Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Έγινες αντιληπτός, απλά ήταν λιγάκι... Το έσωσες όμως :Ρ. Δεν είσαι ο μόνος που έχεις τον Κέζμαν τόσο ψηλά. Θυμάμαι τότε που μας κάρφωσε... Όμως για μένα οι βραχυπρόθεσμες κινήσεις είναι επικίνδυνες. Σε αυτές πρέπει να υπάρχει το κίνητρο της προσφοράς. Οπότε είναι λογικό να καταλάβεις γιαί προτιμούν τον δικό τους άνθρωπο.
Αλλά και πάλι δεν έχουμε πληροφόρηση για το τι παίζει.
Αλλά και πάλι δεν έχουμε πληροφόρηση για το τι παίζει.
- JohnnyCash
vs40 έγραψε:Όσοι έχουν έρθει από Πορτογαλία μας έχουν δικαιώσει. Τους ξέρει ο Σάντος και ο Σέρτζιο και το πιο σημαντικό είναι ότι οι Πορτογάλοι αλληλοστηρίζονται. Το έχουμε ακούσει από πολλές δηλώσεις παικτών-στελεχών. Ειδικά όταν βρίσκονται εκτός της παρτίδας τους. Δηλ αν έρθει για 6 μήνες ο Νούνο Γκόμεζ δεν θα τα ξύσει, γιατί σέβεται τον Σάντος και θέλει και το καλό του φίλου του και συμπαίκτη στην εθνική Κονσεϊσάο που κάνει μία νέα αρχή στο καινούργιο του πόστο.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο προτιμάω κι εγώ τον Γκομες αδερφέ,έχει "δικούς" του ανθρώπους(συμπατριώτες) στον ΠΑΟΚ,πιό εύκολο για προσαρμογή κτλ κτλ...
- indian chief
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 60017.html
εμεις μια φορα κυρια ναρα,εδω στη θεσσαλονικη,ειναι γνωστο ποοοσο πολυ κοσμοπολιτες ειμαστε

εμεις μια φορα κυρια ναρα,εδω στη θεσσαλονικη,ειναι γνωστο ποοοσο πολυ κοσμοπολιτες ειμαστε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος indian chief την Δευ 11 Ιαν 2010, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μάξι λόπεζ???
καλό ταλέντο ήταν. τώρα δεν ξέρω πώς εξελίχθηκε...
μαλλον αν είχε εξελιχθεί όπως περίμεναν ολοι θα ακουγόταν περισσότερο
υγ. πραγματικά (@@@@)νάρα η κυρία όμως
καλό ταλέντο ήταν. τώρα δεν ξέρω πώς εξελίχθηκε...
μαλλον αν είχε εξελιχθεί όπως περίμεναν ολοι θα ακουγόταν περισσότερο
υγ. πραγματικά (@@@@)νάρα η κυρία όμως

Αφού δεν έχει - ακόμα
- δικό του τόπικ ο Σέρβος, το γράφω εδώ:
«Όχι» ΠΑΟΚ σε Κέζμαν
H AEΛ πάει για «μπαμ» με Κέζμαν
Δεν υπάρχει θέμα Κέζμαν στο ΑΠΟΕΛ
Αύριο, μή χάσετε το νέο επεισόδιο: ل Kezman الهلال رياض (Κέζμαν για Al Hilal Riyadh). Διχασμός στους οπαδούς της ομάδας για την πιθανή μετακίνηση του "άπιστου". Σε ερώτηση προς τον παίκτη αν έρχεται, απάντησε: "Έχω φτάσει στην Κύπρο".

«Όχι» ΠΑΟΚ σε Κέζμαν
H AEΛ πάει για «μπαμ» με Κέζμαν
Δεν υπάρχει θέμα Κέζμαν στο ΑΠΟΕΛ
Αύριο, μή χάσετε το νέο επεισόδιο: ل Kezman الهلال رياض (Κέζμαν για Al Hilal Riyadh). Διχασμός στους οπαδούς της ομάδας για την πιθανή μετακίνηση του "άπιστου". Σε ερώτηση προς τον παίκτη αν έρχεται, απάντησε: "Έχω φτάσει στην Κύπρο".

-
-
τα πράγματα είναι απλά ο σάντος με τον gomez έχουν συνεργαστεί στην μπενφίκα και ξέρει τι μπορεί να δώσει και βεβαια θα έχει και κάποιες πληροφορίες σοβαρές από την χωρα του σε τι κατάσταση είναι ο παίχτης ενώ για τον κέζμαν τον έχει δει μονο σε video και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση είναι εκεί που περιπλανιόταν στις τουρκιές γαλλίες και ρωσίεςronaldo έγραψε: δηλαδη αν δεν υπηρχε η περιπτωση κεζμαν (που απο οτι εγω εχω καταλαβει απο οσα λεγονται ειναι εφικτη) θα ημουν σιγουρα ευχαριστημενος αν ερχονταν ο γκομεζ
απλα πιστευω οτι αν επιλεγουν γκομεζ απο κεζμαν μαλλον δεν γινεται με βαση την αγωνιστικη αξια
πιστευω να εγινα αντιληπτος
τώρα αν εσύ ρονάλντο νομίζεις ότι θέλουν να δώσουν συμβόλαιο στον gomez για να πάρουν μίζα τι να σου πω
- WestBlock4
re paidia min treleneste akou protimyaei gomez gia oxi agonistikous logous... o kathenas vgazei k apo ena senario..
afiste na doume prota pios tha erthi..
k kati teleyteo.. o gomez einai se poli kaliteri katastasi apo ton kezman k tha voithisei para poli
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
afiste na doume prota pios tha erthi..
k kati teleyteo.. o gomez einai se poli kaliteri katastasi apo ton kezman k tha voithisei para poli
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
πωπω χθες ειδα στον υπνο μου οτι πηραμε τον Nuno Gomez και στην πρωτη εμφανιση στην Τουμπα καρφωσε ενα απιστευτο γκολακι , δεν την παλευω πρεπει να κοψω τα ξυδια για λιγο καιρο 

- GiGi
- Επικοινωνία:
slade κοψτα εντελως σε χαλανε.δν ειδες και ολοκληρο ονειρο.σε ποιον το καρφωσε?μισα τα βλεπεις
- pagotatzis
τώρα που λέτε για όνειρα
είδα και εγώ σήμερα το βραδυ ,λέει τα παράτησε ο Santos
και πήραμε αυτόν τον Καρτιέ του πανθρακικού
ο ΚΕΖΜΑΝ αργεί?
είδα και εγώ σήμερα το βραδυ ,λέει τα παράτησε ο Santos
και πήραμε αυτόν τον Καρτιέ του πανθρακικού

ο ΚΕΖΜΑΝ αργεί?