Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Sera4 »

φετος στην αυξηση πρεπει να σπασουμε καθε ρεκορ συμμετοχης οπως καναμε με τα διαρκειας...μην ξεχνατε με αυτα τα λεφτα θα ολοκληρωθει καταρχην το αθλητικο κεντρο και η παε θα εχει λεφτα για να κινηθει και στις μεταγραφες...ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... :nairepaok: :nairepaok:

υγ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εγώ το κουμάντο μου το έκανα. Τα χρήματα τα έχω ήδη στην άκρη...
Περιμένω το...πυρ!
:pano:
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

thrix έγραψε:
shark4 έγραψε:Το σκηνικο με ολες αυτες τις δικες ειναι ,οτι με εξαιρεση λιγες περιπτωσεις ( βλ. Κοσκωτα - Σαλιαρελη- Σταματελατο)
δεν γινεται τιποτα. Και εξηγουμαι. : Κανενας απο αυτους τους τυπους δεν εχει τιποτα στο ονομα του γιατι τα εχουν μεταβιβασει σε τριτα προσωπα και off-shore ( οποτε ειναι και σχεδον αδυνατη η αποπληρωμη του χρεους).
Απο την αλλη επειδη δεν προκειται για ποινικο αδικημα ( τυπου ανθρωποκτονια π.χ.) και με βαση και τον νεο νομο , μπορει να κυκλοφορει ελευθερος καταβαλοντας ενα συμβολικο ποσο ημερησιως ( βλ. Μακαρο).
Η μονη δε ποινη που τους επιβαλλεται ειναι η μη εξοδος απο την χωρα ( δηλ. ο Γουμενος δεν μπορει να παει στην Ελβετια η' στα νησια Φιτζι )
Βεβαια απο την αλλη και να τους αφησεις τελειως ελευθερους και ανεξελεκτους ειναι ενα θεμα.Το κακο ομως εχει γινει. Τελος παντων, ενα ακομα απο τα παραξενα και τραγελαφικα της Ελληνικης Δημοκρατιας του Μπαγκλαντες.
:nairepaok:
Λογικά στην κατάστασή του δεν θα μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα για να κάνει οποιουδήποτε είδους μεταβίβαση ακινήτου. Εκτός αν τα μεταβίβασε όλα πριν γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ γνωρίζοντας τι θα συμβεί που είναι πολύ πιθανό.
Μα η δουλεια του αυτη ειναι.. Με το χρηματηστηριο ασχολειται και τους αριθμους και τα λογιστικα.. Θα πρεπει να ηταν το λιγοτερο αφελης για να αφησει "ιχνη" πισω του.. Οποιος εχει ασχοληθει εστω και λιγο με λογιστικα ξερει οτι υπαρχουν απειροι τροποι και παραθυρακια για τα παντα, απο το πιο απλο μεχρι και να βγαλεις στον Κοκκαλη επιδομα ανεργου
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

στην ακρη η διχονεια που μας επιβαλουν καποιοι για να διαλυσουν αυτο που φτιαχνουμε εμεις!100.000 μετοχους <<ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα>> με ολη την σημασια της φρασης!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Με την πορεία της αγωνιστικά η ομάδα βοηθάει πάρα πολύ στην επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου....

:pano:
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

gika έγραψε:"μεγάλωσες"??? Και συ ακόμα μεγαλώνεις... Ψηφίζεις? Δεν ψηφίζεις... Ουτε το σχολείο δεν τέλειωσες ακόμα...

Αφού αλλιώς κάτι δεν πρόκειται να αλλάξει, μονο αν φύγουμε ΟΛΟΙ απο την Ελλάδα και μείνει ένα αδειο κομμάτι γης με 300 βουλευτές, ίσως γίνει κάτι!
gikaaaaaa! Η καλυτερη τους.....Παρτυ θα κανουν!οσο πιο λιγοι μενουμε τοσο πιο δυνατοι ειναι!

Μπέρτολντ Μπρεχτ:

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους,
δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,
γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους,
ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό,
δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα,
αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου».
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι θα ήταν η μέρα αν δεν υπήρχε η νύκτα?
Τι θα ήταν η χαρά αν δεν υπήρχε η λύπη?
Τι θα ήταν το σωστό αν δεν υπήρχε το λάθος?
Τι θα ήταν το καλό αν δεν υπήρχε το κακό?
Τι θα ήταν η νίκη αν δεν υπήρχε η ήττα?
....
Τι θα ήταν οι πλούσιοι αν δεν υπήρχαν οι φτωχοί???

Όλοι αυτοί οι κλέφτες κι οι απατεώνες που κάνουν τα πάντα για τα λεφτά, που ζούνε μια ζωή μέσα στη χλίδα πατώντας πάνω σε άλλους, το κάνουν γιατί θέλουν να είναι ανώτεροι από κάποιους άλλους! Άμα όμως δεν υπήρχαν αυτοί οι "άλλοι¨?? Δηλαδή, αν δεν υπήρχαν οι δεκα εκατομμύρια Έλληνες που απαρτίζουν τη μεσσαία και τη μικρή τάξη, οι υπόλοιποι ένα εκατομμύριο πλούσιοι θα ήταν όλοι ίσοι!!! Και μιας και το μόνο πράγμα το οποίο θέλουν είναι να είναι πιο ψηλά από τους άλλους, θα έχουν αποτύχει!! Εκτός αν ποδοπατηθούν και ξαναχωριστούν σε κοινωνικές τάξεις και οι μεσσαιομικροί ξαναφύγουν κτλ, στο τέλος θα μείνει ένας μονος του. Και τι θα τα κάνει τα λεφτά??? Θα τα βάλει στον κολο του...

Τα λεφτά δεν είναι το παν!!!

Αυτοί όμως που έχουν τα χρήματα ως το πιο σημαντικό κάποια στιγμή πραγματικά θα υποφέρουν!!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Κλείσε τον ΠΑΟΚ μέσα σου και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ετσι..
Πρωτοσέλιδο του ΠΑΟΚΤΣΗ μετά την πρόκριση επί της Ουντινέζε!!

Λοιπόν, η μεγάλη μέρα έφτασε..
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010!
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εχω ετοιμα τα 20 € για την ΑΜΚ............καντε τη γρηγορα γιατι βλεπω να φευγουν και αυτα.........φραγκοkiller ειμαι.
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν ξερω τι στοχους και τι προσδοκιες εχουν στην παε απο την αυξηση που θα αρχισει στις επομενες μερες αλλα εγω ειμαι απαισιοδοξος. δεν πιστευω οτι θα μπει σημαντικο ποσο στα ταμεια της παε.

η οικονομικη συγκιρια ειναι εξαιρετικα δυσκολη. η αγορα ειναι χαλια, δεν υπαρχει πλεον ελληνας που να μην εχει ανοιγμα σε καρτες κτλ κτλ. οπου κτλ, ολα τα ψυχοπλακωτικα που ακους αν δεις ενα δελτιο ειδησεων. αν λαβουμε υποψιν και τα τοπικα προβληματα (η ανεργεια στην θεσσαλονικη χτυπαει κοκκινο) και οτι το χρημα ειναι στην αθηνα δεν ειναι δυσκολο να βγει ενα απαισιοδοξο συμπερασμα.

η γνωμη μου ειναι οτι εαν ειναι λιγες οι πιθανοτητες να βαλει ο κοσμος ενα σεβαστο ποσο στην αυξηση, οι πιθανοτητες να ανοιξουν μεγαλα πορτοφολια ειναι απειροελαχιστες. οσοι δηλαδη ειναι και οι μεσαιοι επιχειρηματιες που δεν αντιμετωπιζουν προβληματα αυτη την εποχη. αυτοι που δεν αντιμετωπιζουν προβληματα ειναι φοβισμενοι γιατι δεν ξερουν τι θα γινει στους επομενους μηνες και δεν επενδυουν οχι στον ΠΑΟΚ αλλα ουτε στις δουλειες τους.

εαν λοιπον δεν βρεθουν 2-3 τρελοι νομιζω οτι πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι.

αυτο που μπορει να καταστησει αυτη την αυξηση επιτυχημενη θα ειναι μια εντυπωσιακη αυξηση του αριθμου των μετοχων. σε περιπτωση που οι 10,000 μετοχοι γινουν σε ενα μηνα 20,000 προσωπικα θα θεωρησω την αυξηση επιτυχημενη ανεξαρτητως του ποσου που θα μπει στα ταμεια της παε. κακα τα ψεματα 20,000 μικρομετοχοι δινουν τεραστια δυναμικη σε οποιαδηποτε εταιρια. οπως και ο ρυθμος αυξησης των μετοχων. οταν κανεις μια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου και μαζευεις 10,000 μετοχους και οταν κανεις μια δευτερη και τους διπλασιαζεις τοτε εχει στα χερια σου τεραστιο οπλο που αν το εκμεταλευτεις μπορεις να λυσεις καθε προβλημα (χρεη κτλ).

δεν ξερω τι καμπανια θα γινει και αν γινει. ουτε το μηνυμα της καμπανιας. θα ημουν ευτυχης εαν οι υπευθυνοι επελεγαν να στοχευσουν σε αυτο ακριβως. στην αυξηση του αριθμου των μετοχων.

"εισαι ΠΑΟΚ και δεν εχεις μετοχες? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?"
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εχουν πει οτι εχουν υπολογισει 600.000 ευρω...το ειπαν στη συν.τυπου.....οσο εφικτο ακουγεται τοσο δυσκολο στην οικονομικη συγκυρια ειναι.....
συμφωνω οτι πρεπει να αυξηθουν οι μετοχοι.....εστω και με 3 μετοχες εκαστος
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω παντως στην προηγουμενη δεν ειχα παρει μερος και σε αυτην θα συμμετασχω......νομιζω εχουμε πολυ λαο και 10-20-30-40-50 ή και 100-150-200-250-300 ή και παρα πανω €.....ολοι τα εχουμε.
Ο καθενας οσο πιο πολλα μπορει πρπει να βαλει μεχρι εκει που τον παιρνει βεβαια.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Για εμάς που είμαστε τέρμα θεού σ' αυτόν τον κόσμο θα υπάρχει η δυνατότητα να κόψουμε κάνα fish and chips και να δώσουμε τα λεφτα στην ΠΑΟΚΑΡΑ? Ακούγεται τίποτα σχετικό?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”