το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι οι νοικοκυραίοι.Werder_Bremen έγραψε: ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΙΑ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΥΤΗ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ.ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
- sidpanos
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
βέρντερ περηφάνια θα ήταν να έπαιρνες πέρσυ την ομάδα στο τηγάνι και να φύγεις απο το γήπεδο...για εκείνο το χειρουργείο...Werder_Bremen έγραψε: ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΙΑ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΥΤΗ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ.ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
πιστεύω οτι πολλοί μεταφράζετε λάθος την περηφάνια...
περηφάνια είναι να μην κάνω αυτό που έκανε ο γαύρος τα τελευταία χρόνια,η αεκ44 λίγο πιο πριν και ο βάζελος παλαιότερα..
- sidpanos
Re: Δ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
και σε χρονολογίες?
κρόκους 1998-2009
μελισσάς 1992-1995
βαζελίνος S S επι μπαμπά βαρδινογι@ννη
κρόκους 1998-2009
μελισσάς 1992-1995
βαζελίνος S S επι μπαμπά βαρδινογι@ννη
-
Απ ότι μαθαίνω, ούτε μία αναφορά (υπέρ ή κατά) για τον συγκεκριμένο στο χθεσινό παιχνίδι. Μπράβο σε όλους, που δείχνουν να μαθαίνουν απ τα λάθη του παρελθόντος... Μπράβο ρε τσακαλάκια!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Eίπαμε, ξεχαρμανιάζουμε στο τοπικ τούτο και στο γήπεδο είμαστε Παναγίες!!
Το τόπικ αυτό παράγει κοινωφελές έργο!!
Το τόπικ αυτό παράγει κοινωφελές έργο!!

- pagotatzis
- sarkofagoktinos
συμφωνώ κι εγώ με τον κύριο λουκετίδη!! μιλάμε για παίκτη της βαζέλας...
αυτός ο παμηγυρισμός του μ αρεσει.. να συνεχίσει έτσι.
http://www.youtube.com/watch?v=KIlQ7Ca0tk4
και αυτό φοβερό γκολ "δημητράκη"
http://www.youtube.com/watch?v=zV6vXLW_j8s
και αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=5TwTOmFQ ... re=related
και αυτό
εγω λεω να παρουμε αυτον που εχει για φωτογραφια ο pagotatzis. και αυτος ασπρομαυρα φοραει και ειναι παιχταρας

Παιδιά καλησπέρα.Δεν γράφω πολύ συχνά,αλλά μπαίνω καθημερινά στο site για να μαθαίνω τα νέα της ομαδάρας μας αλλά και για να διαβάζω τις απόψεις σας.Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας για την χθεσινή νίκη καθώς νομίζω ότι αυτό είναι που ενδιαφέρει πρωτίστως όλους μας.Απλά ένιωσα την ανάγκη να γράψω μετά από καιρό καθώς βλέπω κάποια πράγματα που με στεναχωρούν.Ξεκινάς π.χ να διαβάζεις την μεταγραφολογία και μετά από 2 σελίδες έχει χαθεί η μπάλα με αερολογίες, με μπινελίκια μεταξύ μας για το ποιός είναι πιο πολύ ΠΑΟΚ για το ποιός στηρίζει τη διοίκηση και ποιός όχι για το ποιός είναι περήφανος και ποιός φυτό και άλλα τέτοια στενάχωρα.Εδώ σε λίγο θα βριζόμαστε για τον Γκόμεζ και τον Κέζμαν.Ίσως φταίει λίγο και η διοίκηση που μας έχει κάνει να ξεχάσουμε που είμασταν πριν λίγα χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας,που πανηγυρίζαμε για την απόκτηση του Τόργκελε,που είχαμε 4000 διαρκείας,που ξυπνούσαμε το πρωί και τρέχαμε να διαβάσουμε στις εφημερίδες ποιανού σειρά είναι να κάνει προσφυγή...Όλα αυτά λοιπόν ανήκουν στο παρελθόν.Ο ΠΑΟΚ μας έχει αλλάξει σελίδα και αυτό είναι έργο όλων μας διοίκηση και κόσμου.Πολύ καλή διοίκηση και ας έχει κάνει και κάποια λάθη αλλά χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της δεν θα γινότανε τίποτα και το αντίστροφο.Φτάσαμε λοιπόν σε ένα σημείο που έχουμε εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα και θέλουμε να κάνουμε το άλμα,να πάρουμε την κουτάλα και να την βουτήξουμε στην καρδάρα με το γάλα (λέγε με CL).Αντί αυτού πάμε να απλώσουμε το πόδι και να την κλωτσήσουμε χύνοντας με την μια όλα αυτά για τα οποία περιμένουμε χρόνια.Γιατί ρε παιδιά?Για τον Σαλπιγγίδη και τον κάθε Σαλπιγγίδη?Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της επιστροφής του στην ομάδα.Αν αυτό όμως αποδειχτεί μοιραίο αγωνιστικά για την ομάδα μου θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω να φύγει.Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο όμως οφείλουμε να κρατάμε στάση αναμονής και να είμαστε ενωμένοι μέχρι το τέλος του δρόμου και για το καλοκαίρι βλέπουμε...
Γι΄αυτό λοιπόν ρωτάω:
-Τι βοήθησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας το σύνθημα εις βάρος του Σαλπιγγίδη στον αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο 2 λέπτα πριν την λήξη με την διαφορά στους 2 πόντους?
-Τι βοήθησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας το σύνθημα εις βάρος του Σαλπιγγίδη στον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Πανιώνιο 15 λεπτά πριν την λήξη με το σκορ στο 1-0?
-Τι βοήθησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας το μπουκάλι που πέταξε το πειραγμένο από την θύρα 4 στον Τζαβέλα ΧΩΡΙΣ κανένας από αυτούς που βρίσκονταν δίπλα του να τον κάνουν τουλούμι στο ξύλο?
Καλή η υπερηφάνια του λαού μας,ναι είμαστε αγωνιστές,ανήκουμε στη λαϊκή τάξη,πολεμάμε το κατεστημένο αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα βάζουμε στη σωστή τους διάσταση (όπως τα βλέπω εγώ από τη σκοπιά μου).Γι΄αυτό λοιπόν ρωτάω:
-Γιατί δεν υπήρξε αντίδραση στην επιστροφή Γεωργιάδη από τον Ολυμπιακό (στον οποίο δεν θα πήγαινε με τίποτα,κάτι που ο ίδιος είχε δηλώσει όταν τον παρακαλούσαμε να μείνει)?
-Μιλώντας για κωλοτούμπες,μήπως θυμόμαστε που βρίζαμε τον Ζαγοράκη όταν σε ένα ματς που παίζαμε στην Τούμπα με την αεκ44 έκανε βουτιά για να πάρει φάουλ έξω από την περιοχή?(Δεν μιλάω για απλή γιούχα,μιλάω για μάνες κ.τ.λ)
-Γιατί δεν υπήρξε αντίδραση στην απόκτηση Βιτόλο που πέρισυ εσκεμμένα μας στοίχησε το πιο σημαντικό εργαλείο όπως φαίνεται την φετινή χρονιά?
-Γιατί βρίζουμε τον Σαλπιγγίδη για την μεταγραφή του στον λαγό όταν τα ανταλλάγματα που ήρθαν φύγαν μετά από λίγους μήνες απλήρωτα ?(Τσίγγας,Χαραλαμπίδης κ.τ.λ).Πουλήθηκε το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που είχαμε τότε και πάλι αντί να μπουν λεφτά στα ταμεία,βρεθήκαμε να χρωστάμε και σε παίκτες.Και σε αυτό ο Σαλπιγγίδης φταίει?Ή μήπως επειδή κάποιοι δεν είναι στην διοίκηση πλέον δεν ασχολούμαστε μαζί τους.Έκαναν εγκλήματα εις βάρος του ΠΑΟΚ και πρέπει να πληρώσουν.
-Γιατί κάναμε γαργάρα την χειρονομία του Σέρτζιο στο μάτς με την Λάρισα στο Αλκαζάρ και μας πείραξε τόσο η χειρονομία του Σαπλιγγίδη?
-Γιατί αφού είμαστε τόσο περήφανοι χειροκροτάμε τον Ταπούτο που έβριζε δημόσια τον ΠΑΟΚ μας?
-Και ένα ερώτημα ακόμα γιατί δεν την ξέρω καλά την ιστορία μιας και δεν είμαι τόσο παλιός.Η σημαία της ομάδας μας ο τεράστιος Γιώργος Κούδας θα έπαιζε στον Ολυμπιακό αν δεν υπήρχε σθεναρή αντίδραση από τον κόσμο και τον Παντελάκη ναι ή όχι?
Σημείωση:Για όλους τους παραπάνω που ανέφερα μπορεί να έβγαλα τα λαρύγγια μου όταν ήταν αντίπαλοι.Από την στιγμή που ήρθαν στην οικογένειά μας όμως και έδειξαν διάθεση να κάνουν τον ΠΑΟΚ μας μεγαλύτερο,τους αγάπησα και τους λάτρεψα.
Γι΄αυτό ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα.
ΥΓ1:Χίλια συγγνώμη για την έκταση.Κούρασα το ξέρω αλλά ρε παιδιά με τρώει ο καημός όταν μας βλέπω να βριζόμαστε.
ΥΓ2:Όλα τα σχόλια δεκτά (αρνητικά και θετικά) αρκεί να είναι στο ύφος όσων έγραψα.Δεν θα μπω στη διαδικασία να βρίζομαι με κανέναν αδελφό.
Γι΄αυτό λοιπόν ρωτάω:
-Τι βοήθησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας το σύνθημα εις βάρος του Σαλπιγγίδη στον αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο 2 λέπτα πριν την λήξη με την διαφορά στους 2 πόντους?
-Τι βοήθησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας το σύνθημα εις βάρος του Σαλπιγγίδη στον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Πανιώνιο 15 λεπτά πριν την λήξη με το σκορ στο 1-0?
-Τι βοήθησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας το μπουκάλι που πέταξε το πειραγμένο από την θύρα 4 στον Τζαβέλα ΧΩΡΙΣ κανένας από αυτούς που βρίσκονταν δίπλα του να τον κάνουν τουλούμι στο ξύλο?
Καλή η υπερηφάνια του λαού μας,ναι είμαστε αγωνιστές,ανήκουμε στη λαϊκή τάξη,πολεμάμε το κατεστημένο αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα βάζουμε στη σωστή τους διάσταση (όπως τα βλέπω εγώ από τη σκοπιά μου).Γι΄αυτό λοιπόν ρωτάω:
-Γιατί δεν υπήρξε αντίδραση στην επιστροφή Γεωργιάδη από τον Ολυμπιακό (στον οποίο δεν θα πήγαινε με τίποτα,κάτι που ο ίδιος είχε δηλώσει όταν τον παρακαλούσαμε να μείνει)?
-Μιλώντας για κωλοτούμπες,μήπως θυμόμαστε που βρίζαμε τον Ζαγοράκη όταν σε ένα ματς που παίζαμε στην Τούμπα με την αεκ44 έκανε βουτιά για να πάρει φάουλ έξω από την περιοχή?(Δεν μιλάω για απλή γιούχα,μιλάω για μάνες κ.τ.λ)
-Γιατί δεν υπήρξε αντίδραση στην απόκτηση Βιτόλο που πέρισυ εσκεμμένα μας στοίχησε το πιο σημαντικό εργαλείο όπως φαίνεται την φετινή χρονιά?
-Γιατί βρίζουμε τον Σαλπιγγίδη για την μεταγραφή του στον λαγό όταν τα ανταλλάγματα που ήρθαν φύγαν μετά από λίγους μήνες απλήρωτα ?(Τσίγγας,Χαραλαμπίδης κ.τ.λ).Πουλήθηκε το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που είχαμε τότε και πάλι αντί να μπουν λεφτά στα ταμεία,βρεθήκαμε να χρωστάμε και σε παίκτες.Και σε αυτό ο Σαλπιγγίδης φταίει?Ή μήπως επειδή κάποιοι δεν είναι στην διοίκηση πλέον δεν ασχολούμαστε μαζί τους.Έκαναν εγκλήματα εις βάρος του ΠΑΟΚ και πρέπει να πληρώσουν.
-Γιατί κάναμε γαργάρα την χειρονομία του Σέρτζιο στο μάτς με την Λάρισα στο Αλκαζάρ και μας πείραξε τόσο η χειρονομία του Σαπλιγγίδη?
-Γιατί αφού είμαστε τόσο περήφανοι χειροκροτάμε τον Ταπούτο που έβριζε δημόσια τον ΠΑΟΚ μας?
-Και ένα ερώτημα ακόμα γιατί δεν την ξέρω καλά την ιστορία μιας και δεν είμαι τόσο παλιός.Η σημαία της ομάδας μας ο τεράστιος Γιώργος Κούδας θα έπαιζε στον Ολυμπιακό αν δεν υπήρχε σθεναρή αντίδραση από τον κόσμο και τον Παντελάκη ναι ή όχι?
Σημείωση:Για όλους τους παραπάνω που ανέφερα μπορεί να έβγαλα τα λαρύγγια μου όταν ήταν αντίπαλοι.Από την στιγμή που ήρθαν στην οικογένειά μας όμως και έδειξαν διάθεση να κάνουν τον ΠΑΟΚ μας μεγαλύτερο,τους αγάπησα και τους λάτρεψα.
Γι΄αυτό ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα.
ΥΓ1:Χίλια συγγνώμη για την έκταση.Κούρασα το ξέρω αλλά ρε παιδιά με τρώει ο καημός όταν μας βλέπω να βριζόμαστε.
ΥΓ2:Όλα τα σχόλια δεκτά (αρνητικά και θετικά) αρκεί να είναι στο ύφος όσων έγραψα.Δεν θα μπω στη διαδικασία να βρίζομαι με κανέναν αδελφό.
- λάÏισα 4
Το θέμα με τον ποδοσφαιριστή του παο έχει κουράσει κ δεν πρέπει να το διαιωνίζουμε.Ολοι σχεδόν έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας, άλλοι τον θέλουν άλλοι οχι.Απο κει κ πέρα η διοίκηση αποφασίζει.
Πάντως φάνηκε για μια ακόμη φορά πόσο ευάλωτοι είμαστε σαν λαός του ΠΑΟΚ.Πόσο εύκολα μπορούμε να γίνουμε ανω κάτω.Ποσο εύκολα μπορούμε να αποκαλούμε κάποιον τελειωμένο πεταμένο κ δεν συμαζεύεται.Πόσο εύκολα καταφερόμαστε εναντίον των συνδέσμων μας.Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε σωστά τις κρίσεις που περνάμε.
Πάντως φάνηκε για μια ακόμη φορά πόσο ευάλωτοι είμαστε σαν λαός του ΠΑΟΚ.Πόσο εύκολα μπορούμε να γίνουμε ανω κάτω.Ποσο εύκολα μπορούμε να αποκαλούμε κάποιον τελειωμένο πεταμένο κ δεν συμαζεύεται.Πόσο εύκολα καταφερόμαστε εναντίον των συνδέσμων μας.Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε σωστά τις κρίσεις που περνάμε.
-
danirifle έγραψε:συμφωνώ κι εγώ με τον κύριο λουκετίδη!! μιλάμε για παίκτη της βαζέλας...
και αυτό
Ρε φιλε σοβαρολογεις? Δηλαδη τι θες να βαζει γκολ και να σκυβει το κεφαλι και με αλλους αντιπαλους?????
θέλω ή να μη βάζει γκολ, ή να μη σκύβει το κεφάλι! ζητάω πολλά? πάντως νομίζω ότι το πράσινο του πάει αρκετά.. ειδικά στον πανηγυρισμό..