Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από DimisK »

Κουράστηκα ρε παιδιά....

Κουράστηκα μ' αυτό το ζήτημα.... :(
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Διχασμός και παπάρια μέντολες... Το διχασμό δεν τον προκαλεί ο Σαλπιγγίδης... Το διχασμό των προκαλούν οι πολέμιοι και οι υπέρμαχοι του Σαλπιγγίδη που σφάζονται μεταξύ τους χωρίς λόγο... Ενώ το θέμα είναι απλό, μιας και θα γίνει ότι κρίνει η διοίκηση και ο προπονητής, και οι μεν και οι δε προσπαθουν να εκβιάσουν καταστάσεις αλλά το μόνο που θα καταφέρουν όλοι θα είναι να κλάσουν τα παπάρια του Ζαγοράκη και του Βρύζα που θα τους χαλάσουν το χατήρι (είτε των μεν είτε των δε)... :D

Αν η διοίκηση έτρωγε τον παπά και επηρεαζόταν είτε απο τους Σαλπιγγιδομάχους, είτε απο τους Σαλπιγγιδολάτρες, τότε θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου, μιάς και όλοι απο εκεί και πέρα θα διεκδικούσαν και θα απαιτούσαν τη συμμετοχή τους στη λήψη οποιασδήποτε σημαντικής ή ασήμαντης απόφασης (προπονητής, παίκτες, στελέχη, γήπεδο, κ.ο.κ.). Γι'αυτό απλούστατα η διοίκηση δεν πρόκειται να φάει κανενός τον παπά και θα κρίνουν μόνοι τους τι είναι το σωστό και θα πράξουν ανάλογα... Γειααααααά σααααααας... :D
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστός ο Άρης....
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Φίλε Άρη είπες την σωστότερη κουβέντα... :pano:
Και αυτό φαίνεται να γίνεται έως τώρα...π.χ. θέμα Σάντος
25 years later

Re: Δ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Δημοσίευση από 25 years later »

paok nafplio έγραψε:Διχασμος ειναι οταν χωριζομαστε σε δυο μερη σχεδον ισα...εδω δεν ειναι διχασμος κ το καταλαβαμε στο ματσ με το Πανιωνιο ειναι 200-300 κ 25000 ειναι πολυ μεγαλη διαφορα....κ δεν ειναι διχασμος.ειναι πανω κατω αυτοι ου εβριζαν κ τον Σαντος κ ηθελαν να φυγει...δεν μπορουμε να ασχοληθουμε κ τοσο μαζι τους κ στο κατω κατω ας μην βαζουν το ΕΓΩ τους πανω απο τον ΠΑΟΚ να καταλαβουν οτι δεν ειναι ουτε προπονητες ουτε προεδροι ουτε τεχνικοι διευθηντες....κ δεν μπορουμε να βρουμε τετοιο επιθετικο με 700.000 Μουσλιμοβιτσ μπορουμε να βρουμε.
Αδερφε + 10000000 Αυτο ακριβως!Τα παιδια που ειναι αντιθετα στην ελευση Σαλπι ειναι πολυ λιγα!Και το κακο ειναι οτι βαζουν οχι τον ΠΑΟΚτσηδικο εγωισμο τους πανω απο το καλο της ομαδος αλλα τον προσωπικο εγωισμο τους!Με απλα λογια...ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ ανηκει στον λαο του!Αλλα δεν ανηκει στον καθενα μας προσωπικα!Δεν μπορω εγω να απαιτω να γινει αυτο που θελω προσωπικα επειδη εχω διαφορετικη αποψη και χωρις να λογιζω καθολου τον παραγοντα ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ομαδος!!!Ευελπιστω οτι θα σταματησει συντομα αυτη η κοντρα χωρις νοημα που μονο κακο κανει...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

arisk έγραψε: Αν η διοίκηση έτρωγε τον παπά και επηρεαζόταν είτε απο τους Σαλπιγγιδομάχους, είτε απο τους Σαλπιγγιδολάτρες, τότε θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου, μιάς και όλοι απο εκεί και πέρα θα διεκδικούσαν και θα απαιτούσαν τη συμμετοχή τους στη λήψη οποιασδήποτε σημαντικής ή ασήμαντης απόφασης (προπονητής, παίκτες, στελέχη, γήπεδο, κ.ο.κ.). Γι'αυτό απλούστατα η διοίκηση δεν πρόκειται να φάει κανενός τον παπά και θα κρίνουν μόνοι τους τι είναι το σωστό και θα πράξουν ανάλογα... Γειααααααά σααααααας... :D
Αυτό το γήπεδο βγάλτο από την εξίσωση. Καμία διοίκηση και ΠΟΤΕ δε θα αποφασίσει μόνη της για την περιουσία του συλλόγου, αυτή που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές ΠΑΟΚτσήδων.

Τα μέλη του Α.Σ. και ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου έχουν το δικαίωμα και κάτω από συγκεκριμένες διαδικασίες να αποφασίσουν για τέτοια θέματα.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

arisk έγραψε: Γι'αυτό απλούστατα η διοίκηση δεν πρόκειται να φάει κανενός τον παπά και θα κρίνουν μόνοι τους τι είναι το σωστό και θα πράξουν ανάλογα... Γειααααααά σααααααας... :D
Φίλε Άρη έτσι πρέπει να γίνεται κανονικά, αλλά δυστυχώς για μένα αυτή η διοίκηση ακούει περισσότερο από όσο πρέπει τον κόσμο (υπόθεση Γκαρσία το καλοκαίρι... τον είχαν έτοιμο για ξεπούλημα 300.000 στην Τουρκία και με το εμφανίστηκαν τα πανό "no garcia, no party" έκαναν πίσω ευτυχώς...)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο γκαρσια αδερφε δεν ηταν για πουλημα και δεν ακουσε κανεναν οπαδο η διοικηση ο ιδιος αρνηθηκε να μεταγραφει...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

σερα όντως..εδώ θέλαν να μεταγράψουν τον γκαρσία... :opaokara: :opaokara:

και τώρα πάμπλο πάμπλο οε οε οε οε οε οε είναι...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μέσα σε λίγες μέρες 28 σελίδες 414 ποσταρίσματα και 4610 views για τον Σάλπ.

Νοβίτο σβήσε την ψηφοφορία μόνο 191 ψήφισαν να την ξανακάνουμε απο την αρχή :lol:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

οταν σου δινουν 4 ομαδες απο ισπανια αγγλια γερμανια και ελλαδα τα διπλα απο οσα του δινουμε εμεις και προτιμα το παιδι να ερθει σε εμας κατι δειχνει και μια ερωτηση μαγκες αν αυριο υποθετικα ερθει το παιδι σας και σας πει παω μεταγραφη στον γαυρο με 2 μυρια τη θα του λεγατε
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

ποσοι απο αυτους που βριζουν τον προδοτη στην θεση του δεν θα εκαναν το ιδιο. :?: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

don pablo έγραψε: μια ερωτηση μαγκες αν αυριο υποθετικα ερθει το παιδι σας και σας πει παω μεταγραφη στον γαυρο με 2 μυρια τη θα του λεγατε??
Το πρόβλημα δεν είναι τι θα του έλεγα..
Τι θα του έκανα θα ήταν το πρόβλημα.. :twisted: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K

Δημοσίευση από P.A.O.K »

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι παρακολουθώ το foroum εδώ και δύο χρόνια αλλά σπάνια μπαίνω στη διαδικασία να συμμετέχω σε συζητήσεις.
Υπάρχουν πιο ενεργά αδέρφια που είτε με καλύπτουν με την άποψη τους, είτε κάποιοι άλλοι ακόμα, που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική μου, αλλά είναι απολαυστικό να διαβάζεις τις σκέψεις τους για τον ΠΑΟΚ.
Καμία φορά που παραμερίζω το ξεροκέφαλο μου προβληματίζομαι και δεν κρύβω πως κατά βάθος με πείθουν πως έχω άδικο.
Δεύτερον να ξεκαθαρίσω πως είμαι αρνητικός με την επιστροφή Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, όχι γιατί δεν αξίζει ως παίχτης (θα ήμουν αφελής αν δήλωνα η ακόμα και αν περνούσε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο), αλλά γιατί όταν δηλώνεις ΠΑΟΚ, στα δύσκολα έχεις την ευκαιρία να δείξεις πόσο αγαπάς και πόσο πονάς τον ΠΑΟΚ. Και δυστυχώς στα δύσκολα έφυγε.
Δε με ενδιαφέρει πως και γιατί έφυγε. Με ενδιαφέρει που δεν ήταν μαζί μας.
Απλά έφυγε.
Ένα χιλιοειπωμένο και φανταστικό για μένα σύνθημα μας λέει:
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ ΑΪΤΈ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
Δε θέλει πράσινες κόκκινες ή παρδαλές παρενθέσεις.
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δε μπήκα στη διαδικασία να φωνάξω το σύνθημα για τον κοντό όχι γιατί είμαστε μειοψηφία απλά γιατί μ’ αρέσει να σέβομαι το διαφορετικό και στην προκειμένη μια τόσο διαφορετική άποψη από τόσο ίδιους ανθρώπους με μένα.
Δε κρύβω την πίκρα μου και για τους μεν και για τους δε και για τους άσπρους και για τους μαύρους. Κοίτα να δεις αντίφαση άσπρα και μαύρα τα χρώματα που μας ενώνουν άσπρη η δική μας άποψη μαύρη η δική σας (ή το αντίθετο) που μας χωρίζει.
Βλέπω μια διοίκηση που μάχεται με νύχια και με δόντια για το καλό αυτού του συλλόγου και με την συμπεριφορά μας την οδηγούμε σε ένα επικίνδυνο αδιέξοδο.
Βλέπουμε για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία μας τον δικέφαλο να έχει το θήραμα στο στόμα και τον ρωτάμε να έρθει ο Σαλπιγγίδης ή να μην έρθει? Εννοείται πως ανοίγοντας το στόμα να απαντήσει είτε αρνητικά είτε θετικά (δεν έχει και τόσο σημασία πλέον) θα χάσει το θήραμα από το στόμα.

Λοιπόν επειδή νοιώθω ότι κούρασα κάπου εδώ θα ολοκληρώσω την σκέψη μου με το σλόγκαν που σημάδεψε τη ζωή μας ευχάριστα τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ πάνω από ολά.

Και επειδή δεν θέλω να ξαναδώ τον δικέφαλο χωρίς το θήραμα στο στόμα, επειδή για μένα δεν υπάρχουν άσπρες και μαύρες απόψεις αλλά μόνο ασπρόμαυρες αφήνω την απόφαση να την πάρει από μόνη της η διοίκηση χωρίς να υποδεικνύω με συνθήματα θετικά η αρνητικά τη στάση που θα ήθελα να κρατήσει.
Εμπιστεύομαι την διοίκηση, γνωρίζω ότι η απόφαση της θα είναι για το καλό του ΠΑΟΚ και την στηρίζω με όποιο μέσο μπορώ.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από τα παντα.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Φίλε μου μάλλον πρέπει να αρχίσεις να συμμετέχεις περισσότερο στις συζητήσεις.. Απίστευτη διατύπωση απόψεως που είναι αντίθετη με τη δική μου αλλά δεν μπορώ παρα να τη σεβαστώ και να τη θαυμάσω. Η διοίκηση ξέρει, ας πράξει όπως νομιζει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”