Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

PaokPtolemaidaG4

Re: Δ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

χαχαχ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ενα πλεονεκτημα που εχει... ο Σαλπι ειναι οτι πολυ δυσκολα τραυματιζεται ουτε καν ο ΑποστοληςΑ μπορει να τον τραυματισει.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όταν το κλειδώνουμε τότε η Δημοκρατία πάει περίπατο.
Όταν το ξεκλειδώνουμε τότε η πολύ Δημοκρατία κάνει κακό.
Όταν είναι κλειδωμένο πρέπει να ακούμε σχόλια σε κάθε τόπικ για τον Σάλπ.
Όταν δεν είναι κλειδωμένο δεν γράφει κανείς.

Υ.Γ
Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτσή.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Orwell έγραψε:τώρα που τα είπαμε όλα για τον κοντό βρήκατε να το ανοίξετε?? :mrgreen:
το μόνο που δεν αναλύθηκε είναι τι νούμερο παπούτσι φοράει...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Δηλαδη ρε παιδιά αν έρθει, θα δημιουργήσετε πρόβλημα στην ομάδα (και στη διοικηση) οσοι δεν τον θέλετε; Και το αντίθετο αν δεν έρθει για αυτους που τον θέλουν; Για το καλό της ομάδας μας, αν ερθει θα πρέπει να κάνουμε μόκο όλοι μας και να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα, γιατι είμαστε η κυριότερη αρτηρία της ομάδας, και οταν δεν λειτουργουμε εμεις σωστά επηρεάζουμε όλη την ομάδα. Στηριξη στην διοίκηση, στοπ στους τσαμπουκάδες με αδέρφια μας στο γήπεδο λογω διαφορετικής άποψης και επιτέλους ουτε καρφίτσα πέρα απο τις κερκίδες, κανουμε κακο στην ομάδα!

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ

όσο είμαστε εμείς ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά!!
αν διχαστούμε θα τα χαλάσουμε όλα!

επιθετικούς μπορούμε να βρούμε με τα 700.000
λαό ενωμένο δε μπορούμε να αγοράσουμε

σαλπιγγίδη, αν αγαπας τον ΠΑΟΚ όπως λες και θέλεις το καλό της ομάδας, τότε μην έρθεις γιατί θα μας διχάσεις!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Διχασμος ειναι οταν χωριζομαστε σε δυο μερη σχεδον ισα...εδω δεν ειναι διχασμος κ το καταλαβαμε στο ματσ με το Πανιωνιο ειναι 200-300 κ 25000 ειναι πολυ μεγαλη διαφορα....κ δεν ειναι διχασμος.ειναι πανω κατω αυτοι ου εβριζαν κ τον Σαντος κ ηθελαν να φυγει...δεν μπορουμε να ασχοληθουμε κ τοσο μαζι τους κ στο κατω κατω ας μην βαζουν το ΕΓΩ τους πανω απο τον ΠΑΟΚ να καταλαβουν οτι δεν ειναι ουτε προπονητες ουτε προεδροι ουτε τεχνικοι διευθηντες....κ δεν μπορουμε να βρουμε τετοιο επιθετικο με 700.000 Μουσλιμοβιτσ μπορουμε να βρουμε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

paok nafplio έγραψε:κ δεν μπορουμε να βρουμε τετοιο επιθετικο με 700.000 Μουσλιμοβιτσ μπορουμε να βρουμε.

1) καταρχήν αυτό δεν το ξέρεις, εκτός αν είσαι ο ζήσης ή ο σέρτζιο. ο ζήσης το βιερίνια τον βρήκε με 300.

2) το 200-300 είναι εντελώς ανυπόστατο. αυτό το λες εσύ. εγώ λέω ότι είναι πάνω από 5.000. και αυτοί φίλε είναι μεγάλο ποσοστό της δυναμικής του λαού, καθώς οι περισσότεροι είναι αυτοί που πάνε στις εκδρομές και ακολουθούν την ομάδα παντού... αυτοί πήγαν στο αεροδρόμιο για να δουν τί έγινε, αυτοί πάνε παντού. τεσπα αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα υπάρξει διχασμός είτε έστω διαταραχή μεγάλη στον κόσμο... το να μή γίνει αυτό είναι πολύ σημαντικότερο από την άφιξη ενός καλού επιθετικού στα 29 του.

3) λάθος κάνεις με το θέμα σάντος, καθώς αυτοί που έκραζαν το σάντος είναι υποσύνολο αυτών που θέλουν το σαλπιγγίδη, ενώ αυτοί που στήριζαν το σάντος είναι υποσύνολο αυτών που δε γουστάρουν το σάλπι. αυτό είναι η πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

free4 έγραψε:Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν κάτι..
Οτι 2 στους 3 γράφουν τη διοίκηση στα παπάρια τους, όσο ωμά κι αν το λέω..
Από αυτούς το 60% περίπου λέει:
"Ο Σαλπιγγίδης πάνω από όλα!!"

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, του κώλου!!!!

Όχι καλέ μου αδελφέ, διαφωνώ. Αν η ερώτηση ήταν:
"Θέλετε ό,τι αποφασίσει η διοίκηση ή θέλετε οπωσδήποτε τον Σάλπι", εγώ θα ψήφιζα διοίκηση, ενώ τώρα ψήφισα Σάλπι, γιατί θεωρώ ότι δεν έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με το διοικητικό.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ο Santos είπε ότι τον θέλει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Ενα πλεονεκτημα που εχει... ο Σαλπι ειναι οτι πολυ δυσκολα τραυματιζεται ουτε καν ο ΑποστοληςΑ μπορει να τον τραυματισει.....

Γειά σου ρε Σάλπι ακατάρριπτε!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Χωρίς την αντίδραση μερικών δεν θα υπήρχε και διχασμός.

Υ.Γ
Όχι και με κεφαλαία ο τίτλος του θέματος. :yellowcard:
PAOKmadness

Δημοσίευση από PAOKmadness »

Όσοι απο αυτούς που θέλουν να τρώγονται με τα ρούχα τους να δημιουργούν προβλήματα με το μυαλό τους, να μανουριάζουν χωρίς λόγο και αιτία, να έχουν άποψη για όλους και για όλα και να θέλουν πάντα να περνάει το δικό τους έτσι απλά επειδή αυτό μάθανε να κάνουν μέχρι σήμερα μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία της ΠΑΕ και να αναλάβουν πλέον τα ηνία της ομάδας αφού πλέον νομίζω έχουν πείσει και τον πιό δύσπιστο ΠΑΟΚΤΣΗ ότι έχουν μέσα τους το ταλέντο του παράγοντα.Προτείνω στους διοικούντες να υποβάλλουν την παραίτηση τους γιατί νομίζω ότι πλέον αφού έβαλαν την ομάδα στο σωστό δρόμο ήρθε η ώρα να αναλάβουν τα ηνία άτομα απο το οπαδικό κίνημα γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα το καλό του ΠΑΟΚ και είναι οι ντεμέκ καλύτεροι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ από όλους τους άλλους.
Μαγκάκια τέρμα τα αστεία.Οργανωμένοι και μή πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά και να δούμε πιό είναι το καλύτερο για την ομάδα μας.Είναι σωστή η στάση μας απέναντι στην ομάδα και στην διοίκηση.Είμαστε σωστοί οπαδοί ή μήπως τελικά μ'αυτά που κάνουμε σκάβουμε το λάκο της ομάδας. Δεν απευθύνομαι αποκλείστικα στους 200 - 300 που βρίζαν τον Σαλπιγγίδη ούτε στούς άλλους που φώναζαν το όνομα του απευθύνομαι σ'όλους όσους θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Αν θέλουμε τον ΠΑΟΚ πραγματικό πρωταγωνιστή πρέπει όλα αυτά τα τραγελαφικά να τελειώνουν.Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χωρούν βεντέτες κύριοι.Θέλεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο τελείωσε μέχρι και με το διάβολο θα συμμαχήσεις για να το καταφέρεις (άποψη μου).Θέλεις τον ΠΑΟΚ με το σλόγκαν "ΠΑΟΚ-εκδρομές-ναρκωτικά" ή θέλεις να αλλάξεις του ρου της ιστορίας και να μιλάς στα παιδιά σου για έναν ΠΑΟΚ που με πρωταθλήματα και κύπελλα......
Απο την στιγμή που ανέλλαβαν τα ηνία της ομάδας αυτά τα άξια και θαραλλέα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ υπάρχουν πάντα διάφοροι "ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ" πού εχουν τον ίδιο χαβά απο την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Τούμπα.Ο ένας τους ξυνίζει ο άλλος τους βρωμάει ό άλλος μας πούλησε και είναι προδότης και ο άλλος δούλεψε για τον εχθρό μας και αφού θέλησε να μας μάθει τα μυστικά του εχθρού εμείς ώς γνήσιοι σταυροφόροι της νέας εποχής προστάτες της ηθικής του εναντιοθήκαμε και τον διώξαμε σε πρώτη φάση μαζί με τον κουμπάρο του.
Παίδες είμαι σκασμένος πραγματικά μ'αυτά τα αστεία που συμβαίνουν.Σκέφτομαι μερικές στιγμές μήπως χτίζουμε παλάτια στην άμμο ..και άρα δεν αξίζει να χολοσκάμε και τόσο αλλά απ'την άλλη το συναίσθημα σε κάνει να συνεχίζεις.
Εμπιστευτείτε την διοίκηση και τον προπονητή σταματήστε να λέτε το κοντό σας και το μακρύ σας επείδη έτσι σας κάπνισε. Ο Σαλπιγγίδης είναι αυτή την στιγμή ένας απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και στην καταλληλότερη ηλικία για καρέρια και για πολλά λεφτά.Αυτός αντ'αυτού προτιμά ΠΑΟΚ με πολύ πολύ λιγότερα και εμείς το έχουμε κάνει σήριαλ γιατί έτσι γουστάρουμε και επειδή μας πούλησε και δεν ήταν ντόπρος και είναι πούστης και ξέρω γω εντάξει...
Εγώ μάγκες θέλω τον ΠΑΟΚ μεγάλο.Απ'την στιγμή που μου παρουσιάζεται τέτοιος παίχτης και σ'αυτά τα λεφτά και σ'αυτή την θέση που πονάω εγώ τον θέλω στην ομάδα μου όπως και να τον λένε.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

free4 έγραψε:Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν κάτι..
Οτι 2 στους 3 γράφουν τη διοίκηση στα παπάρια τους, όσο ωμά κι αν το λέω..
Από αυτούς το 60% περίπου λέει:
"Ο Σαλπιγγίδης πάνω από όλα!!"

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, του κώλου!!!!

αδερφε με το συμπαθειο αλλα το υπερ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΤΟΝ ΘΕΙΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ... γιατι πρεπει να συζηταμε τα αυτονοητα... εγω ψηφισα υπερ, φυσικα και μονο αν τον θελει η διοικηση...και ΚΑΝΕΝΑΣ Σαλπιγγιδης πανω απο ολα... μην λετε πραγματα μονο για να πειτε ή για να δημιουργειται καταστασεις... και φυσικα αυτο δεν το λεω για σενα αδερφε γιατι εσυ πιθανοτατα με την καλη σου προθεση το εγραψες αυτο...
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ... :nairepaok:

υγ. η γκρινια μας δεν εχει οριο... μια πιανουμε Σαντος, μολις τον αφηνουμε πιανουμε Παπαζογλου, αυτον τον πιασαμε γιατι μολις προσπαθουμε να αφησουμε σε ησυχια τον Κουτσια, ο οποιος πηρε την θεση του ιβιτς, ο οποιος ειχε παρει την θεση απο το διδυμο Μπαλαφα-Παμπλο... φυσικα ειχαμε αρχιση και απο χαλκια...και το 90% απο αυτους μας εχουν κανει να το βουλωσουμε...
τωρα που τα πραγματα πανε ψιλοκαλα, την πληρωνει ο Παπαζογλου αλλα και αυτος ειναι νωρις..αρα...
κοντε αντε και γ... και εσυ πρεπει να την πληρωσεις...μεχρι το παιχνιδι με τον γαυρο... μετα μπορει να αλλαξουν τα "κοζια" ξανα... :twisted: :twisted: ..μακαρι οχι...
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

gash04 έγραψε:Όταν το κλειδώνουμε τότε η Δημοκρατία πάει περίπατο.
Όταν το ξεκλειδώνουμε τότε η πολύ Δημοκρατία κάνει κακό.
Όταν είναι κλειδωμένο πρέπει να ακούμε σχόλια σε κάθε τόπικ για τον Σάλπ.
Όταν δεν είναι κλειδωμένο δεν γράφει κανείς.

Υ.Γ
Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτσή.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη που προβαλετε μερικοι, αντιθετοι στην ελευση του κοντου, με το προσχημα του διχασμου. Οπως προειπε και ενας συνοπαδος δεν τιθετε θεμα γιατι τα ποσοστα δεν ειναι 50-50.
Και συμφωνα με αυτη τη νοοτροπια σε καθε ζητημα που 1000 ατομα αντιδρουν για να μην διχαστουμε θα το αφηνουμε στην ακρη.
Αν πιστευετε οτι μπορουν να παρθουν αποφασεις κατα απολυτη πλειοψηφια συνεχιστε ετσι και δειτε την ομαδα να γυρνα στα πετρινα χρονια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”