Είναι στον δεύτερο μήνα... Μόλις το είπανε στο κανάλι "Αλφα" στην εκπομπή με την Σιση Χριστίδου και την Ναταλία Γερμανού...
Και ρωτάω... 2 μήνες πριν δεν παραιτήθηκε ο Ζαγόρ??

Με το καλό αρχηγέ...!!
Κάμερες έχουμε και εδώ... Αλλά όταν αποφάσισε ο Ντέμης Νικολαϊδης να τις χρησιμοποιήσει και να διώξει απο την αεκ αυτούς που δημιουργούσαν αναίτια επεισόδια, μέσα σε μια νύχτα μετατράπηκε απο "λαϊκός ήρωας" σε "κοντός μικρόψυχος προδότης"...moican4 έγραψε:Στην Αγγλια με καμερες τους εντοπιζουν και σε περιπτωση προστιμου και αλλων ποινων πληρωνει αυτος ή αυτοι που προξενησαν την τιμωρια...Μετα εχεις αρ***να το ξανακανεις..? Σου λεει "πληρωνεις τα 50.000 ευρω π.χ της ομαδας που ειναι το προστιμο ή αλλιως ...μεσα..!!! Με ποιο δικαιωμα πετας μπουκαλι..? Ποιος εισαι..?
Στο μονο που ειμαι ΥΠΕΡ του Νικολαιδη.. Γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι κατα ενα μικρο κομματι και "δικο μου μαγαζι" και ΑΠΑΙΤΩ απο τον εκαστοτε "διευθυντη" μου να το προστατευει... Με οποιο τιμημα..arisk έγραψε:Κάμερες έχουμε και εδώ... Αλλά όταν αποφάσισε ο Ντέμης Νικολαϊδης να τις χρησιμοποιήσει και να διώξει απο την αεκ αυτούς που δημιουργούσαν αναίτια επεισόδια, μέσα σε μια νύχτα μετατράπηκε απο "λαϊκός ήρωας" σε "κοντός μικρόψυχος προδότης"...moican4 έγραψε:Στην Αγγλια με καμερες τους εντοπιζουν και σε περιπτωση προστιμου και αλλων ποινων πληρωνει αυτος ή αυτοι που προξενησαν την τιμωρια...Μετα εχεις αρ***να το ξανακανεις..? Σου λεει "πληρωνεις τα 50.000 ευρω π.χ της ομαδας που ειναι το προστιμο ή αλλιως ...μεσα..!!! Με ποιο δικαιωμα πετας μπουκαλι..? Ποιος εισαι..?