19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
κρίμα... στεναχώρια μέχρι στιγμής για το παιδί... για να δούμε, θα γίνει θαύμα του χρόνου?
Εγώ κατάλαβα ότι το παλικάρι έχει ένα περίεργο άγχος. Όσες φορές έπαιρνε την μπάλα, αν προσέξατε ήθελε να κάνει πάντα το κάτι παραπάνω. Αυτό τον στοίχισε. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, η μεγάλη περιοχή ποτέ δεν άδεια από τον Κουτσια. Βοήθησε αρκετά και πίσω όσες φορές χρειάστηκε. Περιμένω τον Κουτσια να διώξει το άγχος του και. Όλα θα πανε καλά.
τι να πω τώρα για τον άμπαλο!!! ότι κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα την έδινε σε αντίπαλο, ότι ούτε μια σέντρα δεν έβγαλε, ούτε μια ντρίπλα!!! κάποιοι εμένουν στην ποδοσφαιρική του αξία (την οποία αδυνατώ να δω εγώ μέχρι στιγμής), ελπίζω για το καλό της ομάδας να δικαιωθούν......
Υπερβολες.
Δε χαλαει κοσμο (οπως λεει και ο αλεφας) αλλα παιζει αρκετα καλα εδω και τρια παιχνιδια, δηλαδη απο το παιχνιδι με το ρουλη.
Δε χαλαει κοσμο (οπως λεει και ο αλεφας) αλλα παιζει αρκετα καλα εδω και τρια παιχνιδια, δηλαδη απο το παιχνιδι με το ρουλη.
paulst
καταλαβαίνω την πίκρα σου. ας τον δουμε στην πορεία. Αν θυμάσε μεχρι και εχθες που λέει ο λόγος... και ο Ίβιτς slow motion τον λέγαμε, πιο αργο από την καθυστέρηση κι άλλα πολλά. Σήμερα... βγάζει μάτια.
Εγώ πιστεύω ότι έχει άγχος,ο λόγος... ο μεγάλος ντόρος στην μεταγραφή του. Και πιστεύω ότι θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και τα κάνει θάλασσα.
καταλαβαίνω την πίκρα σου. ας τον δουμε στην πορεία. Αν θυμάσε μεχρι και εχθες που λέει ο λόγος... και ο Ίβιτς slow motion τον λέγαμε, πιο αργο από την καθυστέρηση κι άλλα πολλά. Σήμερα... βγάζει μάτια.
Εγώ πιστεύω ότι έχει άγχος,ο λόγος... ο μεγάλος ντόρος στην μεταγραφή του. Και πιστεύω ότι θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και τα κάνει θάλασσα.
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ............αμπαλεpaulst έγραψε:τι να πω τώρα για τον άμπαλο!!! ότι κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα την έδινε σε αντίπαλο, ότι ούτε μια σέντρα δεν έβγαλε, ούτε μια ντρίπλα!!! κάποιοι εμένουν στην ποδοσφαιρική του αξία (την οποία αδυνατώ να δω εγώ μέχρι στιγμής), ελπίζω για το καλό της ομάδας να δικαιωθούν......
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο Κούτσια μπορει παιδιά και θα το δείτε. Έχει ταλέντο,έχει θέληση, έχει τεχνική, αλλά θέλει χρόνο. Το παλικάρι μπορεί και εμείς πρέπει να τον στηρίξουμε.
Δεν πειράζει γιατί την ιδια αδυναμια να δουν ειχαν, πολλοι σαν και σενα, για τον ΧΑΛΚΙΑ,ΙΒΙΤΣ, ΜΑΛΕΖΑ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,ΓΚΑΡΣΙΑ,ΒΙΤΟΛΟ, ΛΙΝΟ αμυντικα, κλπ. Ευτυχως υπάρχουν ο ΣΑΝΤΟΣ, ΒΡΥΖΑΣ,ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ,ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΆΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.scorpio4 έγραψε:paulst έγραψε:τι να πω τώρα για τον άμπαλο!!! ότι κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα την έδινε σε αντίπαλο, ότι ούτε μια σέντρα δεν έβγαλε, ούτε μια ντρίπλα!!! κάποιοι εμένουν στην ποδοσφαιρική του αξία (την οποία αδυνατώ να δω εγώ μέχρι στιγμής), ελπίζω για το καλό της ομάδας να δικαιωθούν......
τον εχω ξεσκισει αλλα η αληθεια ειναι οτι μετα την διακοπη για τις γιορτες εχω δει βελτιωση.
βελτιωθηκε αμυντικα. γυριζει και μαρκαρει το αντιπαλο μπακ οταν αυτο βγαινει μπροστα.
στα πρωτα του ματς ουτε αυτο εκανε. μακαρι να δουμε και επιθετικη βελτιωση. μπορει να ειναι πιο δυσκολο να βελτιωθει επιθετικα αλλα ειναι και αυτο που περιμενουμε.
βελτιωθηκε αμυντικα. γυριζει και μαρκαρει το αντιπαλο μπακ οταν αυτο βγαινει μπροστα.
στα πρωτα του ματς ουτε αυτο εκανε. μακαρι να δουμε και επιθετικη βελτιωση. μπορει να ειναι πιο δυσκολο να βελτιωθει επιθετικα αλλα ειναι και αυτο που περιμενουμε.
- mesimvrinos
μεχρι περυσι επαιζε στον τελη που επιτιθετε μονο με αντεπιθεση φετος αντιμετωπιζει οργανομενες αμυνες και πρεπει να μαθει να γυριζει την μπαλα χωρις βεβιασμενες κινησεις και να μην την πουλαει......παντος εχει ενα 20% βελτιωση απο την αρχη του πρωταθληματος
ο κουτσια δεν μπορει να παιξει ακομα στο επιπεδο του ΠΑΟΚ αλλα ειμαι σιγουρος οτι του χρονου θα πρωταγωνιστει
ο κουτσια δεν μπορει να παιξει ακομα στο επιπεδο του ΠΑΟΚ αλλα ειμαι σιγουρος οτι του χρονου θα πρωταγωνιστει

- ΑποστόληςΑ
Να μην περιμένουμε φέτος από Κουτσια ή Σάκη. Μάλλον από του χρόνου! Πιο πιθανή πάντως μου φαίνεται η βελτίωση του Σάκη.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πιο πιθανή η βελτίωση του Σάκη;
Διάβασα καλά;
Για μένα είναι ιεροσυλία να βάζουμε αυτούς τους δύο παίκτες στο ίδιο καζάνι. Ο ένας είναι παίκτης ταλαντούχος που θέλει ακόμα δουλειά και χρόνο και έχει δείξει ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΜΥΝΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο άλλος είναι...άντε να μην το πω και με πείτε πάλι γκρινιάρη....

Διάβασα καλά;
Για μένα είναι ιεροσυλία να βάζουμε αυτούς τους δύο παίκτες στο ίδιο καζάνι. Ο ένας είναι παίκτης ταλαντούχος που θέλει ακόμα δουλειά και χρόνο και έχει δείξει ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΜΥΝΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο άλλος είναι...άντε να μην το πω και με πείτε πάλι γκρινιάρη....
- ΑποστόληςΑ
Δεν είπα ότι θα φτάσουν στο ίδιο επίπεδο! Είπα ότι περιμένω μεγαλύτερη βελτίωση από τον Σάκη γιατί είναι μικρότερος και έχασε και μία χρονιά, ενώ ο Βασίλης ήταν βασικός. Ο Βασίλης παίζει καλύτερα σήμερα, αλλά είναι τέτοια η προσδοκία μας από αυτόν που τον κρίνουμε πολύ πιο αυστηρά, γι' αυτό θεωρείται (μέχρι στιγμής) απογοητευτικός.
Ο Σάκης αγοράστηκε σαν 4ος φορ (πίσω από Μουσλι, Φιλομένο και Ηλία) σαν επένδυση και μόνο, άλλο αν, λόγω τραυματισμού και παραχώρησης του Ηλία (αναγκαστική, γιατί δεν είχαμε δεξί μπακ), βέθηκε να παίζει βασικός.
Ο Σάκης αγοράστηκε σαν 4ος φορ (πίσω από Μουσλι, Φιλομένο και Ηλία) σαν επένδυση και μόνο, άλλο αν, λόγω τραυματισμού και παραχώρησης του Ηλία (αναγκαστική, γιατί δεν είχαμε δεξί μπακ), βέθηκε να παίζει βασικός.
- ΑποστόληςΑ
ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ!DimisK έγραψε:άντε να μην το πω και με πείτε πάλι γκρινιάρη....