Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
Slade

Re: Δ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Δημοσίευση από Slade »

Aυτο το τοπικ ειναι σαν να ανοιξε καποιος το καπακι της αποχετευσης και ξαφνικα πεταχτηκε ολη η σκατιλα στην επιφανεια. Ο καθενας βγαζει τ αποθημενα του Σαλπιγγιδης,Γκαγκατσης,θυρα 4,ιδεολογιες,ρετσινες,Κουδας,μαναβης,ντου,νταβατζιλικι και οτι αλλο θες θα το βρεις εδω.
Και ολα αυτα για ποιον λογο γινονται αραγε ; Τρωμε τον προλογο καποιον τριτων ή ειμαστε τοσο βλακες και δημιουργουμε μονοι μας προβληματα απ το πουθενα ; Καμια λογικη δεν υπαρχει σε ολο αυτο που γινεται τουτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Άντε ρε μάγκες... 25 σελίδες μέσα σε 2 μερούλες... Έχουμε αγώνα σήμερα !

Πρόταση: να μη γράψει κανείς τίποτε σ'αυτό το topic για τις επόμενες 24 ώρες. Έτσι για να δείξουμε ότι αυτό το γ@μημένο το "ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα" το εννοούμε όλοι (συμφωνούντες και διαφωνούντες) και δεν είναι λόγια του κ@λου...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:κοντοπ@υτανε π@υσταρ@
μας πρόδωσες για τα λεφτά
έγινες πουτ@ν@ς γιος
παναααααθηναϊκός

Ποτέ ξανά ...
προδότες στον Βορρά
κολοκοτρώνη, δε μου αρέσει να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις επί προσωπικού, αλλα εκνευρίζομαι όταν κάποιοι (όπως εσύ) είναι τόσο απόλυτοι και κάθετοι στις απόψεις τους, αλλα μονο εκεί που τους συμφέρει και του αρέσει. Εκεί που διαφωνούμε, την κάνουμε γυριστρουλα.
Παραθέτω αυτούσιες ατάκες σου από το topic του γκαγκάτση (οποιος ενδιαφέρεται ας πάει στο topic να ψάξει από σελίδα 50 και μετά)

1.
Στηριξη και μόνο στον πρόεδρο Θ. Ζαγοράκη.
Αλλά με έργα, όχι μόνο στα λόγια, έτσι?
Φτάνει πια η γκρίνια και η μίρλα ρε, δεν βαρεθήκατε όλοι εσείς? Γκρίνια για το Σάντος, γκρίνια για τους πιτσιρικάδες που δεν παίζουν, γκρίνια για το γήπεδο, γκρίνια για τα τουρνικέ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!

2. πτώματα παντού. Είμαι ΠΑΟΚ, δεν φοβάμαι κανένα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και δεν δίνω λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑ.
Χρησιμοποιώ όποιον γουστάρω όποτε γουστάρω.
ο σκόπος αγιάζει τα μέσα.
και ο σκοπός είναι ΙΕΡΟΣ
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α

3. αυτή η κουβέντα θα σταματήσει όταν επέλθει η απόλυτη σιωπή.
ως τότε έχουμε πολλά να πιούμε και να πούμε.
Με το έτσι με το θέλω θα περάσει του Ζαγοράκη.
Αποτελεί φυσική επιλογή. Όποιος δεν γουστάρει πηδάει από το καράβι
.

4. Έχει ξεκινήσει ένας ανηλεής πόλεμος απέναντι στον Ζαγοράκη, με αφορμή τον γκαγκάτση. Αμφιβάλλεις?
Πέρυσι ήταν ο Σάντος, φέτος ο γκαγκάτσης. Που θα πάει αυτό?
Δηλαδή θα παίζουμε το παιχνίδι των αλλόθρησκων συνέχεια?
Ως πότε θα βάζουμε τα χέρια μας και θα βγάζουμε τα μάτια μας?

5. Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Ζαγοράκης είναι η καρδιά της συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ?
Όποιοι τα βάζουν μαζί του για την επιλογή γκαγκάτση, κακοπροαίρετα ή καλοπροαίρετα (δεν έχει καμμία διαφορά), στην ουσία αυτό που χτυπάνε, άμεσα ή έμμεσα, είναι την συσπείρωση του Λαού του ΠΑΟΚ, και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Καλό είναι λοιπόν, να το βουλώσουμε όλοι, λευκή επιταγή στον δικό μας άνθρωπο τον Ζαγοράκη, και ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ!

6. Δεν υπάρχει λίγο έγκυος ή πολύ έγκυος.
Ή ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ

7. gika την Διοίκηση Ζαγοράκη θα την κρίνεις εκ του αποτελέσματος. Ως τότε όμως υπάρχουν 2 μόνο επιλογές. Ή τον Εμπιστεύεσαι ή ΔΕΝ τον Εμπιστεύεσαι. Δεν υπάρχει μέση οδός. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Μεσοβέζικες λύσεις δεν οδηγούν πουθενά. Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά με τον Θόδωρο μπροστάρη.

8. Άντε γιατί η πολλή δημοκρατία κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι του καβλώσει.

Αυτά τα ολίγα, φιλικά και παοκτσήδικα (που φοριέται πολύ εδώ μέσα).

Συ είπας όλα τα παραπάνω. Σε καλώ λοιπόν κι εγώ να κανεις μόκο (βλέπε παράθεση νούμερο 8)και να σεβαστείς τις αποφάσεις της διοίκησης σου, οποιες κι αν είναι.

ΥΓ. Είπα να το παίξω λίγο gash! Γιατί δεν έχουν μονο οι φυλακες γνώση... ;)
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.. ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Κάνετε τώρα και ψηφοφορία για τον Σάλπι????Για έναν παίχτη που παίζει σε άλλη ομάδα και στον βάζελο κι όλας???
Που είναι πλέον οι moderators να κλειδώσουνε το topic???Την άποψή μου την έθεσα πριν 2 μέρες επί του θέματος.Και το ξαναλέω δεν έχω τίποτα με τον Σάλπι!!Πολύ ντόρος για το κακό του ΠΑΟΚ!!!Μιλάτε όλοι περισσότερο για Σάλπι παρά για ΠΑΟΚ.Σας λυπάμαι!!
:(
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πόσο δίκιο έχεις.... :( :( :( :(
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αλλάξτε το όνομα πλιζ!!

Από "Δ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ", κάντε το "Δ. Σαλπιγγίδης"!!!

Για την ρημάδα την αισθητική...

ΥΓ:Μετά οι παραθέσεις μου πειράζουν και όχι ο τιτλος του πιο πολυσηζητημένου τόπικ... :opaokara:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Shaman4 έγραψε:με τα σημερινα γεγονοτα της αστυμονιας, ελπιζω να καταλαβετε γιατι δεν πρεπει να γυρισει ο σαλπι/κοντοπουτανος

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Alienaras έγραψε:Κάνετε τώρα και ψηφοφορία για τον Σάλπι????Για έναν παίχτη που παίζει σε άλλη ομάδα και στον βάζελο κι όλας???
Που είναι πλέον οι moderators να κλειδώσουνε το topic???Την άποψή μου την έθεσα πριν 2 μέρες επί του θέματος.Και το ξαναλέω δεν έχω τίποτα με τον Σάλπι!!Πολύ ντόρος για το κακό του ΠΑΟΚ!!!Μιλάτε όλοι περισσότερο για Σάλπι παρά για ΠΑΟΚ.Σας λυπάμαι!!
:(

Ναι οντως για λυπηση ειμαστε. Γιατι να κανουμε ενα γκαλοπ εδω μεσα ειρηνικα και με επιχειρηματα ενω μπορουμε να κανουμε ντου σε οποιον εχει διαφορετικη γνωμη????

Λυπησου τον εαυτο σου
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που γνωρισα απο τον Βουλινο μεχρι πριν τον Ζαγορακη.Μανουρες μπαχαλα μιζερια κλαψα και ξανα κλαψα και παλι απο την αρχη.Υστερα μετα σε φταιει το κρατος της αθηνας και ο θειος που εχεις τοσα χρονια να παρεις πρωταθλημα..Μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας.Ειχαμε 3 χρονια ηρεμια αλλα ενιωθες οτι τρωγονται πολυ αρκετοι,δεν μπορουν την ηρεμια και μια υγιεστατη κατασταση το γιατι το ξερουν μονο αυτοι..Καταφεραν να διωξουν τον Τεο..Τωρα θελουν να διωξουν τον Ζηση ή δεν θελουν πισω τον Τεο?Παντως ετσι ξαφνικα δεν σεληνιαστικαν με τον πανιωνιο γιατι για να βγαλεις και πανο πρεπει να το εχεις σχεδιασμενο,οπως και το χρονικο σημειο που ακουστηκε με βαζει σε σκεψεις(ας μην ξεχασουμε και το ΠΑΟΚ απατη τραβελ που βγαλανε αλλα οταν τους ρωτησε ο Τεο τι εννουσαν δεν μιλησε κανεις)..Οποιος μπορει ας μιλησει και ας απαντησει απο τους επαναστατες..Εγω μιλαω με το μικρο μου υποψιασμενο μυαλο.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν κάτι..
Οτι 2 στους 3 γράφουν τη διοίκηση στα παπάρια τους, όσο ωμά κι αν το λέω..
Από αυτούς το 60% περίπου λέει:
"Ο Σαλπιγγίδης πάνω από όλα!!"

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, του κώλου!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνώ φίλε φρί αν και δεν είναι έτσι ακριβώς.Ορισμένοι τον γουστάρουν και σαν παίκτη και θέλουν απλά να έρθει να παίρνουμε δηλαδή τέτοιους παίκτες.Όμως συμφωνώ πως πρέπει τη διοίκηση να εμπιστευόμαστε πάνω απ όλα.

:pano:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

εγω λεω κλειστε αυτο το τοπικ eleoss na milame gia ton konto otan paizei sta prasina lefta
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αφήστε το να ξεχαρμανιάζει ο κάθε πικραμένος και να μην κάνει όλο το φόρουμ πουτ@ν@!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”