ. δεν την εζησα την εποχη αλλα εχω ακουσει.
ριξανε μια τραγουδιαρα διπλα στον πιτσιρικα και αυτος την κοπανησε και κατηφορησε στο λιμανι.

παντως ο κουδας, τον οποιο δυστηχως δεν εχω σε εκτιμηση, μου φερνει σε πελε.
μικροτερος απο το ονομα και τον μυθο του.

απο την αλλη οταν εχεις να κανεις με ενα τετοιο μυθο δεν ψαχνεις για ελλατωματα. τον κρατας ζωντανο και αψεγαδιαστο.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καλα ρε?? Μη συγκρινουμε Κουδα με κοντο... Φωτια θα πεσει να μας καψει μ αυτα που γραφονται εδω μεσα... Όποιος θέλει να μάθει αρκετά πράγματα για τον Κούδα, αλλά και την περιβόητη ιστορία με τον γαύρο, υπάρχουν δεκάδες βιβλία, με κορυφαίο, ίσως, όλων η βιογραφία του Κούδα απ τον Μπλιάτκα: http://books.vres.gr/book.php?book_id=129797
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να θεωρούν κάποιοι τον Σάλπι προδότη επειδή μεταγράφηκε το θεωρώ ψυχασθένεια! Έφυγε σαν κύριος, δεν δημιούργησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αντίθετα έλυσε, με τη μεταγραφή του.
...
Σα κύριος δε φεύγεις απ τη πίσω πόρτα... μη λέμε κι ότι θέλουμε... και τι ακριβως εννοεις "ελυσε προβληματα" ...? Είπαμε ότι θα δεχτούμε την όποια απόφαση της ΠΑΕ, αλλά μη γράφουμε και ανακρίβειες...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπορεί κάποιος να πει τι ακριβως παίζει γιατι δεν ξέρω την τυφλα μου??

Εγώ κατάλαβα αυτά που κατάλαβε κι ο ιντεράντ... Οτι δηλαδή είναι προδοτης κι αυτός... Επειδη εχω αγνοια μπορει καποιος να μου απαντησει αν ηταν ή όχι? Τι παίζει??
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

στην ενοτητα του ρετρο ομως και οχι εδω!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το μονο που δεν ειχαμε κανει μεχρι τωρα ηταν να απαξιωσουμε τον ΜΕΓΙΣΤΟ Γιωργο Κουδα!!!Διαβαστε πρωτα,μαθετε την ιστορια απο τους πρωταγωνιστες(και οχι απο τους προπαγανδιστες,απογονους του στολου)και μετα πειτε οτι θελετε!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ξανακάνω μια σούμα το τι παίχτηκε με εμένα...

ήξερα... ότι τον Κούδα τον ήθελε ο gay και είχε κατέβει στον βρωμοΠειραιά τους... (δεν ήξερα τι, πως που, γιατί και πόσο)...

ψάχνοντας πληροφορίες για την απάντηση του ΠΑΟΚ RETRO GAME έπεσα σε ένα γαυρο-blog που είχε τα συγκεκριμένα αποκόμματα...

όπου και διάβασα αυτές τις γ@μημένε$ δηλώσεις του... που εξυμνεί μέχρι και τα σώβρακα των γαύρων (που λέει ο λόγος)...

του μιλάνε για την καριέρα του και αυτός λέει μόνο για Ολυμπιακό...

των ρωτάνε ποιον παίχτη θαυμάζει και απαντάει όλη την ομάδα του Ολυμπιακού... (που όπως είπαν κι άλλα παιδιά εδώ μέσα, υποτίθεται ότι τότε ο ΠΑΟΚ είχε παιχταράδες)

ΔΗΛΩΣΕ ότι γεννήθηκε και θα πεθάνει Ολυμπιακός ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...

την λέξη ΠΑΟΚ δεν την είδα πουθενά γραμμένη...

γενικά είπε πολλά...

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τότε δεν ξέρω τι να πω...

αν όλη αυτή η συνέντευξη όμως είναι (ήταν) μια προπαγανδιστική παρωδία, τότε την πάτησα την μπανανόφλουδα...

τέσπα - όπως είπε και ο Νόβι (και το ζήτησα και πρώτος) καλό θα είναι έστω και σε άλλο τόπικ να μαθαίναμε εμείς τα κουτάβια αλήθειες και πραγματικότητες από δικούς μας ανθρώπους για την ομάδα και την ιστορία της...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Συγγνώμη αλλά θα το γράψω γιατί θα σκάσω

αυτά που γράφονται για τον Κούδα στο topic αυτό είναι ιεροσυλίες, κακοήθη ψέμματα και ανακρίβειες. Δεν ισχύει τίποτα από αυτές τις λακαμίες. Είναι ΨΕΜΜΑΤΑ.
όλα τα post για τον Κούδα πρέπει να πάνε στο αντίστοιχο topic, ενώ αυτά με υπονούμενα ή σαφή λάσπη για το πρόσωπό του να σβηστούν. όποιοι γουστάρουν την προπαγάνδα ...σε άλλα fora και με φόρα.

##################

......Κατά τ'άλλα, όσο υπάρχει αυτό το topic και η διχαστική ψηφοφορία του....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχετε δικιο ολοι οι υπερασπιστες του κουδα δεν αφησε ποτε τον ΠΑΟΚ αυτος με το ζορι πηγε στον πειραια και δεν επαιξε για 1.5 χρονο μπορει να μην τον εχω δει ποτε αγωνιζομενο να ακουω τα καλυτερα για αυτον απο φιλαθλους ολων των ομαδων που τον παρακολουθησαν αλλα δεν μπορειτε να παραβλεψετε το γεγονος οτι αφησε την ομαδα.
Αυτος ο αφορισμος σας με εκνευρισε παρα πολυ δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι συμβολο για τον ΠΑΟΚ και η μονη συγκριση μου με τον σαλπι ηταν στο οτι αν επαναλαμβανω αν ο σαλπι θεωρειτε <<προδοτης>> τοτε ο κουδας ειναι 2 φορες.

Υ.Γ1 Υπαρχει ενα γεγονος παληκαρια που οτι και να μου παραθεσετε οσες στιγμες με την φανελα του ΠΑΟΚ και αν τον δειξετε δεν παυει το γεγονος οτι αφησε την ομαδα για τα φραγκα και οσα αλα του εταξαν οι γαυροι πειτε με ανιστορητο πειτε με ιεροσυλο πειτε με οτι θελετε εγω μιλαω για ενα γεγονος χωρις ομως να τον κατακρινω.

Υ.Γ2 praktorine εχεις ολο μου τον σεβασμο οπως και των περισοτερων εδω μεσα ελπιζω να καταλαβες οτι μιλαω υποθετικα οσον αφορα το <<προδοτης>>
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kolokotroni σαν πολυ φορα δεν πηρες? το αν θα γραφουμε τις αποψεις μας εδω μεσα ειναι αλλων δουλεια και οχι δικη σου αρκετα σε ανεχτηκα αδερφε πρεπει να το κοψεις.
Ειναι δυνατον εμεις να κανουμε προπαγανδα κατα του ΠΑΟΚ? σκεψου τι γραφεις σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αναφερεσε εκτος αν το ξεχασες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε συ μπανε μην το συνεχιζεις πετας μαργαριταρια σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι δυνατον να γραφονται τετοια πραγματα για τον κουδα και λεφτα...δεν αφησε κανενας κουδας τον ΠΑΟΚ για τα λεφτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 13 Ιαν 2010, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”