11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Στο χερι του ειναι μεχρι το καλοκαιρι να κερδισει ολον το κσμο παλι, οι ικανοτητες του ειναι δεδομενες αλλα να τον δουμε στο γηπεδο
Εγώ πάλι νομίζω πως δεν είναι και τόσο στο χέρι του... αν η ομάδα συνεχίσει να βελτιώνεται στην επιθετική της ανάπτυξη, θα μας κερδίσει πάλι με τα γκολ του και τις εμφανίσεις του. Απλά θεωρώ πως έτσι όπως έπαιζε η ομάδα πριν λίγο καιρό δεν βοηθούσε, όχι μόνο τον Μούσλι, αλλά και τον καλύτερο φορ του κόσμου να είχαμε...
Δεν τον ξεχάσαμε τον περιμένουμε. Το θέμα έχει κούραση από τους πολλούς τραυματισμούς του. Κανένας δεν λέει ότι ο παίκτης δεν είναι καλός.gsavvas έγραψε:Α,ρε Ζλαταν σε ξεχασαν ολοι οι Φαν σου!
Εύχομαι να ξυπνήσει από τον λήθαργο. Μουσλιμοβιτς είμαι μαζί σου. Θέλω να μου βάλεις γυαλιά όπως με έχει κάνει ο Σαντος και ο Ιβιτς.
Ζλαταν παιχταρά να ξέρεις ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που σε πιστεύουν και περιμένουν με την επάνοδο σου μετά το τραυματισμό σου να συμβάλεις στις επιτυχίες που όλοι ελπίζουμε και προσδοκούμε για τον ΠΑΟΚ μας
Υ.Γ. Ως νέο μέλος χαιρετώ όλα τα αδελφια ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Enide την Τρί 12 Ιαν 2010, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+39 ακριβωςioanmits έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω πως δεν είναι και τόσο στο χέρι του... αν η ομάδα συνεχίσει να βελτιώνεται στην επιθετική της ανάπτυξη, θα μας κερδίσει πάλι με τα γκολ του και τις εμφανίσεις του. Απλά θεωρώ πως έτσι όπως έπαιζε η ομάδα πριν λίγο καιρό δεν βοηθούσε, όχι μόνο τον Μούσλι, αλλά και τον καλύτερο φορ του κόσμου να είχαμε...
και ο Χαλκιάς... και ο Τσιρίλο... και ο Αραμπατζής...Realcon έγραψε: Μουσλιμοβιτς είμαι μαζί σου. Θέλω να μου βάλεις γυαλιά όπως με έχει κάνει ο Σαντος και ο Ιβιτς.

Σε πειράζω...

- sidpanos
καλως ήρθες αδερφέEnide έγραψε:Ζλαταν παιχταρά να ξέρεις ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που σε πιστεύουν και περιμένουν με την επάνοδο σου μετά το τραυματισμό σου να συμβάλεις στις επιτυχίες που όλοι ελπίζουμε και προσδοκούμε για τον ΠΑΟΚ μας![]()
- abc_o_ karpouzas
αλλα 2 στο μαντρι να βάλει τον χαριλαικο και ας είναι τραυματίας μεχρι του χρόνου

Ζλάταν παικταρά έλα πίσω παίξε κανά δυο παιχνίδια και μετά ξέρεις....3 μήνες έξω και οι γνστές δηλώσεις θα επσιτρέψω δυνατός κλπ...

- sidpanos
εγώ το έβαλα γτ στον ρόλο του ήταν γαμάτος...ειδικά όπως περπατούσε θύμιζε κλεφτράκο...obanebane έγραψε:sid ωραιο αβαταρ ρε να τον χαιρεσε κουκλος ειναι ο πουστης![]()
![]()
![]()
έπειτα απο μικρός ήθελα να γίνω πειρατής...
είχα πάρει το πειρατικό της πλέυμομπιλ και έχω και μπρατσάκια....
υγ.ζλάταν ζλάταν οε οε οε,οε οε οε
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Κόντρα στον Ολυμπιακό ο “Μούσλι”
Εν τω μεταξύ, η προπόνηση της Τρίτης κύλησε όπως περίμενε ο Σάντος που βλέπει τους Τσιρίλο και Μουσλίμοβιτς να ανεβάζουν ρυθμούς. Ο Ιταλός είναι ένα “κλικ” πιο μπροστά από τον Βόσνιο επιθετικό, αλλά και οι δύο θα είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα και στη διάθεση του Σάντος για το παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, ακόμα και τότε ο Μουσλίμοβιτς το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί και να κάνει την επανεμφάνιση του στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό
http://www.sportnet.gr/report.php?id=210976
Εν τω μεταξύ, η προπόνηση της Τρίτης κύλησε όπως περίμενε ο Σάντος που βλέπει τους Τσιρίλο και Μουσλίμοβιτς να ανεβάζουν ρυθμούς. Ο Ιταλός είναι ένα “κλικ” πιο μπροστά από τον Βόσνιο επιθετικό, αλλά και οι δύο θα είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα και στη διάθεση του Σάντος για το παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, ακόμα και τότε ο Μουσλίμοβιτς το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί και να κάνει την επανεμφάνιση του στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό
http://www.sportnet.gr/report.php?id=210976